۱۸۹۶۲۸
۱۳۲۶
۱۳۲۶

زایمان در بیمارستان خصوصی یا دولتی، کدام بهتر است؟

زایمانی را انتخاب کنید که می‌خواهید و توانایی آن را دارید. هنگام بارداری در مقطعی باید تصمیم بگیرید که کجا و چگونه می‌خواهید زایمان کنید.

زایمانی را انتخاب کنید که می‌خواهید و توانایی آن را دارید. هنگام بارداری در مقطعی باید تصمیم بگیرید که کجا و چگونه می‌خواهید زایمان کنید. به گفته نرس ماما، هیتر پیترسون، باید از گزینه‌های خود آگاه باشید، زیرا نوع زایمانتان "اساساً به مراقب پزشکی و امکانات بیمارستان و نظر شخصی شما بستگی دارد." در زیر در این باره شما را راهنمایی می‌کنیم.

زایمان در بیمارستان خصوصی
اکثر بیمارستان های خصوصی امکان زایمان واژنی (با یا بدون مسکن درد)، سزارین انتخابی، سزارین های غیرانتخابی و سزارین های اورژانسی را فراهم می‌آورند.
به گفته ماریندا کوتز، همیشه تصمیم‌گیری درباره نوع زایمان برای هر مادر بارداری بر اساس تاریخچه کامل پزشکی و نظارت بر بارداری از سوی پزشک مشخص می شود.

زایمان به کمک انواع مسکن در بیمارستان خصوصی
بیمارستان های خصوصی همیشه گزینه مسکن اپیدورال را تامین می‌کنند. البته داروهای مسکن دیگر طیفی از گاز انتونوکس تا موادی مثل پتیدین نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

مراقبت پزشکی پس از زایمان در بیمارستان خصوصی
به گفته ماریندا کوتز، عملکرد استاندارد بیمارستان های خصوصی این است که مراقب پزشکی اولیه شما دکتر زنان و زایمان خواهد بود. در طول روند زایمان نرس ماما به دقت بارداران را نظارت می‌کند، اما متخصص زنان و زایمان، نوزاد را به دنیا می‌آورد.
برخی از بیمارستان های خصوصی به مادر اجازه این انتخاب را می‌دهند که مراقب اولیه او متخصص زنان و زایمان یا ماما باشد. یادتان باشد که حتی بیمارستان هایی که زایمان های مامامحور را مجاز می‌سازند، به هر مامایی اجازه این کار را نمی‌دهند: هر بیمارستان به تعداد مشخصی از ماماها "حق زایمان" می‌دهد. بنابراین، باید مطمئن شوید که مامای انتخابی شما حق زایمان در آن بیمارستان را دارد.
همین قانون درباره همراه متخصص زایمان (دولا) نیز صادق است، زیرا تمام بیمارستان ها به آنها اجازه‌ی کار نمی‌دهند. همراه متخصص زایمان شخصی است که در سراسر زایمان از نظر احساسی یاور شماست.
حتی اگر اجازه دادن به همراه متخصص زایمان از سیاست‌های استاندارد نباشد، پرسش درباره آن ارزشش را دارد، زیرا برخی از بیمارستان ها با ترتیبات خاصی به آنان اجازه حضور در اتاق زایمان را می‌دهند.

مخارج زایمان در بیمارستان خصوصی
در مکان‌های خصوصی مخارج زایمان بر اساس نرخ بیمارستان، متخصص زنان و زایمان، متخصص بیهوشی و متخصص کودکان محاسبه می‌شود. اگر فرزندتان به مراقبت‌های خاص در بخش ویژه نوزادان نارس محتاج باشد، مخارج به شکل چشمگیری افزایش می‌یابد.

زایمان در بیمارستان دولتی
در بیمارستان های دولتی زایمان طبیعی انجام می شود، مگر علت پزشکی برای سزارین وجود داشته باشد. سزارین انتخابی معمولا در بیمارستان ها و زایشگاه‌های دولتی امکان‌پذیر نیست. هچنین امکان زایمان های واژنی متفاوت مثل زایمان در آب نیز وجود ندارد.
انجام زایمان طبیعی در بیمارستان های دولتی سراسر کشور رایگان است.

زایمان به کمک انواع مسکن در بیمارستان دولتی
مسکن درد در مراکز دولتی بر اساس امکانات آنجاست. به طور عمومی، اپیدورال در دسترس نیست. به گفته‌ی دکتر جرهارد ترون، پروفسور زنان و زایمان، تعداد افرادی که در بیمارستان های دولتی اپیدورال دریافت می‌کنند، کم هستند. به احتمال زیاد داروهای مسکنی بر پایه مرفین مثل پتیدین دریافت می‌کنند.

مراقبت پزشکی پس از زایمان در بیمارستان دولتی
نمی‌توانید کسی که فرزندتان را به دنیا می‌آورد، انتخاب کنید، زیرا قوانین بیمارستان او را تعیین می‌کند. بارداری کم خطر را ماما زایمان خواهد کرد. بارداری های پیچیده‌تر را پزشکان ارشد انجام می‌دهند، در حالی که دوقلوها، زایمان های بریچ و زایمان های یاری شده (با استفاده از فورسپس و وکیوم) را پزشکان متخصص انجام خواهند داد. بارداران با پیچیدگی‌های شدید زیر نظر متخصصان در پزشکی مادر و جنین قرار می‌گیرند.
به همین ترتیب، احتمال بسیار کمی وجود دارد که علاوه بر همراه زایمانتان، به دولا (همراه متخصص زایمان) اجازه‌ی ورود به اتاق زایمان داده شود.

مخارج زایمان در بیمارستان دولتی
خبر خوب این است که اگر بیمه‌ی پزشکی خصوصی ندارید، زایمان رایگان است. در بسیاری از کشورها این کار در راستای سیاست دولت است که برای مادران و خردسالان زیر شش سال سرویس دولتی رایگان سلامت را فراهم آورد.
به هر حال، هر چه را که انتخاب کردید، بدانید که همه چیز در کنترل شما نیست. شاید آرزوی زایمان طبیعی داشته باشید، اما فرزندتان را با سزارین به دنیا آورید. پس انتخاب خود را انجام دهید، اما نقشه زایمان فرزندتان را روز زایمان تعیین می‌کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.