۱۰۰۰۲۲
۲۲۳۱
۲۲۳۱

مشکلات رابطه زناشوئی، چگونه درمان می‌شود؟

آمیزش درمانی معمولا در دوره ای کوتاه مدت و در تعداد کمی جلسه انجام شده، اما درهرحال برنامه درمانی بسته به مشکلات و نگرانی های بیان شده متفاوت می باشد.

آمیزش درمانی نوعی روان درمانی بوده و برای درمان اختلالات جنسی که علتشان مشکلات جسمی نمی باشد و همچنین اختلالات جنسی که علتشان هم جسمی و هم ذهنی هست، می توان از آمیزش درمانی استفاده نمود. در حین آمیزش درمانی شما مشکلات و نگرانی هایتان درباره عملکرد جنسی، احساسات جنسی و خصوصیات جنسیتان را در جلسات بیان کرده و در آن زمینه راهکار و مشاوره دریافت نمایید. آمیزش درمانی برای بزرگسالان در هر سن و جنسی مناسب می باشد.

بعضی از اختلالات جنسی که با آمیزش درمانی برای درمان آن اقدام می شود، شامل ازدواج بدون زفاف، انزال زودرس، اختلال نعوظ، میل جنسی کم، خواسته های نامعقول جنسی، اعتیاد جنسی، درد در رابطه جنسی و یا مشکلات جنسی ایجاد شده در افرادیکه تحت تجاوز جنسی قرار گرفته اند، مشکلات ناشی از استرس، خستگی و سایر عوامل محیطی، می باشند.

آمیزش درمانی توسط روانشناسان، پزشکان و افراد متخصص در این زمینه انجام می شود. آمیزش درمانی معمولا در دوره ای کوتاه مدت و در تعداد کمی جلسه انجام شده، اما درهرحال برنامه درمانی بسته به مشکلات و نگرانی های بیان شده متفاوت می باشد.

آمیزش درمانی به شما برای حل مشکلات مختلف، از نگرانی های مربوط به عملکرد جنسی گرفته تا احساسات شما در مورد همسرتان به کمک می کند. حین آمیزش درمانی شما احتمالا مسائلی همچون موارد زیر را بررسی می نمایید:

نگرانی راجع به میل، علاقه و تحریک جنسی
اختلال نعوظ
انزال زودرس (زودانزالی)
مشکل در ارضا شدن
رابطه جنسی دردناک
ازدواج بدون رابطه جنسی بدلیل ناتوانی و یا بیماری مزمن
نگرانی درباره آسیب های جنسی گذشته
صحبت کردن راجع به مشکلات جنسی و ناتوانی عموما سخت و معذب کننده می باشد، بااینحال بیاد داشته باشید فردیکه درحال درمان شماست برای کمک به شما آنجا بوده و با کمک وی کم کم این مشکلات برطرف می شود.

معمولا آمیزش درمانی با بیان نگرانی جنسی خاص شما شروع می شود. مشکلات جنسی می توانند پیچیده بوده و پزشک و یا روانشناس شما با شما درباره همه فاکتورها و عوامل درگیر درباره مشکل شما صحبت می کند. زمانیکه پزشک یا روانشناس کاملا مشکل شما را درک نمود، شروع به ارائه راهکار برای برطرف کردن مشکل شما و بهبود رابطه جنسی شما مینماید.

توجه نمایید که نگرانی ها درباره رابطه جنسی معمولا مرتبط با سایر مشکلات همچون اضطراب، استرس و افسردگی می باشد. در سایر موارد مشکل شما بدلیل بیماری های مزمن، عوارض جانبی داروها، جراحی و افزایش سن می باشد.

دقت نمایید که برای آمیزش درمانی باید به متخصص این زمینه و با رعایت توصیه های اسلامی مراجعه نمود و از مراجعه به افراد و منابع کم سواد که دستورات اسلامی در این زمینه را نادیده می گیرند، بمنظور جلوگیری از عواقب جدی آن خودداری نمایید.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.