۷۶۳۶۱
۱۱۶۶۶
۱۱۶۶۶

دیابت دوران بارداری، چه تاثیری بر زایمان دارد؟

اگر شما مضطرب و خسته باشید و نوزاد هم در کانال تولد قرار نگرفته باشد نیاز به کمک برای زایمان دارید که این می‌تواند به معنی استفاده از فورسبس یا مکش باشد.

نی نی بان، گروه ترجمه: در این مطلب از راهنمای دیابت بارداری بر این موضوع تاکید دارد که امروزه زنان مبتلا به دیابت بارداری معمولا طبیعی بودن زایمان را ترجیح میدهند.آخرین راهنمای منتشر شده در سال ۲۰۱۵ نشان می‌دهد زنان مبتلا به دیابت بارداری باید در ۴۰ هفته و ۶ روز زایمان کنند. در این دستورالعمل برای زنان با بارداری طبیعی زمان زایمان در هفته ۴۲ ذکر شده است. اگر در این زمان زایمان اتفاق نیفتد معمولا از تکنیک‌های القا استفاده می‌شود. دلیل اصلی برای القا جلوگیری از تولد نوزاد مرده است. تقریبا برای همه زنان وقتی بارداری از هفته ۴۲ می‌گذرد خطرناک می‌شود. به همین دلیل است که در زنان مبتلا به دیابت بارداری زمان زایمان ۴۰ هفته و ۶ روز در نظر گرفته شده است.
اگر جنین بزرگ و در اصل ماکروزومی باشد معمولا سزارین توصیه می‌شود چون در این صورت زایمان طبیعی با مشکل همراه خواهد بود. همچنین اگر رشد نوزاد ضعیف باشد معمولا زایمان طبیعی پیشنهاد نمی‌شود. اگر شما داروهای دیابت یا انسولین مصرف می‌کنید باید در هفته 38 بارداری ارزیابی لازم انجام شود و در هفته 40 زایمان صورت گیرد.

انتخاب‌های شما برای زایمان
بسیاری از زنان مبتلا به دیابت بارداری تولد سالمی دارند. اما قبل از برنامه‌ریزی تولد باید برخی موارد را لحاظ کنید تا خودتان و نوزاد در سلامت کامل باشید. اگر سونوگرافی نشان دهد که جنین بزرگ است پزشک باید مزایا و معایب زایمان طبیعی و سزارین را برای شما توضیح دهد. هرگونه مداخله پزشکی خطرات خاص خود را دارد بنابراین باید هر سوالی که به ذهن‌تان می‌رسد درباره شیوه زایمان بپرسید.
اگر در معرض زایمان زودرس قرار دارید (قبل از هفته 37) ممکن است داروهایی برای به تاخیر انداختن زایمان به شما داده شود. همچنین ممکن است به شما استروئید تجویز شود تا ریه‌های کودک رشد کافی را داشته باشند. استروئیدها می‌توانند سطح گلوکز خون را بالا ببرند. بنابراین اگر در حال مصرف انسولین هستید ممکن است نیاز به افزایش دوز یا دریافت انسولین داشته باشید.

دیابت دوران بارداری، چه تاثیری بر زایمان دارد؟

نظارت در طول زایمان
در طول زایمان در هر ساعت قند خون بررسی می‌شود تا در سطح سالم باقی بماند. اگر سطح قند خون بالا رفت معمولا نیاز به دریافت انسولین و گلوکز از طریق قطره در طول زایمان خواهد بود. احتمال این اتفاق زمانی بیشتر می‌شود که شما انسولین تزریق کرده باشید. اگر شما سطح قند خون‌تان را تنها از طریق رژیم غذایی کنترل کرده باشید نظارت کمتری در طول زایمان نیاز است.
اگر شما مضطرب و خسته باشید و نوزاد هم در کانال تولد قرار نگرفته باشد نیاز به کمک برای زایمان دارید که این می‌تواند به معنی استفاده از فورسبس یا مکش باشد. هر دو این روش‌ها بی‌خطر هستند اما ممکن است علائم کوتاه مدتی مانند ضربه و کبودی روی سر کودک داشته باشد که در طول زمان از بین می‌رود.

زایمان سزارین
ممکن است با توجه به شرایط خودتان و بزرگی نوزاد زایمان سزارین را ترجیح دهید. در این حالت متخصص بیهوشی از بی‌حسی منطقه‌ای (اپیدورال و نخاعی) استفاده می‌کند و با برش شکم نوزاد خارج می‌شود. کل این کار حدود یک ساعت طول می‌کشد. مدت زمان بهبود نیز بسته به شرایط خودتان دارد. اما معمولا روزهای اول باید از مسکن استفاده کنید.

زایمان طبیعی
مشکلاتی که ممکن است در زایمان واژینال با وجود بزرگی نوزاد به وجود بیاید
• پاره شدن منطقه اطراف واژن
• از دست دادن مقدار زیادی خون
• آسیب به دنبالچه
• آسیبی که ممکن است متوجه نوزاد شود این است که ممکن است بعد از خروج سر، شانه‌هایش گیر کرده و مشکلاتی برایش به وجود آورده که نیاز به کمک فوری داشته باشد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.