۱۲۰۶۷۳
۲۷۰۲
۲۷۰۲

زندگی زناشویی موفق، شش دانگ حواستان جمع!

ترک عادت بسیار سخت است مخصوصا وقتی وارد زندگی زناشویی‌تان هم شده باشد. وقتی این عادت‌ها رابطه شما و همسرتان را آزاردهنده می‌کند، شما مدام احساس می‌کنید چیزی در زندگی مشترکتان گم شده.

همیشه منتظر ابراز عشق همسرتان هستید
معمولا خانم‌ها بیشتر تمایل دارند که اول همسرشان پا پیش بگذارد و از آنها تعریف و تمجید و در نهایت ابراز عشق کند. اگر شما هم بر همین عقیده هستید، ممکن است به توجه گرفتن از همسرتان عادت کرده باشید حتی زمانی که رابطه‌تان چارچوب محکمی دارد و شما از بابت عشق همسرتان مطمئنید، بنابراین چنین عادتی نه‌ تنها شما را از اغنای نیازهایتان (چه در یک رابطه جدید چه یک رابطه طولانی) دور می‌کند که این موج اشتباه را به همسرتان ارسال می‌کند که «این رابطه مفهومی متفاوت از برداشت او» برای شما دارد. این تمرین خوبی است که در رابطه زناشویی‌تان هم گاهی کنترل را به دست بگیرید و مطمئن باشید همسرتان هم از اینکه گاهی شما آغازگر رابطه باشید، خوشنود خواهد شد.

با همسرتان سر یک موضوع تکراری بحث می‌کنید
بحث و جدل خیلی راحت شروع می‌شود، به‌خصوص موضوع‌های تکرار شونده. به جای اینکه همیشه اعتراض و یک موضوع ساده را به یک چالش کشدار تبدیل کنید، زمانی را که هردویتان آرام و خونسرد هستید، انتخاب و در مورد مشکل‌هایتان با هم صحبت و برنامه‌ریزی کنید تا راه‌حلی دائمی برای رفعشان پیدا کنید. همین کار را برای عادات بد خود هم انجام دهید؛ از کارهای ساده‌تر و کوچک‌تر شروع کنید و برای انجامش با همسرتان رقابت کنید و ببینید شما زودتر عادات بدتان را ترک می‌کنید یا او! به این ترتیب هردویتان برای ادامه این روند تشویق می‌شوید.

همسرتان را حق مسلم خود می‌دانید
اگر چند سالی از زندگی مشترکتان گذشته، خیلی راحت ممکن است دچار چنین عادت بدی شوید. البته از یک نظر اینکه شما و همسرتان یکدیگر را فقط و فقط حق مسلم خودتان بدانید، نشانه خوبی است چرا که یعنی هر دوی شما احساس می‌کنید می‌توانید به دیگری اتکا کنید، اما از طرفی هم اینکه هر خدماتی که از همسرتان دریافت می‌کنید، «حق مسلم» خود بدانید، ممکن است دیگر تشکر و سپاسگزاری در کار نباشد! پس بهتر است هر از گاهی نگاهی به اوضاع زندگی‌تان بیندازید و بابت رفاه و آسایشی که همسرتان (زن یا شوهر) برای شما فراهم کرده، از او تشکر کنید و به او بگویید چقدر این موضوع برایتان ارزشمند است.

با همسرتان شوخی نمی کنید
شاید متوجه شده باشید که با دوستان و همکارانتان بیرون از خانه خیلی راحت بگو بخند می‌کنید اما در خانه و کنار همسرتان این‌طور نیست! حواستان باشد که گرفتاری‌های خانه و خانواده‌داری گاهی شما را از اتفاقات بامزه‌ای که در منزلتان می‌افتد و فرصت خوبی برای دور هم خندیدن است، غافل می‌کند، اما خوب است بدانید محققان ثابت کرده‌اند با هم خندیدن، باعث تقویت روابط شما و همسرتان می‌شود و باید حتما در نظام خانواده‌تان وجود داشته باشد. اگر اتفاق بامزه‌ای در خانه‌تان نمی‌افتد، با هم به تماشای یک فیلم کمدی بروید!

با همسرتان غذا نمی‌خورید
سرعت زندگی، مخصوصا وقتی آدم‌ها مجبورند بین نقش‌های خانه و کارشان تعادل برقرار کنند، ممکن است باعث دوری زوج از هم شود و آنها حتی نتوانند یک وعده غذا کنار هم بخورند. حتی ممکن است آنقدر برنامه‌تان فشرده باشد که فقط گاهی در راهروی خانه از کنار هم رد شوید! مخصوصا اگر در دوران نامزدی هستید و هنوز زیر یک سقف نرفته‌اید، اما هرطور شده باید سعی کنید حداقل هفته‌ای یک بار با هم غذا بخورید و در طول آن وعده غذا، تلفن، تبلت و هر وسیله مزاحم دیگر را خاموش کنید، یک موسیقی آرام بگذارید و از کنار هم بودن لذت ببرید. اگر همسرتان غذا را درست کرده، حتما حتما بگویید: «متشکرم» و بگویید که از غذا خوشتان آمده.

مدام با تکنولوژی سروکله می‌زنید
امروز دیگر تکنولوژی آنقدر پیشرفت کرده که متخصصان نگران کاهش ارتباط رودرروی آدم‌ها با هم شده‌اند. وقتی از هم دورید، شاید حرف زدن با تلفن و پیامک و ایمیل و ... چندان آزاردهنده نباشد اما وقتی کنار همسرتان هستید، این کارها فقط باعث فاصله گرفتن شما از هم می‌شود. اینکه نمی‌توانید بدون تلفن‌همراهتان پای میز غذا بنشینید و مدام در حال پیامک گرفتن و پیامک فرستادن هستید، نشان از وجود مشکل‌های بزرگ‌تری بین شما و همسرتان است و اگر این‌طور است، همه قدم‌هایی که گفته شد (با هم خندیدن، دوری از بحث‌های تکراری، نشان دادن عشق) می‌توانند راه‌های مهمی برای بازیابی رابطه‌تان باشند. یادتان باشد مجبور نیستیم همه عمر با عادت‌های بدمان زندگی کنیم، چه به عنوان فرد و چه به عنوان زوج. غلبه بر عادات بد زناشویی باعث صمیمیت بیشتر شما و همسرتان می‌شود و احساسات و عواطفتان غنی‌تر خواهد شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.