۲۲۶۰۹۲
۱۱۵۷
۱۱۵۷

رابطه زناشویی در بارداری، چرا خونریزی؟

ممکن است مادران باردار در مورد رابطه جنسی و مسائل مربوط به آن در دوران بارداری سوالات زیادی داشته باشند و با تغییرات عمده ای در زندگی زناشویی خود مواجه شوند.

ممکن است مادران باردار در مورد رابطه جنسی و مسائل مربوط به آن در دوران بارداری سوالات زیادی داشته باشند و با تغییرات عمده ای در زندگی زناشویی خود مواجه شوند. یک فرد باردار باید از تغییرات زندگی زناشویی خود در طول بارداری آگاه باشد. با مطالعه این مقاله می توانید اطلاعات مفیدی در این زمینه کسب کنید.
برخی از بانوان به دلیل افزایش میزان هورمون های بارداری مانند پروژسترون و استروژن در بدن و افزایش جریان خون در سینه ها و اندام تناسلی در دوران بارداری بیشتر از گذشته حساس می شوند.
حتی برخی از آنها اولین ارگاسم خود را در دوران بارداری تجربه کرده و این احتمال وجود دارد که به ارگاسم چندباره برسند. ممکن است این امر به دلیل جریان زیاد خون یا به کاربردن روش های متفاوت و تحریک مستقیم کلیتوریس (Clitoris) باشد. همچنین در دوران بارداری میزان ترشحات واژینال افزایش می یابد، اما تغییرات هورمونی موجب تند شدن بو و طعم آن می شود
شما تنها کسی نیستید که این سوال را می پرسید؛ این سوال در لیست بیشترین سوالات مطرح شده در مورد بارداری قرار دارد. رابطه جنسی در دوران بارداری هیچ مشکلی ایجاد نمی کند مگر اینکه پزشک تان توصیه دیگری کرده باشد.
به ندرت پیش می آید که پزشک ، رابطه جنسی حین بارداری را منع کند اما تحت شرایط خاصی ممکن است رابطه جنسی عوارضی داشته باشد که شامل جفت سرراهی (وقتی که جفت تا حدودی یا کاملا دهانه رحم را پوشانده)، سابقه ی زایمان زودرس یا نارسایی و ضعف دهانه رحم (وقتی که دهانه رحم نمی تواند طی بارداری بسته بماند) می شود.
به طور کلی، هیچ پوزیشنی در رابطه جنسی خطرناک نیست، مخصوصا در ماههای اول بارداری، اما پزشکان توصیه می کنند از هفته ی بیستم به بعد، باید از پوزیشن هایی که صاف به پشت دراز می کشید خودداری کنید، زیرا جنین تان بزرگ تر و سنگین تر شده و وقتی به پشت دراز می کشید به آئورت تان (سرخرگ اصلی) فشار وارد می شود که می تواند جریان خون به سمت جفت را مختل کند. در عوض می توانید پوزیشن قاشقی را امتحان کنید.
آیا رابطه جنسی حین بارداری فوایدی هم دارد؟
درست مانند زمانی که باردار نبودید، رابطه جنسی در دوران بارداری نیز فوایدی برای تان دارد. اوکسی توسین که هورمون عشق نام دارد، وقتی که به ارگاسم می رسید ترشح می شود و این اتفاق، اثرات مثبتی روی شما و جنین تان دارد. حس خوشایند امنیت و عشقی که حین رابطه جنسی با همسرتان به شما دست می دهد می تواند تاثیرغیر مستقیم خوشایندی از آرامش روی جنینی که در رحم دارید بگذارد. رسیدن به ارگاسم، عضلات کف لگن تان را نیز تقویت می کند و این اتفاق نیز برای بازیابی بدن تان بعد از زایمان مفید است.
اگر در پایان دوره ی بارداری تان هستید و می خواهید زایمان را شروع کنید، ارگاسم (همراه با پروستاگلاندین موجود در اسپرم) می تواند انقباضات رحمی را افزایش دهد (اگر نزدیک به زمان زایمان باشد). وقتی زن باردار در آستانه ی زایمان است، دهانه ی رحمش شروع به نرم شدن و باز شدن می کند و پروستاگلاندین موجود در اسپرم می تواند به جلو بردن این پروسه کمک کند. اما در بارداری های سالم و بدون مشکل، پروستاگلاندین باعث شروع زودهنگام پروسه ی زایمان نمی شود.
ضمنا رابطه جنسی در دوران بارداری فرصتی است برای ارتباط عمیق تر با همسرتان. شما مجبور نیستید طی بارداری رابطه جنسی برقرار کنید، مگر اینکه خودتان هم بخواهید، اما اگر در رابطه ای هستید که دوست دارید صمیمیت و نزدیکی تان را نیز خفظ کنید پس حتما می دانید که رابطه جنسی بخش بسیار مهمی از زندگی نرمال یک زوج است.
واضح است که هر زنی با زن دیگر فرق می کند بنابراین هر بارداری نیز با بارداری دیگر متفاوت است. بعضی از خانمها ممکن است متوجه تغییراتی در میل جنسی شان طی بارداری شوند. اگر در سه ماهه اول بارداری تان ویار صبحگاهی دارید، پس ممکن است مثل زمان پیش از بارداری تمایل به رابطه جنسی نداشته باشید. اما با ورود به سه ماهه دوم بارداری و فروکش کردن علائم ویارتان، میل جنسی تان نیز تا حدود زیادی برخواهد گشت.
حجم خون نیز طی بارداری در بدن تان بالاست که باعث می شود جریان خون به سمت اندامهای تناسلی تان درست مانند سایر قسمتها، بیشتر شود. این اتفاق ها همراه با تغییرات هورمونی می توانند میل جنسی و توانایی تان برای رسیدن به ارگاسم را در دوره ی بارداری افزایش دهند. اما باز هم یادآوری می کنیم که هر زنی متفاوت است. برخی از خانمها به گفته ی خودشان، احساس جنسی خود را متفاوت با قبل از بارداری تجربه می کنند و برای عده ای از زنان، رابطه جنسی در دوران بارداری، لذتبخش تر می شود.
لکه بینی یا خونریزی بعد از رابطه جنسی در دوره بارداری می تواند روی بدهد. قابل درک است که این اتفاق می تواند شما را بترساند اما لزوما زنگ خطر نیست. دهانه رحم شما طی این دوره بسیار حساس است و به هر حال در صورت مشاهده هر گونه خونریزی یا لکه بینی باید به پزشک تان اطلاع دهید. اگر خونریزی کم بود (یعنی نیازی به استفاده از پد بهداشتی نداشتید) و بعد از یکی دو ساعت متوقف شد، احتمالا پزشک تان نیز خیال تان را راحت خواهد کرد که موردی برای نگرانی وجود ندارد.
اما اگر نیاز به استفاده از پد بهداشتی پیدا کردید و لازم شد هر ساعت یا زودتر تعویضش کنید، و یا لخته های خون بزرگتر از گیلاس دفع کردید، نیاز به بررسی اورژانسی دارید. فرقی نمی کند چقدر خونریزی داشته اید، نباید تا زمانی که پزشک شما را ندیده مجددا رابطه جنسی برقرار کنید. فقط در این مورد است که خونریزی می تواند ناشی از مشکلی جدی باشد.
تا حدودی احساس درد و ناراحتی طبیعی است، اما اغلب می توانید از آن پیشگیری کنید. بارداری می تواند شیب استخوان لگن را تغییر بدهد و عضلات تان ممکن است حساس تر شوند. بنابراین سعی کنید پوزیشن خود را تغییر دهید و پوزیشنی را انتخاب کنید که بتوانید عمق ورود آلت را کنترل کنید. اگر دردتان ادامه پیدا کرد یا مکررا آن را طی رابطه جنسی تجربه کردید، از مطرح کردن آن با پزشک تان خجالت نکشید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.