خطر زایمان زودرس، پیامد این داروهاست
افزایش سروتونین در بدن باعث بالا رفتن ریسک زایمانهای نارس یا زودرس و حتی در بعضی موارد اختلالات ژنتیکی میشود. براساس بررسیها حتی استفاده از این نوع داروها میتواند عواقبی داشته باشد که در کوتاه مدت خودش را نشان نمیدهد. مثلا درصد قابل توجهی از فرزندان مادرانی که در دوره بارداری خود از اساسآرآیها مصرف کرده بودند در سنین بزرگسالی به بیماریهای روانی مثل اوتیسم دچار شده بودند.
افکارنیوز : داروهای ضد افسردگی که اصطلاحا "اس.اس.آر.آی" نام دارند باید با دقت و مراقبت شدید در دوره بارداری مصرف شوند. این را یکی از جدیدترین تحقیقات گسترده که در آمریکا انجام شده نشان میدهد. این تحقیق نشان میدهد افزایش سروتونین در بدن باعث بالا رفتن ریسک زایمانهای نارس یا زودرس و حتی در بعضی موارد اختلالات ژنتیکی میشود.
براساس بررسیها حتی استفاده از این نوع داروها میتواند عواقبی داشته باشد که در کوتاه مدت خودش را نشان نمیدهد. مثلا درصد قابل توجهی از فرزندان مادرانی که در دوره بارداری خود از اس.اس.آر.آی مصرف کرده بودند در سنین بزرگسالی به بیماریهای روانی مثل اوتیسم دچار شده بودند.
البته افسردگی یکی از عارضههایی است که در زمان بارداری بیش از هر زمان دیگری گریبانگیر خانمها میشود و داروهای سروتونینی هم یکی از رایجترین راههای درمان افسردگی است ولی جدا باید راه جدیدی برای مقابله با آن در دوره بارداری پیدا کرد. دکتر آلیس دومار، سرپرست گروه بزرگی از متخصصان و دانشجویان که این تحقیقات گسترده را انجام دادند، میگوید:"بر اساس بررسی آمار ۲۰ سال گذشته این دسته از داروها خطر ابتلا به بیماریهای مختلف در بچهها را تا ۴۰۰ درصد افزایش دادهاند. پس این یک زنگ خطر جدی است."
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼