۲۲۵۱۶۷
۵۵۵
۵۵۵

بهبود یافتگان ویروس کرونا، چند توصیه

افرادی که کمبود ویتامین D دارند در صورت استفاده از این قرص از ابتلای به بیماری کووید ۱۹ جلوگیری می شود.

یک پزشک متخصص بیماری های عفونی در ساوه و زرندیه به تشریح دردسرهای میهمانان ناخوانده فصل سرما و لزوم پیشگیری و مدیریت این بیماری ها بویژه در خصوص بهبودیافتگان از کرونا پرداخت.
دکتر عادل فلاح به مبتلایان بیماری کووید ۱۹ که در دوران نقاهت بسر می‌برند یا حال عمومی آنان بهبود یافته است ممکن است که از بیماری کووید ۱۹ نجات پیدا کنند و در صورت بی توجهی به مسائل بهداشتی به آنفلوانزا مبتلا شوند که این احتمال در گروه های با ریسک بالا نظیر بیماران مبتلا به فشار خون، دیابت، قلبی و یا افراد سالمند به مراتب بیشتر بوده و درصد خطر مرگ در این بیماران نیز بالاست.
وی رعایت استانداردهای بهداشتی، استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی را مورد تاکید قرار داد و افزود: در آستانه فصل شیوع بیماری آنفلوانزا هستیم و واکسیناسیون این بیماری به همراه پیشگیری و رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای کنترل کروناویروس می تواند آمار مبتلایان را بویژه در بین گروه های پرخطر کاهش دهد.
عضو هیات مدیره نظام پزشکی شهرستان‌های ساوه و زرندیه، تغذیه مناسب، ورزش کردن و رژیم غذایی مناسب با استفاده از سبزیجات تازه و میوه را برای بیماران کرونایی بهبود یافته بسیار موثر دانست و افزود: رعایت استانداردهای تغذیه و ورزش کردن موجب تقویت سیستم دفاعی بدن شده و آنها را در برابر ابتلا به کووید ۱۹ و آنفلوانزا واکسینه و بیمه خواهد کرد.
وی در خصوص تاثیر استفاده از قرص‌های ویتامین و مکمل‌ها در افزایش مقاومت بدن این افراد در مقابل آنفلوانزا و کرونا گفت: در افرادی که کمبود ویتامین D دارند در صورت استفاده از این قرص از ابتلای به بیماری کووید ۱۹ جلوگیری می شود و در صورت ابتلا شدت درگیری سیستم تنفسی و علائم این بیماری در بین آنها زیاد نخواهد بود.
دکتر فلاح در خصوص استفاده از سایر قرص‌های ویتامین نظیر ویتامین C نیز گفت: در خصوص استفاده از این قرص ها نیز نظریات متعددی از سوی جامعه پزشکی مطرح می شود، اما آنچه مهم است این است که در پروتکل های بهداشتی استفاده همه افراد از این مکمل ها توصیه نمی شود. البته در بررسی های آزمایشگاهی چنانچه سطح ویتامین بیماری کاهش یافته بود داروی افزایش سطح ویتامین مورد نظر تجویز می‌شود.
وی در خصوص احتمال اینکه برخی افراد مجددا به بیماری کروناویروس مبتلا شوند، نیز گفت: ابتلای مجدد افراد به بیماری کووید ۱۹ دور از ذهن نیست و موارد سرپایی و بستری ابتلا به کرونا ویروس در مراکز درمانی مشاهده شده است.
وی در ادامه از مردم خواست تا همچنان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و تنها برای انجام کارهای ضروری از منزل خارج شوند تا شیوع بیماری کووید ۱۹ و آنفلوانزا فروکش کرده و بتوان از این مقطع سخت و طاقت فرسا با موفقیت عبور کرد.
این پزشک متخصص به محدود بودن ظرفیت بستری در مراکز درمانی و کمبود زیرساخت های درمانی و نیز خستگی کادر درمان اشاره کرد و خواستار عدم حضور مبتلایان و موارد مشکوک در مراکز درمانی شد و افزود: هرگونه اقدام پیشگیرانه و رعایت نکات بهداشتی مصداق کمک به سلامت خود و همنوعان است تا بتوان خانواده و جامعه را در ایام پیک بیماری ایمن نگه داشت.
وی تصریح کرد: عدم رعایت بهداشت فردی و اجتماعی موجب تشدید بیماری کووید ۱۹ و آنفلوانزا خواهد شد و در این صورت این بیماری می‌تواند با آغاز فصل سرما به عنوان میهمان ناخوانده با رفتاری ناشناخته ماه ها در کنار ما باشد.
دکتر فلاح که با شیوع بیماری کرونا در خط مقدم درمان این بیماری در مراکز درمانی متعدد ساوه و زرندیه به بیماران و مبتلایان کووید ۱۹ خدمات درمانی و پزشکی ارائه می‌دهد، گفت: در طول این مدت صحنه‌های دلخراشی از عزادار شدن و پوشیدن رخت عزا بر تن خانواده‌هایی که عزیزان خود را به دلیل ابتلا به بیماری کروناویروس از دست داده اند مشاهده کردم.
وی بیان کرد: قطعا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم آمار مبتلایان به این بیماری کاهش پیدا می‌کرد و می‌توانستیم با یک همدلی و مشارکت جمعی کرونا را خیلی زودتر شکست دهیم. اگر مردم رعایت نکنند، در صورت همپوشانی کروناویروس و آنفلوآنزا با نزدیک شدن فصل سرما می‌توان گفت روزهای خوبی در انتظارمان نخواهد بود.
منبع: ایسنا

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.