۱۳۱۲۷۱
۳۱۷۰
۳۱۷۰

برای زود باردار شدن چه باید کرد؟

اسپرم به مدت ۴۸ تا ۷۲ ساعت در لوله فالوپ زنده می ماند در حالی که تخمک تنها در حدود ۲۴ ساعت عمر می کند.

قبل از اینکه برای باردار شدن اقدام کنید بهتر است به یک پزشک مراجعه نمایید هنگامی که تصمیم می گیرید خانواده خود را وسعت بخشید احتمالا مشتاقید سریع به خواسته خود برسید، اما گاهی ممکن است همه چیز طبق برنامه شما پیش نرود. اگر می خواهید در تصمیمی که گرفته اید با شکست مواجه نشوید و به سرعت باردار شوید راهکارهای زیر را مد نظر قرار دهید.

معاینات پیش از بارداری
قبل از اینکه برای باردار شدن اقدام کنید بهتر است به یک پزشک مراجعه نمایید و ویتامین های مورد نیازتان را مانند اسید فولیک دریافت کنید. اگر شما از لحاظ جسمانی در سلامت باشید شانس تان برای موفقیت در بارداری بیشتر می شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره این موضوع به مقاله معاینات پیش از بارداری دانشنامه فرزند مراجعه نمایید.

تشخیص زمان تخمک گذاری
بزرگ ترین راز برای سرعت بخشیدن به روند بارداری دانستن زمان تخمک گذاری است. این موضوع بدان معناست که شما و همسرتان می توانید بهترین زمان برای مقاربت که احتمال باروری در آن بیشتر است را بیابید. اگر چرخه های قاعدگی نامنظم دارید شاید یافتن زمان دقیق تخمک گذاری کمی مشکل باشد و باید برای این کار از پزشک تان مشاوره بخواهید. یک راه سریع و آسان برای یافتن زمان تخمک گذاری استفاده از ماشین حساب تخمک گذاری دانشنامه فرزند است.

بهترین زمان مقاربت برای بارداری
اسپرم به مدت 48 تا 72 ساعت در لوله فالوپ زنده می ماند در حالی که تخمک تنها در حدود 24 ساعت عمر می کند. داشتن رابطه جنسی هر روز و به تعداد زیاد لزوما باعث افزایش شانس حامله شدن نمی شود. همچنین عدم مقاربت در زمان قبل از تخمک گذاری به مدت طولانی نیز باعث تجمع اسپرم مرده در مایع منی می شود. بهترین راه، داشتن مقاربت منظم هم در زمان تخمک گذاری و هم قبل از آن می باشد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.