۱۷۴۳۷۰
۱۱۴۷
۱۱۴۷

مراقبت از جنین، حمام آب گرم

کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند استحمام با آب گرم دارای درجه حرارت ۳۷ درجه سلسیوس یا حتی سونا با درجه حرارت ۴۰ درجه سانتیگراد که بیشتر از ۲۰ دقیقه نشود، برای سلامت بانوان باردار مفید است

استحمام منظم در دوران بارداری افزون بر آرام بخشی سبب تقویت سیستم ایمنی بانوان باردار می‌شود، اما درجه حرارت آب نکته مهمی است که نباید از آن غافل بود.
کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند استحمام با آب گرم دارای درجه حرارت ۳۷ درجه سلسیوس یا حتی سونا با درجه حرارت ۴۰ درجه سانتیگراد که بیشتر از ۲۰ دقیقه نشود، برای سلامت بانوان باردار مفید است و می‌تواند سبب آرامش، رفع استرس، کاهش درد‌های عضلانی و کمردرد شایع در دوران بارداری و نیز محافظت از جنین و جلوگیری از سقط جنین به ویژه در ماه‌های اول بارداری می‌شود.
در عین حال کارشناسان هشدار می‌دهند بانوان باردار باید استفاده از آب بسیار داغ و اقامت طولانی در حمام و سونا خودداری کنند، زیرا گرما سبب افزایش دمای بدن و افت فشارخون می‌شود که در نتیجه آن سبب کاهش دریافت اکسیژن و مواد مغذی به جنین و حتی بروز خطر سقط جنین، از هوش رفتن مادر، بروز حمله آسم، افت قند خون، قلب درد و تنگی نفس در مادر می‌شود.
محققان دانشگاه سیدنی استرالیا استحمام با آب ولرم یا استفاده از سونا با دمای مناسب در بازه زمانی کوتاه را برای بانوان باردار بی خطر و حتی مفید ارزیابی کرده اند.
کارشناسان این نتیجه‌ها را با آزمایش برروی ۳۴۷ زن باردار درماه‌های مختلف بارداری و بررسی پاسخ بدن آن‌ها به گرمای هوا، درجه حرارت آب، انجام ورزش شدید و حتی پوشیدن لباس‌های بسیار زیاد به دست آورده اند.
کارشناسان افزون بر استحمام و اقامت در سونا، انجام ورزش‌های آبی همچون ایروبیک آبی، شنا و آب درمانی را در آب‌هایی با درجه حرارت بین ۲۸ تا نهایت ۳۳ درجه برای بانوان در بازه زمانی کوتاه حداکثر ۴۵ دقیقه بی خطر دانسته اند.
استحمام با آب با درجه حرارت بسیار بالا می‌تواند سبب استرس در مادر و ترشح هورمون استرس در او شود که یکی از اصلی‌ترین دلیل‌های بروز سقط جنین در بانوان است.
کارشناسان همچنین به بانوان باردار توصیه می‌کنند برای جلوگیری از کم آبی بدن، حتماً قبل و بعد از استحمام یا انجام ورزش‌های آبی و استفاده از سونا و جکوزی به میزان کافی آب و سایر نوشیدنی‌های سالم مانند آبمیوه‌های طبیعی مصرف کنند تا دچار افت فشارخون نشوند.
بانوانی که سابقه سقط جنین، سرگیجه، افت فشارخون، حمله‌های آسم و آلرژی، سوختگی و مواردی از این دست دارند در زمان استحمام باید از دمای آب مناسب و ولرم استفاده کنند، مدت زمان استحمام آن‌ها کوتاه باشد، در حمام سیستم تهویه مناسب وجود داشته باشد تا اگر دچار افت فشارخون و سرگیجه شدند، اطرافیان بتوانند به سرعت اقدام‌های نجات بخشی لازم را انجام دهند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.