درس خواندن در کودکان، چگونه آموزش دهیم؟
طراحی کتابهای درسی دوره ابتدایی به گونه ای است که دانش آموزان را از همان ابتدا پژوهش محور و متفکر تربیت می کند اما کتاب های کمک آموزشی فرصت طلایی فکر کردن را از دانش آموزان سلب می کند.
روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش: معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: طراحی کتابهای درسی دوره ابتدایی به گونه ای است که دانش آموزان را از همان ابتدا پژوهش محور و متفکر تربیت می کند اما کتاب های کمک آموزشی فرصت طلایی فکر کردن را از دانش آموزان سلب می کند.
ˈفاطمه قربان ˈ با بیان اینکه تقویت تفکر و پژوهش در دانش آموزان یکی از اهداف سند تحول بنیادین و سند برنامه درسی ملی است، افزود: کتاب های کمک آموزشی یا ˈحل المسائل هاˈ مانع تفکر و خلاقیت دانش آموزان می شوند.
وی با در خواست از اولیای دانش آموزان برای اجتناب از خرید کتابهای کمک آموزشی و حل المسائل ها، افزود: خانواده ها، دانش آموزان را برای یافتن پاسخ سووالات یاری و تشویق کنند.
قربان، ترغیب دانش آموزان به تفکر و پژوهش را یکی از اهداف تحول بنیادین در آموزش و پرورش دانست و تصریح کرد: یکی دیگر از اهدافی که در سند تحول مورد توجه قرار گرفته، مشارکت و همکاری خانواده ها برای آموزش دانش آموزان است.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: درگیری ذهن دانش آموزان در محیط مدرسه و خانه با مسایل و مباحث درسی یکی از اهداف کتب درسی است، زیرا صرف مدت زمان طولانی برای یافتن پاسخ های مناسب و صحیح، ذهن دانش آموزان را به سمت پژوهش محوری هدایت می کند.
قربان اضاف کرد: بر اساس سند تحول بنیادین و سند برنامه درسی ملی تفکر و پژوهش در دانش آموزان باید تقویت شود ، این در حالی است که حل المسائل ها و برخی کتاب های کمک آموزشی دانش آموزان را حافظه محور تربیت می کنند./س
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼