انتقال ویروس کرونا، چطور آجیل بخریم؟
مشتری و فروشندگان حق دست زدن به آجیل و خشکبار را ندارند و فروشندگان موظفند حتما از دستکش و ماسک استفاده کنند.
اگر جزو افرادی هستید که آجیل شب عید خریداری کرده و نگران شیوع ویروس کرونا از طریق آجیل هستید بنا بر گفته رئیس اتحادیه اجیل و خشکبار می توانید برای رفع این نگرانی، آنها را در خانه حرارت دهید.
مصطفی احمدی با تاکید بر رعایت بهداشت آجیل از فرآوری تا فروش گفت: طبق دستورالعمل ابلاغ شده به اعضای اتحادیه آجیل و خشکبار، بایستی حتما بر روی تمام آجیل و خشکبار سلفون کشیده شود و امکان تست توسط مشتری نیز وجود ندارد. از طرفی مشتری و فروشندگان حق دست زدن به آجیل و خشکبار را ندارند و فروشندگان موظفند حتما از دستکش و ماسک استفاده کرده و بهداشت فردی را رعایت کنند. همچنین در ورودی مغازه ها نیز بایستی افرادی ایستاده و به مشتریان مواد ضدعفونی کننده دهند تا مشکلی برای جنس ایجاد نشود.
وی ادامه داد: به کارگاه های فرآوری آجیل نیز اعلام کردیم که افراد باید هنگام ورود به هر بخش از کفش های متفاوتی استفاده کنند و مشتریانی که سال های قبل از پای دستگاه فرآوری به صورت عمده آجیل را خریداری می کردند نیز حق ورود به کارگاه را ندارند.
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار با بیان اینکه توصیه می کنیم امسال از آجیل فرآوری شده بیشتر استفاده شود تا خام، گفت: همه اجناس فرآوری شده بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ درجه سانتی گراد حرارت داده می شوند و در این دما ویروسی باقی نمی ماند. همچنین اگر بعد ازخرید مشتری حساسیت بیشتری داشت می تواند با استفاده از مایکروویو یا روی گاز پروسه حرارت دهی را انجام دهد.
به گفته وی پروسه حرارت دهی مجدد بر روی آجیل تاثیری در کیفیت آجیل نخواهد گذاشت و مردم با خیال راحت میتوانند این کار را انجام دهند.
روزهای کرونایی زنان باردار
یک متخصص بیماری های عفونی زنان باردار را مستعد ابتلا به بیماری های ویروسی از جمله آنفلوآنزا و کرونا دانست و گفت: زنان باردار حتی الامکان از خانه خارج نشوند و در اجتماعات مردمی حضور پیدا نکنند.
دکتر سودابه آقاجانپور با اشاره به روش های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا در زنان باردار، اظهار کرد: زنان باردار در معرض خطر ابتلا به انواع بیماری ها هستند، زیرا ایمنی بدن آنان در دوران بارداری کاهش می یابد.
وی با بیان اینکه زنان باردار در سه ماهه اول و دوم بارداری دچار نقص ایمنی سلولی می شوند، تصریح کرد: زنان باردار مستعد ابتلا به بیماری های ویروسی از جمله آنفلوآنزا و کرونا هستند لذا باید مراقبت های لازم را داشته باشند تا مبتلا نشوند.
این متخصص بیماری های عفونی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در جامعه، خاطرنشان کرد: زنان باردار حتی الامکان از خانه خارج نشوند و در اجتماعات مردمی حضور پیدا نکنند. شست و شوی مرتب دست ها با آب و صابون نیز توصیه می شود.
آقاجانپور از زنان باردار خواست به سطوح دست نزنند و گفت: اگر در ارتباط با فرد مبتلا به کرونا هستید حتما از ماسک استفاده کنید و ماسک را هر چند ساعت یک بار تعویض کنید. اگر یکی از افراد خانواده کرونایی شد، با او ملاقات نداشته باشید.
وی با بیان اینکه زنان باردار بهتر است از خانه دارای فرد بیمار خارج شوند و در مکان دیگری اسکان پیدا کنند، افزود: زنان باردار باید تغذیه مناسب داشته باشند و از میوه جات و سبزی جات لازم و کافی استفاده کنند. همچنین مایعات فراوان در رژیم غذایی بارداری وجود داشته باشد.
این متخصص بیماری های عفونی خواستار پرهیز زنان باردار از مصرف غذاهای چرب شد و عنوان کرد: هر دو ساعت یک بار پنچره های خانه را باز کنید و بعد از چند ثانیه ببندید تا تهویه هوا صورت گیرد. اگر دچار کوچکترین علائم تنفسی شدید سریعا به پزشک مراجعه کنید.
آقاجانپور با بیان اینکه اقدامات حمایتی با در صورت لزوم بستری برای زنان باردار باید توسط پزشک تشخیص داده شود، اظهار کرد: زنان باردار باید بیشتر از سایر افراد نکات بهداشتی را رعایت کنند و سعی کنند به کرونا مبتلا نشوند.
منبع:
ایسنا
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼