۱۸۰۷۲۲
۱۰۰۶
۱۰۰۶

من در هفته چندم بارداری هستم؟

پس از تایید بارداری، اولین چیزی که ذهن شما درگیر می کند، مدت زمانی است که از بارداریتان گذشته است.

پس از تایید بارداری، اولین چیزی که ذهن شما درگیر می کند، مدت زمانی است که از بارداریتان گذشته است. چند هفته باردارم؟!

تخمین موعد زایمان
مهمترین مسئله ای که باید به آن توجه کنید این‌ است که وقتی پزشک یا ماما موعد زایمان شما را محاسبه می‌کند، از روشی به‌عنوان "تخمین موعد زایمان‌" استفاده می‌کنند، در نتیجه زیاد بر این تاریخ تکیه نکنید، چراکه فقط کمتر از 5 درصد از نوزادن در تاریخ موعد زایمان خود متولد می‌شوند. یک دوره بارداری کامل از 38 تا 42 هفته تخمین زده می شود. بنابراین اگر خود را برای 42 هفته بارداری آماده ‌کنید، اگر تاریخ تخمینی زایمان شما آمد و رفت، ناامیدی کمتری را تجربه خواهید کرد. عوامل بسیاری وجود دارند که هرگز قادر به حدس دقیق موعد زایمان فرزندتان نیستید.

هفته اول بارداری از چه زمانی شروع می شود؟
هفته اول بارداری از اولین روز آخرین پریود شما آغاز می‌گردد. غریب است؟! اما این تاریخ دقیقی است که پزشکان و ماما از آن استفاده می کنند، مگر لقاح جنین آزمایشگاهی انجام داده باشید و دقیقا بدانید که چه زمانی تخمک بارور شده است، در حقیقت لحظه دقیق تخمک گذاری معمولاً ناشناخته است. البته روش محاسبه دیگری نیز وجود دارد که معیوب است، یعنی در این روش محاسبه فرض می‌شود که شما با پریود ۲۸ روزه در روز ۱۴ تخمک گذاری خواهید داشت. البته هر خانمی چرخه و دوره خاص خود را دارد. امکان دارد شما چرخه‌ای کوتاه‌تر یا بلندتر از ۲۸ روز داشته باشید و ممکن است در هر زمان در این میانه تخمک گذاری کرده باشید! اما برای یافتن تاریخ زایمان، مدت بارداری به عنوان "دروه ای میانگین" شمرده می‌شود. بنابراین وقتی اولین پریود خود را نمی‌بینید، از پیشتر چهار هفته باردارید. در نظر داشته باشیم که هیچ موعد زایمانی کاملاً دقیق نیست.

اگر ندانم که چه زمانی آخرین پریودم رخ داده تکلیف چیست؟
اگر به یاد نمی‌آورید که آخرین پریود شما چه زمانی بوده است یا اگر در اثر مصرف داروها یا شیردهی پستانی و غیره ... برای مدتی پریود نداشته‌اید. می‌توانید از سونوگرافی زودهنگام بارداری استفاده کرده و بیابید که چند هفته باردار هستید. البته دقیق ترین روش یافتن آن براساس چرخه عادت ماهانه و سپس سونوگرافی زودهنگام و مرحله سونوگرافی بعدی است.
بهتر است تا حد امکان از اجرای سونوگرافی خودداری کنید، به ویژه سونوگرافی زودهنگام که معمولاً داخلی است. این عمل به این معناست که ابزار مورد استفاده در سونوگرافی به فرزند درحال رشدتان بسیار نزدیک می‌شود. البته در صورت لزوم سونوگرافی را انجام دهید، اما سعی کنید زمان آنرا به حداقل برسانید و از تصویربرداری های غیرضروری پرهیز کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.