دردهای پس از زایمان، نکاتی برای پیشگیری و درمان
دردهای بعد از زایمان همیشه یکی از مشکلاتیست که بعد از تولد فرزند دلبند اتفاق میفته و مادر رو به خودش مشغول میکنه.
دردهای بعد از زایمان همیشه یکی از مشکلاتیست که بعد از تولد فرزند دلبند اتفاق میفته و مادر رو به خودش مشغول میکنه شاید برای حل این مشکل به پزشک مراجعه کرده باشید و توضیحات لازم رو گرفتید. این مطلب رو برای اون دسته از مادرانی که با این مشکل دست و پنجه نرم میکنن و شاید این مشکل رو اونقدرا بزرگ نمیبینن که براش دکتر برن آماده کردم. در این مطلب با چند نکته مهم برای پیشگیری و درمان دردهای بعد از زایمان آشناتون میکنم امیدوارم براتون مفید واقع بشه.
1. به تمیزی اهمیت ویژه بدید
برای پیشگیری از عفونت که بعد از زایمان بیشتر در معرضش قرار دارید بهتره که نکات بهداشتی رو رعایت کنید مثلا اینکه نحوه آبکشی خودتون بعد از عمل دفع رو دقیق بدونید. اینکه باید حتما اول قسمت جلو یا محل خروج ادرار و بعد پشت، محل خروج مدفوع رو آبکشی کنید و رعایت این ترتیب برای وارد نشدن باکتریها به دستگاه تناسلی لازمه. نکته دوم خشک نگه داشتن اطراف دستگاه تناسلی هست که مانع از ایجاد محیطی برای رشد باکتریها میشه، برای خشک کردن هم باید توجه کنید که از جلو به عقب دستمال رو بکشید تا آلودگیهای محل خروج مدفوع به دستگاه تناسلی نرسه. در نهایت باید در بهداشت لباس زیر هم توجه خاص داشته باشید و اجازه ندید پد آلوده در دوران پریود در نزدیکی دستگاه تناسلی باشه.
۲. حمام آب گرم
نشستن در وان آب گرم، بطوری که ران و باسن زیر آب باشه برای ۲۰ دقیقه این کار رو انجام بدید. اگه درد زیادی دارید میتونید ۲-۳ بار در روز از این مسکن استفاده کنید. همچنین برای کاهش درد میتونید از حمامهای دارویی استفاده کنید.
3. کمپرس سرد
برای کاهش درد های پس از زایمان در ناحیه پرینه میتونید از کمپرس سرد استفاده کنید به این صورت که یخ رو توی کیسه فریزر بذارید و روی ناحیه پرینه بذارید تا درد کاهش پیدا کنه.
۴. استراحت بعد از زایمان
هیچ وقت برای مدت طولانی سرپا یا نشسته نباشید. حواستون باشه بعد از زایمان نباید فشاری روی بدنتون بیارید. اگه مجبور بودید برای مدت طولانی یه جا ثابت باشید ام دادن رو بهتون پیشنهاد میکنم تا فشار مستقیم روی لگن برای مدت طولانی نباشه.
5. تمرینات کیگل
تمرینات کیگل برای تقویت عضلات بهبود گردش خون در لگن خوبه و باعث میشه روند بهبودی شما زودتر انجام بشه.
۶. کمپرس گرم
خوبه که برای کاهش درد بعضی مواقع از کمپرس گرم استفاده کنید این کار باعث میشه درد و ناراحتی ناحیه پرینه کاهش پیدا کنه.
7. لباس زیر راحتی بپوشید
برای بهبود زخم و عبور جریان هوا لباس زیر راحت بپوشید چون زمانی که هوا در کنار پرینه و بین پا در جریان باشه میتونه مانع از زیاد شدن عفونت و یا برشد باکتریها بشه رطوبتی نمیمونه که محیط رشد قارچ ها رو تامین کنه.
۸. مایعات بیشتری بعد از زایمان بنوشید
در بسیاری از موارد بعد از زایمان یبوست برای مادر پیش میاد که باعث میشه به پرینه فشار بیاد پیشنهاد من برای کاهش درد این ه که از رژیم بعد از زیمان و همچنین مایعات بیشتری مصرف کنید و فعالیت بدنی کافی داشته باشید. این باعث میشه حرکت روده بهتر انجام بدشه و یبوست از بین بره.
منبع:
دونفره
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼