۲۴۹۰۵۰

طب ایرانی چه توصیه‌های برای یک رانندگی بی‌خطر دارد؟

طب ایرانی چه توصیه‌های برای یک رانندگی بی‌خطر دارد؟

معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: شناخت مزاج شخصی و تنظیم سبک زندگی و تغذیه بر اساس آن، به اعتدال جسمی و روانی فرد کمک می‌کند، تا نه تنها در زمان رانندگی بلکه در تمام موقعیت‌های زندگی، بالاترین سطح اعتدال را داشته باشد.

دکتر سیدمهدی میرغضنفری، معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به تبیین نقش طب ایرانی در کاهش تصادفات رانندگی پرداخت. 

وی با اشاره به اینکه طب سنتی ایرانی صرفاً یک مکتب طبی نیست، بلکه یک روش زندگی صحیح و سالم است، گفت: این طب ریشه در فلسفه‌ای غنی و جهان بینی عمیق دارد و هدف آن تحقق سلامتی در تمام ابعاد جسمی، روانی و اجتماعی است و این ظرفیت را دارد که تقریبا در تمامی موضوعات مرتبط با انسان ارائه نظر کند.

کلی‌نگری و توجه به تفاوت‌های فردی

میرغضنفری با تأکید بر کلی‌نگر بودن طب ایرانی، بیان کرد: این طب، انسان را در ارتباط با تمام اجزای هستی می‌بیند و با توجه به تفاوت‌های مزاجی افراد، توصیه های خاصی برای هر فرد دارد. مفهوم تعادل مزاج به معنای دستیابی به بهترین حالت سلامتی و عملکرد در طول عمر است.

تأثیر مزاج بر رفتار رانندگان

میرغضنفری به افزایش آمار تصادفات به عنوان یک معضل بزرگ در دنیا و در کشور ما اشاره کرد و افزود: به هر میزان که راننده از سلامت و تعادل بالاتری برخوردار باشد؛ مسلما کنترل بهتری بر رانندگی خواهد داشت و قطعا میزان خطر و تصادفات رانندگی کاهش پیدا خواهد کرد.

382305_509

معاون دفتر طب ایرانی و مکمل با اشاره به تأثیر مستقیم مزاج بر رفتار رانندگان، تصریح کرد: افراد گرم مزاج معمولاً خطرپذیرتر هستند و با سرعت بیشتری رانندگی می کنند. این افراد بیشتر مستعد انجام حرکات خطرزا در رانندگی هستند و باید از مصرف غذاهای محرک مانند فلفل، گوشت قرمز، شیرینی‌جات، غذاها و خوراکی‌های شور قبل از سفر خودداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: این موضوع به ویژه در فصول گرم و مناطق گرمسیری اهمیت بیشتری دارد؛ زیرا گرم مزاجان در این شرایط زودتر عصبانی می‌شوند و ممکن است رفتارهای خطرزا و پرتنش از خود نشان دهند.

هشدار به سردمزاجان: پرهیز از سردیجات قبل از سفر

میرغضنفری در ادامه به ویژگی‌های سردمزاجان اشاره کرد و گفت: این افراد معمولا محافظه‌کارتر هستند، اما گاهی ترس و واهمه بیش از حد می‌تواند منجر به تصمیمات نامناسب در رانندگی شود و راننده نتواند موقعیت های خطرناک را به خوبی مدیریت کند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی هشدار داد: سردمزاجان باید از مصرف مواد غذایی سرد و ترش مانند ماست، لبنیات و ترشیجات قبل از سفر پرهیز کنند، زیرا این مواد احتمال خواب آلودگی را افزایش می‌دهند. خصوصا در سفرهای طولانی، فصول سرد یا در مناطق سردسیری، خطر تصادف را بالا می‌برند و بایستی بیشتر مورد توجه قرار گیرند.

توصیه نهایی: شناخت مزاج و تنظیم سبک زندگی

معاون دفتر طب ایرانی و مکمل در پایان، یادآور شد: شناخت مزاج شخصی و تنظیم سبک زندگی و تغذیه بر اساس آن، به اعتدال جسمی و روانی فرد کمک می‌کند، تا نه تنها در زمان رانندگی، بلکه در تمام موقعیت‌های زندگی، بالاترین سطح اعتدال را داشته باشد.

وی تأکید کرد: رعایت این توصیه‌ها به ویژه برای رانندگان حرفه ای و افرادی که سفرهای طولانی دارند، ضروری است.

منبع: ایسنا

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند