۱۴۶۵۱۷
۲۱۸۸
۲۱۸۸

قبل از بارداری باید چکار کنم؟

کارهای مهمی وجود دارد که قبل از ورود به بارداری آن‌ها را انجام دهید.

شما و همسرتان تصمیم گرفته‌اید تا برای فرزنددار شدن اقدام کنید اما شاید بهتر باشد برای اینکه شانس خود را در داشتن یک بارداری سالم و فرزندی سالم افزایش دهید عجله نکنید. کارهای مهمی وجود دارد که قبل از ورود به بارداری آن‌ها را انجام دهید که ما در زیر به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

قبل از اقدام به بارداری خود را معاینه کنید
برای معاینه قبل و بعد و حین بارداری به متخصص زنان و زایمان، ماما یا دکتر خانوادگی خود مراجعه کنید. پزشک، سوابق پزشکی خانوادگی و شخصی شما و همچنین سلامتی فعلی شما و همسرتان را مطالعه می‌کند. هرگونه مکمل یا داروی تجویزی که مصرف کرده‌اید یا مصرف می‌کنید نیز توسط پزشک بررسی می‌شود. برخی از این مکمل‌ها و داروها در دوران بارداری خطرناک هستند و برخی نیاز به بررسی دارند. مصرف برخی داروها در دوران بارداری خطرناک است و مصرف بعضی از داروهایتان را پیش از اینکه اقدام به بارداری کنید را باید قطع کنید زیرا اثرات آن‌ها در چربی بدنتان ذخیره شده‌اند و می‌توانند در آنجا باقی بمانند.
پزشک شما در مورد رژیم غذایی، وزن، ورزش و هر گونه عادت ناسالم مربوط به شما (مثل سیگار کشیدن، نوشیدن الکل و مصرف مواد مخدر) صحبت می‌کند، مولتی‌ویتامین تجویز می‌کند و مطمئن می‌شود که شما واکسیناسیون خود را به‌موقع انجام داده‌اید. وضعیت شما را نسبت به بیماری‌های دوران کودکی مانند آبله مرغان و سرخچه بررسی کرده و به هر گونه سؤالی که دارید پاسخ می‌دهد و در صورتی که وضعیت پزشکی خاصی دارید مانند آسم، دیابت، فشار خون بالا که نیازمند کنترل قبل از بارداری است، ممکن است شما را به یک متخصص ارجاع دهد. اگر حداقل یک سال از چکاپ شما می‌گذرد ممکن است که یک معاینه لگنی و تست پاپ اسمیر (نمونه برداری از سلول‌های دهانه رحم) و سایر بیماری‌های مقاربتی که در معرض آن هستید برایتان تجویز نماید.

تست غربالگری ژنتیکی قبل از بارداری را انجام دهید
پزشک شما باید قبل از اینکه باردار شوید تست غربالگری را به شما تجویز نماید تا مطمئن شود که شما با والدینتان ناقل بیماری‌های ارثی خطرناک مانند فیبروسیستیک، بیماری کم خونی داسی شکل و سایر موارد نیستید. اگر هم شما هم والدینتان ناقل باشید فرزند شما به‌احتمال یک به چهار مبتلا به آن بیماری خواهد شد. شما می‌توانید به یک مشاور ژنتیک مراجعه کنید تا به شما در مورد شرایط پیشگیری بگوید و به ترتیب دادن گزینه‌های باروری‌تان کمک کند. این امر ممکن است مهم‌ترین کاری باشد که می‌توانید انجام دهید تا مطمئن شوید که فرزند سالمی خواهید داشت. تنها چیزی که برای آن نیاز دارید یک نمونه بزاق یا یک نمونه خون از شما و همسرتان است و این کار تقریباً تحت حمایت همه نوع بیمه درمانی هم می‌تواند قرار گیرد.
منبع: مادری

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.