ممکن است زمانی که احساس ناراحتی می کنید یا بیمار هستید به پزشک مراجعه کنید یا از داروهای بدون نسخه پزشک استفاده کنید.
ممکن است زمانی که احساس ناراحتی می کنید یا بیمار هستید به پزشک مراجعه کنید یا از داروهای بدون نسخه پزشک استفاده کنید. اما برای درمان بیماری های دوران بارداری هر دارویی را فقط با مشورت پزشک مصرف کنید و فقط در صورت نیاز دارو مصرف کنید.در صورت نیاز به درمان بیماری های دوران بارداری، از درمان های خانگی استفاده کنید که برخی از آنها در زیر آمده اند.
مطالب این مقاله به درمان خانگی چهارتا از شایع ترین بیماری های دوران بارداری اختصاص یافته است: ۱) سر درد ۲) سرما خوردگی، ۳) کمر درد و ۴) بی خوابی
حال، درمان خانگی هر یک از بیماری های دوران بارداری می پردازیم
۱) درمان خانگی سر درد دوره بارداری:
بهتر است به جای مصرف اسپرین، استامینوفن یا ایبوبروفن، دوش آب گرم بگیرید، از ماساژ استفاده کنید، ورزش هایی برای کاهش تنش و استرس انجام دهید (مانند نرمش دادن شانه ها) و از آرمیدگی بهره بگیرید. گرما یا سرما نیز ممکن است مفید باشد، کیسه آب گرم روی شانه ها یا پشت گردن خود قرار دهید یا کیسه یخ روی پیشانی خود بگذارید. به اندازه کافی غذا و مایعات مصرف کنید، خواب کافی داشته باشید و در طول روز کمی استراحت کنید. اگر سردردتان شدید و طولانی مدت است به پزشک مراجعه کنید زیرا ممکن است نشان دهنده وجود مشکلی در بارداری باشد.
۲) درمان خانگی سرما خوردگی، تب یونجه، آب ریزش بینی یا سرفه دوره بارداری
روش های بی خطر برای تسکین این مشکلات عبارتند از: خواب و استراحت بیشتر، استفاده از بخور سرد، مصرف قطره های مخصوص بینی، نوشیدن مایعات فراوان و خوردن مخلوط عسل و آب لیمو است.
۳) درمان خانگی کمر درد دوره بارداری:
درد در ناحیه بالا و پایین کمر در طول بارداری بسیار شایع است اما می توانید با حفظ وضعیت بدنی مناسب، ورزش کردن و تقویت عضلات شکمی و کمتر خم کردن قسمت پایین کمر از بروز کمردرد جلوگیری کنید. برای درمان کمردرد، استراحت کنید، از ماساژ استفاده کنید، دوش آب گرم بگیرید یا از کیسه آب گرم و سرد استفاده کنید. فقط در صورتی که کمردرد بسیار شدید است از آسپرین، ایبوبروفن یا پمادهای مخصوص کمردرد استفاده کنید.
۴) درمان خانگی بی خوابی دوره بارداری:
در اواخر بارداری، به علت نیاز زیاد به دستشویی رفتن، خواب سبک، فعال بودن جنین و راحت نبودن هنگام خواب، بی خوابی تشدید می شود. برای کاهش استرس و تنش که مانع خواب راحت می شود هر روز ورزش کنید یا کمی قدم بزنید. قبل از خواب، دوش آب گرم بگیرید یا بدتنان را ماساژ دهید و موسیقی ملایم و آرامش بخشی گوش کنید. اگر نیمه شب بیدار شدید مطالعه کنید، افکارتان را بنویسید و به رؤیاهایتان فکر کنید. کامپیوتر یا تلویزیون را روشن نکنید زیرا باعث فعال شدن مغز و هشیاری بیشتر شما می شود.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼