عفونت ادراری در بارداری، قابل پیشگیریست؟
عفونت های ادراری شایعترین عفونتهای باکتریهایی در دوره بارداری است که غالبا در طی حاملگی و پس از زایمان رخ می دهند و تقریباً تمام موارد آن قابل پیشگیری است...
ایسنا: عفونت های ادراری شایعترین عفونتهای باکتریهایی در دوره بارداری است که غالبا در طی حاملگی و پس از زایمان رخ می دهند و تقریباً تمام موارد آن قابل پیشگیری است.
منطقه علوم پزشکی تهران، هدف کلی در این پایان نامه بررسی عوامل فردی موثر در ایجاد عفونت ادراری در زنان باردار بود که توسط زهرا عین بخش کارشناس ارشد دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شده است.
این پایان نامه نشان داد بین سن، تعداد، حاملگی، سن حاملگی با عفونت ادراری در ارتباط وجود ندارد؛ اما تعداد دفعات هفتگی مقاربت، عادت در تأخیر تخلیه ادرار و رفتارهای بهداشتی با عفونت ادراری رابطه وجود دارد.
همچنین بر اساس این پایان نامه مشخص شد۲ تا ۱۰ درصد تمام زنان حامله دچار باکتری اوری بدون علامت ولی خطرناک هستند از آنجا که باکتری اوری بدون علامت در ایجاد عفونتهای ادراری علامت دار در حاملگی و بعد از آن مهم است، لازم است که تمام بانوان باردار را از نظر وجود باکتری بررسی کرد؛ این امر بالاخص در جمعیتی از زنان که عفونتهای ادراری در آنها شایعتر است ضروری تر است.
در صورت تأئید وجود باکتری اوری بدون علامت باید حتماً آن را از بین برد زیرا ۳۰ درصد افرادی که درمان نشده اند در طول حاملگی و یا بعد از زایمان دچار علامت خواهند شد؛ اکثر افراد را می توان به راحتی درمان کرد.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼