۱۸۲۴۳۲
۱۲۲۴
۱۲۲۴

روزهای اول شیردهی، نحوه درمان زخم پستان

آنچه در روزهایی آغازین پس از زایمان یک مادر مهربان را نگران می کند موضوع شیردهی است.

آنچه در روزهایی آغازین پس از زایمان یک مادر مهربان را نگران می کند موضوع شیردهی است. سوالاتی از قبیل اینکه چگونه شیر زیاد می شود؟ آیا شیر موجود برای بچه کافی است و او را سیر می کند؟ نگرانی از زخم سر سینه ها در روزهای آغازین که بیشتر در زایمان اول دیده می شود…. و سوالاتی از این قبیل. به همین علت بنا بر تجربیات، پرداختن به این موضوع را خالی از لطف ندیدم.
به مادرانی که از زخم سرسینه در روزهای ابتدایی شیردهی رنج می برند باید بگوییم که نگران نباشید. تنها با کمی حوصله بدون مصرف مواد شیمیایی می توانید این زخم را بهبود ببخشید. گاهی اوقات، بعضی مادران برای درمان زخم های سینه ی خود، از گران ترین کرم ها و پماد ها استفاده می کنند و هیچ بهبودی حاصل نمی شود. امیدوارم این روش برای شما مفید باشد.
حتما از خواص روغن زیتون بسیار شنیده اید و غالبا بزرگتر ها در همین مواقع چرب کردن نوک سینه را با این روغن توصیه می کنند و همیشه مادران معترضند که فایده ای نداشت.
روغن زیتون طبیعت گرمی دارد. و برای بازشدن تمامی عروق بسیار مفید است. لازم است مادران بلافاصله پس از زایمان تمامی سینه خود را به شکل دورانی با روغن زیتون روزی حداقل ۳ بار چرب کنند. به خوبی ماساژ دهند تا روغن جذب پوست شده تا جایی ادامه دهند که دیگر روغن روی پوست بماند. این کار را حداقل تا ۱۰ روزادامه دهند. این کار به ازدیاد شیر همچنین جلوگیری از ایجاد زخم کمک می کند. اشتباه مادرانی که می گویند فایده ندارد شیوه استفاده از روغن زیتون است که به چرب کردن نوک سینه بسنده می کنند.نکته حائز اهمیت در این شیوه چرب کردن تمامی سینه به شکل دورانی است.
بنابراین این شیوه استفاده به علت طبیعت گرم روغن زیتون عروق شیردهی را باز کرده و شیر به راحتی جریان می یابد.اما مادرانی که از ابتدا دارای زخم سینه می باشند لازم است در فواصل کوتاه تری این کار را انجام دهند. مثلا ۲ ساعت یکبار. به این ترتیب با باز شدن عروق شیر جریان می یابد و چربی مورد نیاز سر سینه توسط همین جریان طبیعی تامین می شود. لازم به ذکر است که مادران از مواد شوینده برای شستشو در این مدت جدا خودداری کنند چون این مواد خورنده چربی پوست به شمار می آیند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.