۱۶۷۷۶۵
۱۰۷۹
۱۰۷۹

شیر پروبیوتیک در بارداری، فواید

مطالعه جدید نشان می دهد باکتری های خوب موجود در شیر پروبیوتیک با کاهش خطر عوارض بارداری مرتبط است.

مطالعه جدید نشان می دهد باکتری های خوب موجود در شیر پروبیوتیک با کاهش خطر عوارض بارداری مرتبط است.
باکتری های خوب موجود در شیر پروبیوتیک غالبا حاوی خواص متعددی برای سلامت هستند. مطالعه جدید محققان دانشگاه ساهلگرنسکا گوتنبرگ سوئد نشان می دهد زنان بارداری که شیر حاوی باکتری های پروبیوتیک می نوشند کمتر با زایمان زودرس یا پره اکلامپسی (فشارخون بالا در بارداری) مواجه می شوند.
البته به گفته محققان زمان مصرف شیر پروبیوتیک بسیار مهم است. زنانی که شیر پروبیوتیک در اوایل بارداری شان نوشیده بودند، ۲۱ درصد کمتر زایمان زودرس داشتند. به گفته محققان این تاثیر در مورد زنانی که قبل یا بعد از بارداری چنین شیری نوشیده بودند وجود نداشت.
در مورد عارضه پره اکلامپسی هم، ۲۰ درصد کاهش در مورد زنانی که اواخر بارداری شان شیر پروبیوتیک نوشیده بودند مشاهده شد، و در زنانی که در ابتدای شروع بارداری یا قبل از بارداری این شیر را مصرف کرده بودند مشاهده نشد.
مهسا نوردویست، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مصرف محصولات شیر پروبیوتیک در طول اوایل بارداری ریسک زایمان زودهنگام را کاهش می دهد و مصرف این محصولات در طول نیمه آخر بارداری احتمالا ریسک فشارخون بالا در طول بارداری را کاهش می دهد.»
تیم تحقیق داده های بیش از ۷۰ هزار بارداری را در نروژ بررسی کردند. این مطالعه بلندمدت از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۸ را شامل می شد.
به گفته نوردویست، «هر دو عارضه پره اکلامپسی و زایمان زودهنگام بواسطه میزان بالا التهاب در بدن روی می دهد. از اینرو به نظر می رسد پروبیوتیک ها موجب کاهش التهاب و در نهایت این خطرات می شوند.»
البته وی تاکید می کند که هنوز تاثیر مصرف پروبیوتیک برای پیشگیری از این عوارض بارداری به اثبات نرسیده و نیاز به مطالعات بیشتری در این زمینه است.
منبع: مهر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.