۸۸۰۹۴
۴۳۲۲
۴۳۲۲

اثرات استرس در دوران بارداری

مادرانی که در دوره بارداری خود استرس داشته‌اند، با احتمال بیشتری نسبت به مادران دیگر صاحب فرزند سرکش، عصبی و زودجوش می‌شوند.

هورمون استرس در رحم می‌تواند روی رشد مغزی جنین تاثیرگذار باشد، علاوه بر این مادرانی که در دوره بارداری خود استرس داشته‌اند، با احتمال بیشتری نسبت به مادران دیگر صاحب فرزند سرکش، عصبی و زودجوش می‌شوند.

مادرانی که در دوره بارداری خود استرس داشته‌اند، با احتمال بیشتری نسبت به مادران دیگر صاحب فرزند سرکش، عصبی و زودجوش می‌شوند. این تحقیقات برای نخستین بار اثبات کرد رابطه قدرتمندی بین فشار روحی در نخستین ماه بارداری روی مادر و بروز مشکلات رفتاری در کودکان مدرسه‌ای وجود دارد.

به‌نظر می‌رسد مقادیر بالای هورمون استرس در رحم می‌تواند روی رشد مغزی جنین تاثیرگذار باشد. در این مطالعات که روی هزاران کودک از زمان رشد در رحم مادر تا رسیدن به سن مدرسه انجام شده بود، مشخص شد هورمون‌های استرس می‌توانند باعث بروز مشکلات تمرکز و توجه در کودکان و همچنین بیش‌فعالی در آن‌ها شود. دیگر مشکلات رفتاری هم در این کودکان شایع است.

به این ترتیب باید گفت مادرانی که در دوره بارداری استرس‌های شدید را تجربه می‌کنند، برای مثال از همسر خود جدا می‌شوند یا یکی از نزدیکان خود را از دست می‌دهند با احتمال ۲برابر بیشتر از دیگر مادران باید منتظر کودکی با مشکلات رفتاری باشند. به همین دلیل کارشنان معتقدند، مادران باید در دوره بارداری حمایت عاطفی بیشتری از اطرافیان خود دریافت کرده و تا حد ممکن از عوامل استرس‌زا و نگران‌کننده دوری کنند.


منبع: سیب سبز

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.