۹۶۹۸۳
۳۱۴۵
۳۱۴۵

برای زیاد شدن شیر مادر، راهکارهای اساسی

خیلی از زن ها می گویند، از وقتی سر کار برگشته اند، شیرشان کم شده. معمولا دلیلش این است که به اندازه کافی شیر مادر از سینه اش خارج نمی شود.

خیلی از مادرها فکر می کنند به قدر کافی شیر ندارند، اما کارشناسان می گویند در عمل فقط حدود ۵ درصد از زن ها چنین مشکلی دارند. اگر هم چنان نگران هستید، می توانید این روش ها را امتحان کنید:

۱. شیر دادن، شیر دادن و باز هم شیر دادن
هر وقت نوزاد خواست، به او شیر بدهید. هر چه مادر بیش تر به نوزاد شیر بدهد و سینه هایش کامل خشک شود، شیر بیش تری در بدنش تولید می شود.

2. آب بخورید اما...
این باور وجود دارد که هرچه بیش تر آب خورید، شیر بیش تری خواهید داشت اما این طور نیست. هر وقت تشنه تان شد، آب بنوشید اما بیشتر، لازم نیست.

۳. شیر خودتان را بدوشید
خیلی از زن ها می گویند، از وقتی سر کار برگشته اند، شیرشان کم شده. معمولا دلیلش این است که به اندازه کافی شیر مادر از سینه اش خارج نمی شود. اگر قبل از بیدار شدن نوزاد بتوانید یک بار خودتان شیر خودتان را بدوشید، موثر است. هم چنین بعد از غذا خوردن نوزاد -به خصوص اگر بیش تر حالت «میان وعده» داشته باشد- شیر را بدوشید تا مطمئن شوید سینه تان خالی شده.

4. از پستانک و شیشه استفاده نکنید
استفاده از پستانک یا شیشه بلافاصله پس از تولد نوزاد، سبب می شود فرصت شیر دادن به بچه و تولید مداوم شیر را از دست بدهید. دست کم ۳ یا ۴ هفته صبر کنید تا سیستم شیردهی در بدن روی روال بیفتد و بعد اگر خواستید، سراغ وسایل کمکی بروید.

۵. استفاده از تعطیلات
از تعطیلی آخر هفته استفاده کنید یا در صورت امکان، 2 یا 3 روز پشت سر هم، 24 ساعته به کودک تان شیر بدهید یا شیر خودتان را بدوشید؛ مثلا بعد از هر بار شیردادن، بعد از صبحانه، ناهار و شام 10 دقیقه شیر خودتان را بدوشید.

6. از استرس دوری کنید
استرس می تواند روی تولید شیر در بدن اثر بگذارد، به خصوص مادرانی که نوزادشان در بخش ویزه بستری است. خواب تان را بیش تر کنید و از روش های مناسب برای کاهش اضطراب بهره بگیرید.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.