۱۸۶۸۰۶
۵۱۳۲۲
۵۱۳۲۲

سرد بودن شکم در بارداری، پنج علت دارد

حاملگی یکی از بزرگترین معجزات در جهان است. دانستن این مسئله که دارید مادر می شوید احساس منحصر به فردی به شما می دهد.

حاملگی یکی از بزرگترین معجزات در جهان است. دانستن این مسئله که دارید مادر می شوید احساس منحصر به فردی به شما می دهد. اما پس از شادی اولیه، بخش جدی حائز اهمیت است؛ اطمینان از داشتن کودک خوب و سالم. اکثر بارداری ها با مراقبت درست و ملاقات منظم با پزشک به خوبی پیش می رود. اما بعضی موارد نگران کننده هستند و باید توجه ویژه ای به آن ها داشت. در میان این سوالات درباره بارداری، این سوالات مطرح می شود: "آیا سرد بودن شکم در بارداری طبیعی است؟"

چرا در طول بارداری احساس سرما در شکم دارید؟
بیشتر زنان باردار احساس گرما می کنند. این مسئله به این دلیل است که سطوح بالای هورمونهای زنانه متابولیسم را تسریع می کنند و از این رو حرارت بیشتری تولید می کنند. بدن تلاش می کند با سرعت بخشیدن به میزان تنفس، افزایش شدت تنفس و پمپ کردن خون بیشتری نسبت به اندام ها، خنک شود. با این حال، در بعضی موارد اثر متضاد مشاهده می شود. احساس سرما در بارداری معمولا طبیعی است، اما اگر در تمام طول زمان احساس سرما کنید مشکلی وجود دارد و باید با دکتر خود مشورت کنید.
1- کم کاری تیروئید
احساس سردی ثابت می تواند نشانه ای از کم کاری تیروئید باشد. این بیماری حالتی است که غده تیروئید به اندازه کافی هورمون تیروئید تولید نمی کند. اگر این اتفاق در دوران بارداری رخ دهد، ممکن است باعث تاخیر در رشد جنین شود. مطالعات نشان داده اند کودکانی که از مادران مبتلا به کم کاری تیروئید متولد شده اند IQ کمتری دارند و اختلالات عملکرد روانی دارند. با این وجود این وضعیت می تواند با درمان هورمونی خاص برطرف شود. سایر علائم معمول کمبود هورمون تیروئید عبارتند از کمبود ویتامین، خستگی و افزایش وزن غیر قابل توضیح.
2- عفونت
یکی دیگر از علل سرمای ثابت، ممکن است به عفونتهای خفیف مانند عفونت کلیوی مرتبط باشد. با این حال، این مشکلات با علائمی مانند حالت تهوع، استفراغ و غیره همراه است.

سایر علل احساس سرما در طول بارداری
علاوه بر کم کاری تیروئید جدی تر، ممکن است دلایل دیگری برای احساس سرما در دوران بارداری وجود داشته باشد. همه آنها قابل درمان هستند اگر به موقع تشخیص داده شوند. شناسایی علت دقیق احساس سرما برای سلامتی مادر و کودک بسیار مهم است. بنابراین اگر متوجه این مشکل شدید، بلافاصله به متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید.
۳. مسائل مربوط به تغذیه
بعضی از زنان به خاطر بیماری صبحگاهی از خوردن غذا اجتناب می کنند. این مسئله به کمبود انرژی منجر می شود و بنابراین بدن نمی تواند به اندازه کافی گرم شود. دلیل دیگری برای احساس سرما نداشتن رژیم سالم است. رژیم غذایی خانم باردار باید مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی، کربوهیدرات و پروتئین داشته باشد. با این حال، مراقب باشید از مواد غذایی حاوی سموم و باکتری ها اجتناب کنید. از جمله ماهی خام، شیر غیر پاستوریزه، تخم مرغ خام و ...
۴. از دست دادن وزن
هنگامی که زن مبتلا به بیماری صبحگاهی می شود، کاهش وزن در سه ماهه اول بارداری رخ می دهد. در نتیجه ذخیره چربی در بدن کاهش می یابد و منبع انرژی کاهش می یابد. در این حالت، احساس سرما طبیعی است. یک وزن متعادل برای سلامتی مادر و جنین وجود دارد. یک زن باردار معمولا در طول سه ماهه اول یک کیلوگرم افزایش وزن دارد و در طول سه ماهه دوم و سوم حداکثر پنج کیلوگرم افزایش وزن دارد. اگر متوجه شدید که در دوران بارداری افزایش وزن ندارید یا کاهش وزن دارید، بهتر است با متخصص زنان و زایمان مشورت کنید.
۵. کم خونی
گاهی اوقات کمبود آهن در بدن زن باردار وجود دارد. کمبود آهن بدان معنی است که تولید گلبول های قرمز برای تولید اکسیژن از طریق بدن کافی نیست. اکسیژن برای رشد نرمال جنین بسیار مهم است، بنابراین بسیار مهم است که آن را در سطح نرمال حفظ کنید. علاوه بر این، سطوح پایین اکسیژن باعث کاهش میزان متابولیسم می شود که به نوبه ی خود باعث سرما می شود.

چگونگی اجتناب از سرما در طول بارداری
برخی از نکات ساده برای جلوگیری از سرما در بارداری وجود دارد. یک رژیم سالم حاوی کربوهیدرات ها، پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی، به ویژه کلسیم و اسید فولیک داشته باشید. غذاهای مختلف بخورید. فقدان مواد مغذی پایه می تواند رشد نرمال جنین را مختل کند و بعدها ممکن است بعضی از بیماری های مادرزادی به فرزند منتقل شود.
با این حال، مراقب کالری ها باشید. افزایش وزن بیش از حد در دوران بارداری می تواند به سلامت آسیب برساند. اگر همه چیز متعادل باشد، هیچ نگرانی وجود ندارد. اگر با وجود غذای سالم و شیوه زندگی درست، احساس سرما می کنید، به دکتر مراجعه کنید. پزشک آزمایش هایی تجویز می کند. اگر کم کاری تیروئید داشته باشید، درمان پزشکی وجود دارد. کنترل خود را حفظ کنید و از خودتان مراقبت کنید تا فرزند قوی و سالم داشته باشید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.