چرا در دوران بارداری خونریزی دارم؟
وجود خونریزی در دوران بارداری موجب نگرانی می شود.
خونریزی در سه ماهه اول باید شما را نسبت به سلامت جنین و احتمال سقط خود به خودی نگران کند .
لکه بینی ، خونریزی واژینالی است که معمولاً خفیف تر از خونریزی دوره قاعدگی شماست که می تواند در هر زمان از بارداری روی دهد اما بیشتر در سه ماهه اول اتفاق می افتد.
خونریزی ممکن است زمانی که تخمک بارور شده در دیواره رحم جایگزین شود، روی دهد.طی سه ماهه دوم نیز خونریزی ممکن است با مقاربت جنسی یا انجام معاینه واژینال روی دهد.
خونریزی طی سه ماهه سوم می تواند علامتی از جفت سرراهی یا شروع زایمان باشد.خونریزی طی بارداری ، طبیعی نیست. برخی محققان تخمین می زنند که از هر ۵ زن باردار ۱ نفر در سه ماهه نخست دچار خونریزی می شود.
اگر چه وجود خونریزی شمارا نگران می کند، اما باید بدانید که همه زنانی که خونریزی می کنند، دچار سقط خود به خودی نمی شوند.
با رشد و بزرگ شدن رحم، جفت شکل می گیرد و ارتباطات عروقی ایجاد می شوند. خونریزی می تواند در این زمان نیز رخ دهد.
ورزش شدید یا آمیزش جنسی نیز می تواند موجب خونریزی شوند. در این صورت، فعالیتهای خود را متوقف کنید و از پزشک خود بخواهید شما را راهنمایی کند.
اگر خونریزی شما، نگرانی پزشکتان را برانگیزد، ممکن است درخواست انجام سونوگرافی کند.
گاه سونوگرافی می تواند علت خونریزی را شناسایی کند ولی در اوایل بارداری ، ممکن است هیچ دلیل واضحی برای آن یافت نشود.
بیمارانی که از آسم یا آلرژی رنج می برند ممکن است طی بارداری بهتر شوند چرا که تولید استروئید در دوران بارداری به کاهش شدت علایم کمک می کند.
بارداری می تواند در مقابل سرطان تخمدان محافظت ایجاد کند. هر چه سن اولین بارداری پایین تر باشد و هر چه تعداد بارداری ها بیشتر باشد، تأثیر این محافظت بیشتر است.
اغلب طی سه ماهه های دوم و سوم بارداری ، سردردهای میگرنی از بین می روند.
گرفتگی های عضلانی ناشی از قاعدگی در بارداری دیده نمی شوند. فایده دیگر آن است که ممکن است پس از زایمان، دیگر این گرفتگی ها ایجاد نشوند!
اندومتریوز (هنگامی که بافت داخل رحم ــ اندومتر ــ به بخشهایی از تخمدان و سایر مناطق خارج از رحم متصل می شود) هنگام قاعدگی سبب ایجاد درد لگن،
خونریزی شدید و برخی مشکلات دیگر در برخی زنان می شود. بارداری می تواند موجب توقف رشد اندومتریوز شود.
داشتن یک کودک می تواند شما را علیه سرطان سینه در آینده محافظت کند.محققان معتقدند که سطوح بالای پروتئین با رشد کودک ترشح می شود که ممکن است با خطر کمتری در مادران جوانتر همراه باشد.
پروتئین ممکن است با نقش استروژن در ایجاد سرطان سینه مداخله کند.فعالیت بدنی و خودداری از آمیزش جنسی را پیشنهاد می کنند. معمولاً انجام جراحی یا استفاده از دارو کمک کننده نیست و بهبودی ایجاد نمی کند.اگر دچار خونریزی شدید با پزشک خود تماس بگیرید. او شما را راهنمایی خواهد کرد.
منبع:
ویکی نی نی
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼