۹۰۲۵۴
۴۶۱۳
۴۶۱۳

شرایط باردار شدن، چه سنی؟

براساس مطالعه ی انجام گرفته در دانشکده ی پزشکی دانشگاه بوستون،زنانی که می توانند پس از ۳۳سالگی وضع حمل کنند، بیش از زنانی که فرزندآوری را قبل از سن۳۰سالگی ترک می کنند،عمر می کنند.

چندسال صبرکردن برای باردار شدن، می تواند مزایای غیرمنتظره ای داشته باشد.براساس مطالعه ی انجام گرفته در دانشکده ی پزشکی دانشگاه بوستون،زنانی که می توانند پس از ۳۳سالگی وضع حمل کنند،بیش از زنانی که فرزندآوری را قبل از سن۳۰سالگی ترک می کنند،عمرمی کنند.

البته این بدان معنا نیست که زنان برای بهبود شانس خود برای زندگی طولانی تر،باید صبرکنند تا در سنین بالا فرزند بیاورند.نویسنده ی همکار مطالعه،توماس پرلز،پروفسور دانشکده ی پزشکی دانشگاه بوستون،می گوید:" سن در آخرین زایمان،می تواند یک نرخ شتخص پیری باشد.توانایی طبیعی برای داشتن فرزند در سنین بالاتر،نشان می دهد که سیستم تولید مثل زن با سرعت کمتری در حال پیر شدن است و بنابرین سایر اندام های او نیز نرخ پیری آرام تری دارند." این مطالعه که در مجله ی "منوپاز"منتشرشد،علیت آن را ثابت نکرد اما دریافت که زنانی که بعد از سن۳۳سالگی فرزند به دنیا آورده بودند نسبت به زنانی که آخرین فرزند خود را تا سن۲۹سالگی به دنیا آورده بودند،دوبرابر بیشتر شانس زندگی تا سن ۹۵سال یا بیشتر داشتند. محققان گفتند که رابطه ای وجود دارد.زیرا تغییرات ژن ها است که زنان را قادر به نوزادآوری،به روش های طبیعی،در سنین بالاتر می کند و این امر می تواند به زندگی طولانی مدت آنان نیز گره خورده باشد. پرلز می گوید:"اگر زنی قادر باشد برای مدت طولانی تری قادر به وضع حمل نوزاد باشد،شانس خود را برای عبور به نسل بعد،افزایش داده است." پژوهش های قبلی نیز نتایج مشابهی را نشان داده اند.یک مطالعه ی قبلی که در انگلستان صورت گرفت،نشان می داد زنانی که بعد از ۴۰سالگی وضع حمل کرده اند،۴ برابربیشتر از زنانی که آخرین وضع حمل شان درسنین پایین تر بود، احتمال داشت که تا۱۰۰سالگی عمرکنند. هنوز تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.اطلاعات موجود در این مقاله اهمیت تاثیرات ژنتیک و تولید مثل را نشان می دهد.زیرا که این روند می تواند استعداد ابتلا به بیماری های مربوط به افزایش سن را متاثر کند.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.