۲۱۱۳۸۲
۱۳۹۳
۱۳۹۳

برای زایمان راحت، چی بخوریم؟

برای چندین دهه، تنها چیزی که زنان در طی دردهای زایمانی اجازه داشتند مصرف کنند، تراشه­ های یخ بود.

برای چندین دهه، تنها چیزی که زنان در طی دردهای زایمانی اجازه داشتند مصرف کنند، تراشه­ های یخ بود. این به دلیل خطر استنشاق غذا یا نوشیدنی به ریه در طی بیهوشی عمومی بود.

در طی دردهای زایمانی چه چیزهایی را می­توانید بخورید؟
- نان تست با مربا
یک میان وعده آسان برای کسب انرژی بسیار بالا که برای دستگاه گوارش نیز سهل و آسان می­باشد.
- پاستا
مصرف پاستا ساده (بدون پنیر و سس) سطح انرژی شما را بالا نگه داشته و احساس سیری به شما می­دهد.
- ژله یا پوره سیب
این مواد به راحتی بلع شده و انرژی مناسبی را به شما می­دهند.
- بیسکویت­های گندم کامل
- میوه
- تخم مرغ نیمرو یا آب پز

در طی دردهای زایمانی چه چیزهایی را می­توانید بنوشید؟
آبگوشت
آب مرغ یا سبزیجات بسیار مغزی هستند، به سادگی هضم می­شود و برای دردهای زایمانی آرامش­بخش می­باشند (مواد خانگی بهتر از کنسروها می­باشد)
شربت یا بستنی یخی
برای مکیدن و ایجاد هیدراسیوت بسیار مناسب هستند. بستنی­های یخی میوه­ای بسیار مناسب می­باشد، چرا که می­توانید برخی ویتامین­ها را نیز کسب کنید.
نوشیدنی
آب، آب و فقط آب. سعی کنید در هر ساعت حداقل ۱ لیتر آب بنوشید همچنین می­توانید:
- آب میوه بدون پالپ به جز برای آب پرتقال
- اسموتی­های تازه
- آب سیب
- آب انگور سفید
- ماست
- چای گیاهی، بخصوص ترکیب گزنه و برگ تمشک قرمز
- چای عسل شیرین که در قالب های یخ منجمد شده است
اگر به دلایل پزشکی مصرف غذا در طی دردهای زایمانی برای شما محدود شده است، قالب­های یخ برای شما بسیار مناسب هستند. و در بیمارستان می­توانید به مقدار دلخواه این قالب­ها را پیدا کنید.یکی از شانس­ها این می­باشد که انقباظات منجر به منحرف کردن ذهن شما از مصرف استیک و یا سیب­زمینی می­شود.
به من اطمینان داشته باشید، شما نمی­خواهید که در حین فشار و درد از معده پر، سوزش یا سوء هاضمه رنج ببرید.
در هر صورت شما در طی دردهای زایمای غذا مصرف کنید یا نه، باید همراه خوب اسنک­هایی را برای همراه خود داشته باشید.
در زمانی که شما به وی نیاز دارید، همراه خود را به منظور پیدا کردن غذا سرگردان نکنید. همچنین از وی نخواهید که از گرسنگی بمیرد.

مصرف دمنوش برای زایمان راحت تر
مورد از برترین گیاهانی که می توان پس از زایمان مورد استفاده قرار داد:
- شناخت گیاهان و استفاده صحیح از آن ها می تواند نقش مهمی در دوران پس از زایمان بازی کند. سال هاست که گیاهان بخشی از سفر مادران در سرتاسر جهان است. در دوران پس از زایمان که معمولا زمانی برای بهبود، بازیابی قدرت جسمی و روحی و بازگشت دوباره به شرایط قبلی است، گیاهان می توانند نه تنها به بازیابی و بهبود شرایط جسمی و فیزیکی کنند بلکه قادرند تغییراتی را در احساسات مادر ایجاد نمایند.
- این روزها تمایل مادران به استفاده از مواد گیاهی افزایش یافته است. افرد توجه زیادی به نحوه مصرف و موثر بودن گیاهان دارند . قصد داریم در این مقاله ۱۰ مورد از برترین و محبوب ترین گیاهان را برای دوره پس از زایمان معرفی کنیم. پس همراه ما باشید.
۱- شنبلیله
شنبلیله به احتمال زیاد یکی از قابل اعتمادترین گیاهانی است که به خانم ها کمک می کند شیر خود را افزایش دهند. با اینکه همه ما به خوبی می دانیم که برای تولید شیر، کودک باید سینه مادر را بمکد اما زمانی که هدف تولیدِ شیر بیشتر است می توان از این گیاه استفاده کرد. بسیاری از مادران دانه های شنبلیله را له کرده و از آن برای تهیه چای استفاده می کنند. می توان این چای را چندین بار در روز مورد استفاده قرار داد.
۲. خار مقدس
خار مقدس نیز یکی دیگر از گیاهانی است که معمولا به همراه شنبلیله مصرف می شود. خار مقدس به عنوان یک گیاه تلخ، به تحریک اشتها و بهبود هضم کمک می کند و برای خانم هایی که با این موضوع مشکل دارند بسیار مفید است.
۳. آشواگاندا
این گیاه نیز برای کمک به تنظیم استرس بدن مورد استفاده قرار می گیرد و متعلق به گیاهان طبقه adaptogenهاست. اگرچه این گیاه به طور سنتی در طب آیورودا استفاده می شده است اما در سرتاسر جهان به خاطر توانایی هایی همچون پشتیبانی از سیستم ایمنی، بهبود حافظه و کاهش تحریک پذیری تحسین شده است.
۴. گیاه قاشقک
قاشقک بهترین گیاه برای افرادی است که با اضطراب، بی قراری ناشی از استرس و خواب ضعیف دست و پنجه نرم می کنند. زنانی که پس از زایمان با تغییرات خلق و خو مواجه می شوند می توانند از این گیاه بهره مند شوند.
۵- ریحان مقدس
این گیاه نیز یکی دیگر از گیاهان دارویی رایجی است که در طب آیورودا برای حمایت از انعطاف پذیری در برابر استرس طولانی مدت، بهبود انرژی و بهبود خلق و خو در افسردگی خفیف مورد استفاده قرار می گرفت.
۶- گزنه
برگ های خشک شده گزنه می تواند پایه و اساس یک چای غنی باشد که به درمان کم خونی و تنظیم سطح قند خون کمک می کند. این گیاه اغلب در طول بارداری و در دوره پس از زایمان مورد استفاده قرار می گیرد. توصیه می شود کمی گیاه خشک شده را در آب جوش بریزید و اجازه دهید یک شب در همین حالت بماند. سرکه سیب را می توان به این چای اضافه کرد. این کار به استخراج ویتامین ها و مواد معدنی کمک می کند.
مایعی که از این طریق به دست می آید را می توان در طول چند روز مصرف کرد. نصف لیموی تازه و یک قاشق غذاخوری ملاس blackstrap را به آن اضافه کنید تا آهن بیشتری وارد بدن گردد.
۷. جوی دوسر
بخش های مختلفی از گیاه جوی دوسر مزایای متفاوتی را برای دوره پس از زایمان فراهم می کند. بیشتر مادران پس از زایمان خود می توانند یک کاسه جوی دوسر پخته شده را به عنوان صبحانه میل کنند. اینکار به تامین شیر کمک می کند و قادر است سیستم عصبی را تسکین ببخشد.تهیه شربت از دانه های جوی دوسر بهترین روش برای آرام سازی ذهن و بدن است.
۸- بابونه
این گیاه معمولا برای کمک به آرام سازی مادرانی که نیاز به خواب دارند مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین این گیاه باعث بهبود سیستم گوارش می شود و می تواند یبوست پس از زایمان را کمتر کند. شما می توانید بابونه را به عنوان یک چای مصرف کنید و از طعم آن لذت ببرید.
۹- کالاندولا
این گیاه در درمان بافت های اسیب دیده و ملتهب بسیار شگفت انگیز عمل می کند. برای زنانی که به دنبال بهبود زخم های پس از زایمان خود هستند،کالاندولا بهترین گزینه برای اضافه کردن به وان حمام و شناور شدن در آن است. همچنین می توان این گیاه را در آب خیس کرد و به صورت اسپری بر روی لیف حمام یا پد بهداشتی قرار داد.
۱۰- فندق افسون
این گیاه برای درمان بافت های ملتهب عالی است. فندق افسونگر یک قابض قدرتمند است و این موضوع بدین معنی است که می تواند زخم ها را ببندند و جلوی خونریزی را بگیرد. کمی فندق افسونگر به حمام کالاندولا خود اضافه کنید تا خاصیت درمان کنندگی‌اش بیشتر شود.

منبع: ماما طب

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.