۲۱۰۳۰۷
۸۳۴
۸۳۴

درباره بارداری دوم، آنچه باید بدانید

پس از بزرگ شدن فرزند اول، بیشتر والدین شروع به مشاوره در مورد بارداری دوم خود می‌کنند.

پس از بزرگ شدن فرزند اول ، بیشتر والدین شروع به مشاوره در مورد بارداری دوم خود می‌کنند زیرا اعتقاد بر این است که این امر خانواده را کامل می‌کند. فرزند دوم نیز برای فرزند اول خواهر و برادر می‌شود و کسی را برای بازی با او فراهم می‌کند.
بااین‌وجود ، تصمیم به بارداری دوم باید بسیار با دقت گرفته شود و باید از قبل برنامه‌ریزی شود زیرا مجموعه چالش‌های خاص خود را دارد و به‌عنوان والدین می‌خواهد عزم و اراده شمارا آزمایش کند.

بارداری دوم شما چه تفاوتی دارد؟
هر بارداری با دیگری متفاوت است و خصوصیات منحصربه‌فرد خود را دارد. بنابراین ، بارداری دوم مانند بارداری اول شما نخواهد بود. بااین‌وجود ، ممکن است بین دو بارداری شباهت‌های خاصی پیدا کنید. بااین‌حال ، تقریباً غیرممکن است که بگوییم بارداری چگونه شکل می‌گیرد.

آیا این بار احساس خستگی می‌کنید؟
قطعاً خستگی تفاوت اصلی در بارداری دوم نسبت به بارداری اول خواهد بود، زیرا این امر به این دلیل است که شما مثل گذشته وقت کافی برای استراحت نخواهید داشت. شما باید از فرزند اول خود مراقبت کنید و شریک زندگی شما ممکن است این بار هم حامی نباشد ، زیرا او احساس می‌کند شما می‌توانید به‌تنهایی حاملگی خود را انجام دهید. بنابراین ، شاید شما این بار از دوستان و اعضای خانواده خود کمک بیشتری بگیرید.

درد بیشتری خواهید داشت؟
احتمال ابتلا به کمردرد در دوران بارداری دوم افزایش می‌یابد ، به‌خصوص اگر به ورزش توجه نکرده‌اید و عضلات شکمی شما ضعیف است. بنابراین ، قبل از بارداری دوم اطمینان حاصل کنید که شکم خود را تقویت می‌کنید. علاوه بر این ، سعی کنید از خم و راست شدن جلوگیری کنید زیرا این امر باعث افزایش درد کمر می شود. مشکل واریس با هر بارداری نیز بدتر می‌شود. برای جلوگیری از این امر، مجبور هستید پاهایتان را در حالت بالا نگه‌دارید.

آیا زودتر انقباضات براکتون هیکس را احساس می‌کنید؟
مادرانی که فرزندان دوم خود رادارند ، به‌احتمال‌زیاد خیلی زودتر از اولین بارداری خود ، شروع به تجربه لگدزدن و انقباضات Braxton Hicks می‌کنند. ماهیت ضربات مانند قبل خواهد بود ، اما آن‌ها خیلی زودتر از اولین بارداری در بدن ظاهر می‌شوند. انقباضات بیش از وقتشان شروع می‌شود و شما می‌توانید حداقل یک هفته زودتر از زمان اولین بارداری در انتظار آن‌ها باشید.

آیا از بدخلق‌تر از گذشته خواهید بود؟
نوسانات خلق‌وخو، مانند آخرین بار ثابت خواهد ماند اما دلیل این تغییرات خلقی کاملاً متفاوت خواهد بود. وقتی در مورد ورود نوزاد جدید فکر می‌کنید ، می‌توانید ناهمواری‌های خلقی را تجربه کنید و وقتی در مورد آینده خانواده خود با یک نوزاد دیگر فکر می‌کنید ممکن است دچار افسردگی شوید.
سؤالاتی از قبیل اینکه آیا شما قادر به مراقبت از نوزاد جدید هستید و چگونه می‌تواند در رابطه با فرزند اول و شریک زندگی شما تأثیر بگذارد ، ممکن است در طول بارداری در ذهن شما باقی بماند.

علائم دیگر چیست؟
حتی اگر هر بارداری متفاوت باشد ، برخی از علائم یا مشکلاتی که در اولین بارداری خود داشته‌اید ، در مرحله بعد نیز تکرار می‌شوند. به‌عنوان‌مثال ، یبوست ، علائم کشش و بی‌اختیاری ادرار برخی از موارد بارداری هستند که در هر حاملگی تمایل به عود مجدد دارند. برای جلوگیری از این مشکلات شما باید مقدار زیادی فیبر بخورید ، وزن خود را کنترل کنید و روزانه تمرینات Kegels (تمرینی برای سفت کردن ماهیچه‌های واژن) را انجام دهید .

مشکلات دوران بارداری دوم چیست؟
اگر در اولین بارداری هیچ عارضه‌ای نداشته باشید ، و در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها نباشید، در دوران بارداری دوم خود نیز همچین نخواهید بود. بااین‌حال ، زنانی که عوارضی مانند زایمان زودرس یا پره اکلامپسی (preeclampsia) داشته‌اند ممکن است در هنگام بارداری در معرض خطر این عوارض قرار بگیرند. علاوه بر این ، اگر قبل از بارداری وضعیت پزشکی مانند دیابت یا فشارخون بالا داشته‌اید ، احتمال ابتلا به این عارضه در بارداری دوم نیز بیشتر می‌شود.

در مورد مراجعه به پزشک، قبل از تولد در دوران بارداری دوم چه می‌توان گفت؟
برای زنانی که در دوران قبل از بارداری هیچ عارضه‌ای نداشته‌اند ، تعداد دفعات مراجعه به پزشک در دوران بارداری دوم آن‌ها یکسان خواهد بود. آن‌ها باید آزمایش‌های خون مشابهی را انجام دهند که درگذشته آزمایش‌های مربوط به اختلالات ژنتیکی را انجام داده‌اند. بااین‌وجود ، ممکن است متوجه شوید که گزینه‌های بیشتری برای غربالگری برای مشکلاتی مانند سندرم داون نسبت به آخرین باری که باردار هستید وجود دارد.

بهبود زایمان در بارداری دوم چگونه است؟
به‌طورکلی زایمان برای مادرانی که بارداری دوم دارند نسبت به تایم اول سریع‌تر است. ازآنجایی‌که آن‌ها قبلاً مرحله زایمان را طی کرده‌اند ، بنابراین زمان کمتری برای زایمان طول می‌کشد.
دردهای پس از تولد در مادران برای بار دوم بسیار شدیدتر از تایم اول است. رحم زنانی که بارداری دوم را پشت سر گذاشته‌اند برای بازیابی اندازه اصلی خود مجبور به انقباض بیشتر هستند و به همین دلیل دردی که زن احساس می‌کند شدیدتر است. کاهش وزن بعد از بارداری دوم دشوارتر از حالت اول است و برای بازیابی شکل بدن که همانند قبل از بارداری شود، باید به‌طور منظم ورزش کنید.

چگونه در بارداری دوم سالم بمانیم
کنترل آنچه که می‌خورید
ازآنجاکه باید به کودک خود نیز غذا بدهید ، باید کالری بیشتری از حد معمول مصرف کنید. مطمئن شوید که مقدار زیادی پروتئین و کلسیم مصرف می‌کنید و از خوردن هر غذایی که ممکن است باکتری‌ در آنها به دلیل خوب پخته نشدن، مانند غذاهای دریایی خام و تخم‌مرغ‌های نپخته، وجود داشته باشد خودداری کنید. تمام آنچه باید در مورد برنامه رژیم غذایی بارداری بدانید را بیاموزید.
از ویتامین‌های قبل از تولد استفاده کنید
ویتامین‌های قبل از تولد برای سلامتی کودک بسیار حیاتی هستند و باید حدود یک ماه قبل از شروع بارداری آن‌ها را مصرف کنید. مهم‌ترین این ویتامین‌ها اسیدفولیک و آهن هستند. شما باید هرروز حداقل ۶۰۰ میکروگرم اسیدفولیک مصرف کنید تا مطمئن شوید کودک شما دچار نقص هنگام تولد نمی‌شود. با پزشک خود در ارتباط باشید تا بدانید چه ویتامین‌هایی را و چه مقدار مصرف کنید.
به‌طور منظم ورزش کنید
ورزش می‌تواند در دوران بارداری به شما کمک زیادی کند. این امر می‌تواند استرس شمارا تسکین داده و استقامت شمارا که می‌خواهید در حین زایمان داشته باشید تقویت کند. بااین‌حال ، ورزش باید به‌صورت کنترل‌شده انجام شود. خود را بیش‌ازحد خسته نکنید زیرا خطر کمبود آب بدن را به دنبال خواهید داشت. تمام آنچه را که باید درباره تمرین بارداری بدانید بیاموزید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.