۱۸۹۱۳۷
۲۴۶۳
۲۴۶۳

مصرف رازیانه در بارداری، مسائل مرتبط با آن

رازیانه نقش مهمی در درمان مشکلات مربوط به باروری زنان دارد و حتی یکی از روش های درمان کیست تخمدان ، استفاده از رازیانه می باشد.

آیا خوردن رازیانه در بارداری جایز است؟ آیا مصرف رازیانه در بارداری مشکل ایجاد می کند؟ خوردن عرق رازیانه در بارداری چگونه باید باشد؟ رازیانه چه فایده ای برای جنین دارد؟ آیا رازیانه موجب سقط جنین می شود؟ چه زنانی بهتر است که از خوردن رازیانه در دوران بارداری خودداری کنند؟ در این مطلب قصد داریم در مورد خوردن رازیانه در بارداری صحبت کرده و سما را با مسائل مرتبط با مصرف رازیانه در حاملگی آشنا کنیم.
شاید شما هم در مورد مصرف رازیانه در زمان بارداری مطالبی خوانده یا شنیده باشید و دوست داشته باشید که اطلاعات بیشتری در این زمینه به دست بیاورید و اگر قصد خوردن رازیانه یا عرق رازیانه در بارداری را داشتید با دید باز این کار را انجام دهید. مصرف رازیانه به دلیل تاثیراتی که در سیستم باروری زن دارد بایستی با احتیاط و دقت انجام شود مخصوصا این کار در زمان بارداری زن ، دقت و ملاحظه مضاعفی می خواهد. هر عمل زن در بارداری بایستی با احتیاط و با دقت باشد زیرا ممکن است عملی سبب ایجاد خطر برای بارداری یا موجب سقط جنین بشود. از این رو باید در خوردن و آشامیدن در زمان حاملگی دقت زیادی داشت و خوردن رازیانه در زمان حاملگی هم از این قاعده مستثنی نیست.
رازیانه نقش مهمی در درمان مشکلات مربوط به باروری زنان دارد و حتی یکی از روش های درمان کیست تخمدان ، استفاده از رازیانه می باشد. حتی رازیانه بر عمل تخمک گذاری نیز تاثیر می گذارد. در این زمینه توجه خوانندگان محترم سایت ۲زندگی را به مطالب درمان کیست تخمدان با رازیانه و تاثیر رازیانه بر تخمک گذاری جلب می کنیم. اصولا رازیانه یکی از مواد مهم در ارتباط با باروری زنان و رفع مشکلات مربوط به ناباروری در خانم ها محسوب می شود. به دلیل همین اهمیت رازیانه در این زمینه است که مصرف آن را در زمان بارداری با احتیاط همراه می کند. هر نوع تاثیر و تغییر در دستگاه تناسلی زنان در زمان باردار بودن زن بایستی مد نظر باشد تا خدای ناکرده تغییرات نامناسب باعث بروز مشکل برای مساله بارداری نشود.
یکی از فواید مصرف رازیانه در بارداری تاثیر آن بر زیبا شدن چشم جنین می باشد. اصولا رازیانه تاثیر بسیار مثبتی بر چشم دارد و یکی از روش های تقویت قوه بینایی و رفع برخی مشکلات آن ، استفاده از رازیانه است. به این ترتیب که کمی دم کرده رازیانه یا کمی عرق رازیانه را در چشم بریزیم (مثل قطره چشم) آنگاه شاهد بهبود بسیاری از مشکلات چشم خواهیم بود. خوردن رازیانه در زمان حامله بودن زن باعث تاثیرات مثبت بر چشم جنین می شود و از این رو مصرف رازیانه در زمان بارداری توصیه می شود. در این زمینه مطالعه مطلب تاثیر رازیانه بر زیبا شدن چشم جنین در بارداری توصیه می شود. اما این ، همه مطلب نیست و با توجه به احتمال خطری که مصرف رازیانه در زمان بارداری می تواند داشته باشد ، مصرف آن بایستی با احتیاط و بر اساس ضوابط خاصی باشد.
مصرف نامناسب رازیانه یا عرق رازیانه در زمان بارداری می تواند سبب جاری شدن خون حیض و به دنبال آن سقط جنین بشود. از یک طرف مصرف رازیانه تاثیر مثبتی بر چشم جنین دارد و از طرف دیگر هم مصرف رازیانه می تواند سبب خونریزی حیض و احیانا سقط بشود. البته مصرف رازیانه تاثیرات مثبت دیگری نیز دارد و یکی از تاثیرات مثبت آن می تواند در مساله شیردهی زن و آماده شدن پستان های زن برای شیر دادن به نوزاد باشد. پس چاره کار چیست؟ چاره کار در خوردن صحیح رازیانه در زمان بارداری می باشد اما چگونه؟
برای مصرف رازیانه در زمان بارداری بایستی به چند نکته اساسی توجه شود. رعایت این نکات سبب می شود که هم بتوانیم از رازیانه در دوران حاملگی استفاده کنیم و هم خطری برای سلامت بارداری و سلامت جنین ایجاد نشود. نکات اساسی در زمینه مصرف رازیانه در زمان بارداری عبارتند از:
- زنانی که سابقه سقط جنین دارند یا بارداری پر خطری را تجربه می کنند یا اینکه شرایط جسمانی مناسبی در زمان حاملگی ندارند در مصرف رازیانه احتیاط کنند و اگر مقدور بود برای جلوگیری از خطرات احتمالی از خوردن رازیانه در زمان بارداری پرهیز کنند. اگر این گروه از زنان ، اصرار بر مصرف رازیانه داشته باشند حتما سعی کنند این کار زیر نطر یک متخصص طب سنتی یا زنان زایمان باشد.
- رازیانه می تواند به صورت دم کرده یا عرق رازیانه در دوران بارداری مصرف شود. البته خوردن رازیانه به صورت عرق رازیانه راحت تر بوده و به دلیل طعم تند دم کرده رازیانه ، مصرف عرق رازیانه دلچسب تر است. البته این مساله به خود زنان باردار بستگی دارد و مصرف رازیانه در هر دو صورت تاثیر خود را خواهد گذاشت.
- خوردن رازیانه در بارداری بایستی به فواصل زیاد از هم باشد. مثلا فاصله بین دو نوبت مصرف رازیانه باید زیاد باشد چرا که فاصله کم بین دو مصرف متوالی از رازیانه می تواند اثرات آن در خونریزی قاعدگی و سایر مشکلات را تشدید کند.
- مصرف رازیانه در هر بار بایستی به مقدار خیلی کم باشد. مصرف رازیانه به مقدار کم در هر نوبت نمی تواند مضر باشد. مثلا مصرف عرق رازیانه به اندازه یک چهارم یک استکان کوچک معمولا مناسب است. توجه داشته باشید که این میزان مصرف فقط در حد پیشنهاد است و هر زن حامله در این زمینه بهتر است که با توجه به وضعیت بارداری خود تصمیم بگیرد.
- مساله مهم بعدی در مورد مصرف رازیانه در زمان بارداری مربوط به زمان های مصرف آن است. در کدام زمان ها بهتر است که از رازیانه استفاده شود؟ برای مصرف بهتر رازیانه و جلوگیری از خطرات احتمالی آن سعی کنید رازیانه را در حوالی زمان های شروع پریود مصرف نکنید. شاید سؤال شود که در زمان بارداری که پریود اتفاق نمی افتد! بله کاملا صحیح است. منظور از این زمان ها این است که اگر زن باردار نمی شد ، پریود در این زمان اتفاق می افتاد. پس زنان باردار سعی کنند حوالی زمان هایی که در صورت عدم بارداری ، دچار عادت ماهانه می شدند از خوردن رازیانه خودداری کنند. برای روشن شدن مطلب یک مثال می زنیم. فرض کنیم دوره عادت ماهانه یک زن ، ۲۸ روزه بوده و این خانم برای آخرین بار قبل از بارداری در روز چهاردهم ماه فروردین ، پریود شده است. اما چون این خانم حامله شده است ، عادت ماهانه او قطع می شود ولی اگر این خانم حامله نمی شد می بایستی در حدود ۲۸ روز بعد از چهاردهم فروردین یعنی در حدود یازدهم اردیبهشت ، دوباره عادت ماهانه او شروع می شد. اما چون این خانم ، آبستن شده است در نتیجه در تاریخ یازدهم اردیبهشت ، عادت ماهیانه او شروع نمی شود و مصرف رازیانه بهتر است که در حوالی یازدهم اردیبهشت انجام نشود.
نکته مهمی که وجود دارد این است که مصرف رازیانه در جنین پسر بایستی خیلی کم باشد زیرا رازیانه می تواند بر خاصیت مردانگی جنین پسر تاثیر منفی بگذارد.
منبع: ۲ زندگی

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.