۱۱۳۰۷۷
۱۱۸۹۹
۱۱۸۹۹

پسردار شدن در حاملگی، به همین راحتی

بر اساس تحقیقات مصرف آسپرین تا یک سوم شانس تولد نوزاد پسر را به نسبت دختردر مادران باردار افزایش می دهد.

کارشناسان با مطالعه بر روی تولد نوزادان دختر و پسر دریافتند که مادرانی که سابقه سقط جنین به میزان زیاد داشته اند و یا زنانی که تحت درمان با IVF قرار دارند در صورت مصرف داروی آسپرین قبل از اقدام به بارداری با درصد بالایی صاحب جنین پسر خواهند شد.

بر اساس تحقیقات مصرف آسپرین تا یک سوم شانس تولد نوزاد پسر را به نسبت دختردر مادران باردار افزایش می دهد، این قرص از دسته داروهای غیر استروئیدی است که برای درمان تب، درد مزمن و التهاب استفاده می شود .

این تحقیقات که مجله The Journal Of Clinical Investigation به چاپ رسیده است نشان می دهد مصرف آسپرین می تواند از حساسیت بالای سیستم ایمنی بدن به هنگام رشد جنین و شناسایی آن به عنوان یک جسم خارجی مضر برای بدن و حمله برای نابودی جنین در زنان دچار مشکلات ناباروری بکاهد و از جنین محافظت کند.

کارشناسان همچنین اعتقاد دارند مصرف آسپرین می تواند از التهاب رحم جلوگیری کند و این سبب تولد نوزادان پسر می شود.

از جمله عوامل دیگر که در عصر حاضر میزان تولد نوزادان پسر به نسبت دختر کم شده است می توان استرس مادر، آلودگی هوا، استعمال سیگار و دخانیات توسط پدر یا مادر و رژیم غذایی را می توان نام برد.

کارشناسان راستی آزمایی درخصوص نظریه اثر آسپیرین برتولد نوزاد پسر را بر روی حدود ۱۲۲۸ زن درآستانه بارداری در دو گروه با داروی آسپیرین و دارونمای اسید فولیک آزمایش کرده و آن را به اثبات رسانده اند.

در عین حال متخصصان به زنان باردار توصیه می کنند از مصرف خودسرانه آسپرین در آستانه بارداری خودداری کنند و این کار را تنها تحت نظر پزشک متخصص در صورت تمایل به دارا بودن فرزند ذکور انجام دهند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.