۱۹۵۵۲۰
۱۴۵۴
۱۴۵۴

بعد از قطع شیردهی، چرا پستان ها متورم می شوند؟

معمولاً بعد از قطع شیردهی، سینه‌ها به دلیل پر بودن و تخلیه ناکافی شیر از آن‌ها، دچار تورم و درد می‌گردند.

معمولاً بعد از قطع شیردهی، سینه‌ها به دلیل پر بودن و تخلیه ناکافی شیر از آن‌ها، دچار تورم و درد می‌گردند؛ که این درد تا وقتی‌که سینه خالی نشده و شیر مادر خشک نگردیده ، باقی می‌ماند.
برای بهبود درد سینه ناشی از قطع شیردهی روش‌های زیر می‌تواند کمک‌کننده باشد:
- عمل قطع شیردهی را در طول دو تا سه ماه انجام دهید تا به‌تدریج با کم شدن میزان شیردهی به کودک، میزان شیر در سینه‌ها نیز کاهش یابد.
- پس از قطع کامل شیردهی از تحریک و دست‌کاری سینه‌ها به‌شدت خودداری نمایید.
- پس از قطع کامل شیردهی از سینه‌بند (سوتین ) مناسب استفاده کنید.
- بعد از قطع شیردهی از کمپرس سرد استفاده کنید. دو قالب یخ کوچک برداشته و روی سینه‌ها به‌صورت دورانی حرکت دهید.
- بعد از قطع شیردهی از داروهای ضدالتهاب غیر استروییدی برای تسکین درد می‌توانید استفاده کنید.
- استفاده از قرص (Cabergoline (Dostinex یک میلی‌گرمی هر هفته به مدت ۲ الی ۳ هفته (با تجویز پزشک)

تغییرات بدن پس از قطع شیردهی
- با قطع شیردهی دانه‌های چربی روی سینه‌ها به‌تدریج کم می‌شوند.
- هنگامی‌که شیردهی قطع می‌گردد مقداری از آب بدن دفع می‌شود همین امر باعث کاهش وزن مادر می‌گردد.
- ترشح شیر ممکن است تا ماه‌ها ادامه داشته باشد و پس از چند ماه به‌طور کامل قطع گردد.
- پیشنهاد می‌شود میزان دریافت کالری روزانه مادر کمتر از زمان شیردهی گردد تا مادر با قطع شیردهی باعث چاقی و اضافه نگردد .
- برای پیشگیری از شل و افتاده شدن سینه‌ها به مادر پیشنهاد می‌گردد حرکات ورزشی که در هنگام شنا کردن را برای حفظ قوام سینه‌ها انجام دهد .
- قطع شیردهی به‌عنوان قطع ارتباط عاطفی مادر و کودک نیست زیرا مادر می‌تواند بجای شیردهی از در آغوش گرفتن کودک و نوازش او در طول شبانه‌روز استفاده نماید.

تمرینات ورزشی پس از قطع شیردهی:
از بهترین راه‌ها برای سفت کردن سینه‌ها و جلوگیری از افتادگی ورزش است و در بین تمرینات، شنا ( شنا در خشکی ) بیشترین تأثیر را در عین سادگی دارد و باعث تقویت عضلات سینه می‌شود و چربی‌های اضافی اطراف سینه‌ها را از بین می‌برد .
بر روی شکم بخوابید کف دست‌وپنجه پای خود را روی زمین قرار دهید و سعی کنید بقیه نقاط بدن را از زمین جدا کنید، سپس آرنج را خم کنید و بدون اینکه سینه و شکم با زمین در تماس باشند آن‌ها را تا جای ممکن به سطح زمین نزدیک کرده و دوباره آرنج را صاف کنید.
ماساژ:
دو تا سه بار در طول هفته سینه‌ها را با روغن زیتون ماساژ دهید . این کار برای سفت شدن پوست سینه و بازگشت قوام آن‌ها کمک‌کننده خواهد بود .
ماساژ با یخ:
از ماساژهای مؤثر برای سفت کردن سینه‌ها پس از قطع شیردهی ماساژ با یخ می‌باشد . دو قطعه کوچک یخ بردارید و به‌صورت دوار از اطراف سینه‌ها تا هاله سینه ماساژ دهید .
استفاده از مواد طبیعی:
می‌توانید هفته‌ای یک‌بار از ماسک‌های گیاهی استفاده کنید. خیار را رنده کنید سپس به قطعات ریز تقسیم کنید بعد زرده تخم‌مرغ به آن اضافه کنید. مخلوط را به هم بزنید تا خوب ترکیب شوند و سپس به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه روی سینه‌ها بگذارید و سپس سینه‌ها را با آب ولرم بشویید . این کار به استحکام بافت بدن و شادابی پوست بسیار کمک خواهد کرد و تأثیر آن را بعد از چند هفته احساس می‌کنید.
سینه‌بند ( سوتین ) مناسب :
شما بایستی از زمان بارداری از سینه‌بندهای مناسب استفاده کنید و اکنون که دیگر شیردهی را قطع نموده‌اید سینه‌بند سفت و محکمی را انتخاب کنید تا از افتادگی سینه‌ها جلوگیری نماید. در صورتی که از سایز نامناسب استفاده کنید و یا نوع نامناسبی بپوشید ، خود باعث از دست رفتن فرم سینه‌ها می‌شود .

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.