۲۱۸۸۷۲
۶۷۱
۶۷۱

بیماری کرونا ویروس، جنین از مادر می گیرد؟

فعالیت در خانواده فرصت مهمی برای استحکام پیوندها، امنیت عاطفی، یادگیری و رشد در اختیار افراد قرار می‌دهد.

زهرا عابدی کارشناس ارشد کلینیک مامایی اظهار کرد: با توجه به شرایط ویژه بانوان باردار و متفاوت بودن آن‌ها با سایر افراد از نطر فیزیولوزیکی، لازم است یک سری دستور العمل‌هایی برای پیشگیری از از ابتلا به کرونا انجام دهند.
او گفت: مسائل بهداشتی در بانوان باردار باید دقیق‌تر رعایت شود؛ نکاتی کلی که تمام افراد جامعه باید به رعایت آن بپردازند که مهمترین نکته نیز، ماندن در خانه است.
کارشناس ارشد کلینیک مامایی بیانکرد: سیستم ایمنی بانوان در دوران بارداری دچار یک سری تغییراتی می‌شود که بانوان با مراقبت و بالابردن سیستم ایمنی خود می‌توانند باعث پیشگیری از این بیماری شوند.
عابدی افزود:طبق تحقیقات بدست آمده ویروس کرونا از مادر به جنین هیچ انتقال عمودی نداشته است؛ منظور از انتقال عمودی، انتقال از طریق جفت و خون رسانی مادر به جنین است، که تا به حال انتقال ویروس کرونا از مادر به جنین دیده نشده است.
کارشناس ارشد کلینیک مامایی ادامه داد: همچنین اگر مادری در دوران بارداری مبتلا به کرونا شد؛ احتمال به دنیا آمدن نوزاد سالم وجود دارد؛ تنها نکته ایی که مادر مبتلا به ویروس کرونا باید رعایت کند این است که تا بهبودی کامل خود از شیر دادن به نوزاد خوداری کند.
او ادامه داد: با توجه به این که مادران باردار دغدغه کنترل و مراقبت بارداری را دارند؛ باید به سن بارداری نیز توجه کنند، و اگر بارداری آن‌ها زیر بیست هفته باشد نباید نگران تعویق کنترل بارداری خود نباشند.
عابدی درباره کنترل‌های بارداری نیز بیان کرد: اگر مادری در دوران بارداریش حرکت جنین متعادل است می‌تواند در خانه فشار و وزن خودش را هر هفته کنترل کند و تا زمانی که علائم خطر مانند فشار بالا، داشتن ورم، سردرد‌های شدید نمایان نشده است به مراکز بهداشتی ودرمانی مراجعه نکند، زیرا همین مراجعات غیر ضروری باعث مبتلا شدن مادر به ویروس کرونا می‌شود.
کارشناس ارشد کلینیک مامایی اضافه کرد:مادرانی که بارداری آن‌ها زیر سی وشش هفته است و علائم هشدار دهنده و خطرناکی ندارند؛ نیازی به مراجعه هر هفته به مراکز بهداشتی ودرمانی ندارند و می‌توانند با ماما و پزشک خود از منزل در ارتباط باشد.
عابدی افزود:مادران باردار زمانی که در منزل هستند سعی کنند کمتر از مواد ضد غفونی کننده حاوی الکل استفاده کنند و به جان آن دست‌های خود را با آب و صابون یشویند. همچنین اگر مجبور به تردد در بیرون از منزل شدند می‌تواند از الکل‌های سفید برای ضد عفونی دست‌های خود استفاده کنند، و به این باور غلط که جنین دچار ناهنجاری می‌شود توجه نکنند.
عابدی در پایان توصیه کرد: مادران باردار ضروری است از استرس و هیجانات منفی دوری کنند و به حفظ سلامت روان خود کمک کنند.
استرس کودکان را چطور برطرف کنیم؟
کودکان به روش‌های مختلفی نسبت به استرس واکنش نشان می‌دهند. از جمله این رفتار‌ها نزدیک شدن به والدین، اضطراب و گوشه گیری و شب ادراری است.
والدین زمانی که با این رفتار‌ها روبرو می‌شوند باید به واکنش فرزندشان به گونه‌ای حامیانه پاسخ دهند و به نگرانی‌های کودکشان با توجه بیشتری گوش دهند.
کودکان در شرایط سخت به محبت بزرگتر‌ها نیاز دارند پس تا می‌توانید به ان‌ها توجه کنید و برایشان وقت بگذارید؛ همچنین به کودکانتان اطمینان خاطر دهید و حتی المقدور فرصت بازی کردن با ان‌ها را فراهم کیند.
چنانچه والدین به دلالیل مختلف مانند بستری شدن در بیمارستان مجبور به جدایی از کودکانشان شدند، مرتب با آن‌ها تماس تلفنی داشته باشند؛ و به آن‌ها اطمینان دهند که همه چیز مرتب است.
والدین تا حد امکان برنامه‌های روزمره و منظم کودکشان را را ادامه دهند و یا برنامه‌های جدید در محیط‌های جدید برایشان خلق کنند.
اگر فرزندتان به بیماری مبتلا شد با کلماتی که برای سن و قابل درک است توضیح دهید که چه اتفاقی افتاده و اطلاعات واضحی درباره راه‌های کاهش خطر ابتلا به بیماری به او بدهید.
همچنین می‌توانید با روشی اطمینان بخش اطلاعاتی راجع به انچه می‌تواند اتفاق بیفتد به کودکانتان بدهید.
در روزهایی که با شیوع کرونا مواجه هستیم باید امنیت روانی و آرامش کودکان را حفظ کنیم تا در سال های آینده با برخی بحران ها روبرو نشویم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.