۱۶۶۵۰۹
۳۷۳۸
۳۷۳۸

کی به پزشک زنان مراجعه کنیم؟

بسیاری از زنان از مراجعه به متخصص زنان می ترسند و مراجعه به متخصص زنان برایشان کار سختی است

بسیاری از زنان از مراجعه به متخصص زنان می ترسند و مراجعه به متخصص زنان برایشان کار سختی است و برخی روش های مورد استفاده برای درمان مشکلات شان دردناک است. با این حال همه زنان در طول زندگی شان باید به متخصص زنان مراجعه کنند.
برای همه زنان چه رابطه جنسی داشته باشند و چه نداشته باشند مراجعه منظم به دکتر زنان امری ضروری است. دانشگاه آمریکایی زنان و زایمان توصیه می کند که دختران از سنین بین ۱۳ تا ۱۵ سالگی مراجعه به متخصص زنان را شروع کنند.
متخصص زنان پزشکی است که روی بهداشت باروری خانم ها تمرکز دارد. یک متخصص زنان بدن شما را مورد چکاپ قرار می دهد تا مطمئن شود دستگاه تولید مثلی(سیستم باروری) شما سالم است و کمک می کند که از مشکلاتی که ممکن است در آینده برای شما پیش بیاید پرهیز نمایید.
مراجعه به یک دکتر زنان بدین معناست که شما مسئولیت مراقبت از بدن تان را با روش های جدید امکان پذیر نموده اید.
بارداری اولین دلیلی است که زنان را وادار به ملاقات با دکتر زنان می کند. با این حال دلایل بسیار زیاد دیگری نیز وجود دارد که زنان نیاز دارند که توسط متخصص زنان مورد بررسی و چکاپ قرار گیرند.
در اینجا به برخی از دلایلی که چرا زنان باید به دکتر متخصص زنان مراجعه کنند اشاره خواهیم کرد:

1. پریودهای (قاعدگی) نامنظم
پریود نامنظم اگر خیلی کم اتفاق بیافتد مشکلی ندارد ولی در صورت زیاد بودن تعداد دفعات پریود نامنظم باید به متخصص زنان مراجعه نمایید. این موضوع می تواند یکی از اولین نشانه های مشکل دستگاه تولیدمثلی شما باشد.
اختلالات قاعدگی که گاها و به ندرت اتفاق می افتد می تواند مرتبط با مسائلی مانند کاهش یا افزایش شدید وزن، اختلالات تغذیه ای مانند بی اشتهایی و پرخوری عصبی، کم خونی، فعالیت زیاد جسمانی، شیردهی، استرس عاطفی، برخی بیماری ها، سفرهای زیاد و طولانی مدت، استفاده از داروهای جلوگیری (از بارداری) نامناسب، مواد مخدر و حتی آسم و تب یونجه باشد.
با این حال شرایطی مانند سندرم تخمدان پلی کیستیک، یائسگی و یا عدم تعادل هورمونی نیز می تواند منجر به ایجاد این مشکل شود.
بنابراین باید برای پیدا کردن علت دقیق مشکل تان به متخصص زنان مراجعه کنید.
متخصص زنان در اولین مراجعه احتمال بارداری شما را مورد بررسی قرار می دهد و در صورتی که گزارش بارداری شما منفی باشد، آزمایش های دیگری را انجام خواهد داد.
بسته به علت، درمان مناسب و راه های جلوگیری از آن برای عدم تکرار این مسئله اتخاذ می گردد.

۲. مشکلات ادراری
اگر شما بیش از حد طبیعی به دستشویی می روید، حتما به متخصص زنان مراجعه کنید.
ادرار بیش از حد می تواند یکی از نشانه های عفونت مجاری ادراری باشد.
علاوه بر تکرر ادرار موارد دیگری مثل زیاد به دست شویی رفتن ولی میزان کم ادرار، احساس درد یا سوزش هنگام ادرار، درد لگن و بوی بد و تیرگی ادرار می توانند از علایم عفونت مجاری ادراری باشند.
در هر صورت علت هر چه باشد، زمانی که تشخیص دادید دچار تکرر ادرار هستید با مراجعه به متخصص زنان می توانید مشکل را برطرف نمایید.

3. ترشحات غیرطبیعی واژن
در اکثر زنان کمی ترشحات واژن (از رنگ روشن تا رنگ سفید شیری)بین چرخه قاعدگی طبیعی می باشد. این مورد قسمتی از فرآیند بدن برای تمیز کردن واژن و گردن رحم می باشد.
ترشحات واژن هنگام تخمک گذاری، تغذیه با شیر مادر و یا تحریک جنسی افزایش می یابد.
با این حال اگر شما متوجه تغییرات رنگ، بو و میزان ترشحات واژن (مهبل) شدید، حتما به متخصص زنان مراجعه کنید.
برخی از علل ترشحات غیرطبیعی واژن عبارتند از: عفونت های قارچی و باکتریایی، عفونت های جنسی و مقاربتی، عوارض جانبی قرص های پیشگیری، سرطان گردن رحم و یائسگی می باشد.
ترشحات غیرطبیعی واژن می تواند منجر به ایجاد بسیاری از بیماری ها شود. داروهای شیمیایی و درمان های خانگی بسیار زیادی برای درمان این مشکل وجود دارد. برای تعیین علت بیماری و درمان مناسب به متخصص زنان مراجعه کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.