۱۷۳۱۹۳
۱۹۵۹
۱۹۵۹

کمبود ویتامین دی در بارداری، پیامدهای نامطلوبش چیست؟

ویتامینD در تمام مراحل زندگی مهم است، اما نیاز به این مواد مغذی مهم در دوران بارداری برای حمایت از رفاه مادر و رشد کودک او افزایش می یابد.

ویتامینD در تمام مراحل زندگی مهم است، اما نیاز به این مواد مغذی مهم در دوران بارداری برای حمایت از رفاه مادر و رشد کودک او افزایش می یابد. رشد مناسب نوزاد به ویتامین D دریافتی و تغذیه مناسب مادرش بستگی دارد، که برای رشد سالم استخوانی آنها اهمیت دارد. به همین دلیل است که نیاز زن به ویتامین D می تواند تا چهار یا پنج برابر در طول بارداری افزایش یابد. نوزاد در رحم ویتامین D را ذخیره می کند و می تواند نیاز خود را از ویتامین D دریافتی از نور خورشید و رژیم غذایی به دست آورد.
دریافت ویتامین D کافی می تواند مزایای طولانی مدت را برای مادر و نوزاد داشته باشد و شواهدی وجود دارد که کمبود ویتامین D ممکن است با پیامدهای نامطلوب در دوران بارداری و پس از تولد همراه باشد. این نتایج عبارتند از:

برای کودک تازه متولد شده
کاهش توسعه بدنی اسکلت
وضعیت مناسب ویتامین D در طول بارداری برای رشد استخوان جنین جهت تسهیل جذب و استفاده از کلسیم مهم است. بنابراین، اگر مادر باردار کمبود ویتامین D داشته باشد، ممکن است بر رشد سالم کودک تاثیر بگذارد.
مشکلات بلند مدت سلامتی اسکلت
همچنین ممکن است کمبود ویتامین D مادر اثر طولانی مدت بر سلامت اسکلت کودک داشته باشد، زیرا سطح کافی ویتامین D در دوران بارداری با افزایش تراکم استخوان در کودکان ۹ ساله همراه است.
کمبود وزن
بین حفظ ویتامین D مناسب و وزن سالم نوزاد هنگام تولد ارتباط مستقیمی وجود دارد.
اثرات سیستم ایمنی
ویتامین D به عنوان عاملی مهم برای عملکرد مناسب سیستم ایمنی شناخته شده است. بنابراین کمبود ویتامین D مادر در دوران بارداری ممکن است بر سیستم ایمنی بدن جنین تأثیر بگذارد و موجب مشکلات ایمنی در زندگی شود.

برای مادر باردار:
اثرات نامطلوب استخوانی
ویتامین D یکی از مواد مغذی مهم برای استخوان های سالم است، بنابراین اگر مادر کمبود داشته باشد، ممکن است بر روی سلامت استخوانش تاثیر بگذارد.
عملکرد ضعیف سیستم ایمنی
ویتامین D به حفظ سلامت سیستم ایمنی کمک می کند، سطوح ناکافی ممکن است بر عملکرد ایمنی مادر تاثیر بگذارد.
عوارض دیگر
کمبود ویتامین D در دوران بارداری با تعدادی از مشکلات مادر در دوران بارداری و هنگام زایمان همراه است.
اگر نگران هستید که شما و نوزادتان دچار کمبود ویتامین D نباشید، با مشاور متخصص مراقبت از خود تماس بگیرید. آنها ممکن است یک آزمایش خون برای تایین سطوح ویتامین Dو یک مکمل ویتامین D برای اطمینان از تامین نیازهای شما را در نظر بگیرند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.