۱۶۷۱۸۹
۱۱۵۷
۱۱۵۷

بیماری سرطان پستان، روش های مبارزه

خطر ابتلا به سرطان پستان برای خانم های بالای ۴۰ سال بسیار زیاد است. در این سرطان که انواع مختلفی دارد سلول ها به صورت کنترل نشده ای رشد می کنند...

خطر ابتلا به سرطان سینه برای خانم های بالای ۴۰ سال بسیار زیاد است. در این سرطان که انواع مختلفی دارد سلول ها به صورت کنترل نشده ای رشد می کنند و کم کم به تمام بافت سینه تجاوز می کنند که اگر دیر متوجه آن شوید ممکن است کاری از دست پزشک بر نیاید. پس چخه بهتر که بتوانید قبل از وقوع ان را از خود دور نگهدارید. یک رژیم غذایی جهت مبارزه با سرطان سینه می تواند بهترین گزینه برای شما باشد.

روش های مبارزه با سرطان سینه
برای دوری کردن از سرطان سینه بسیاری از عادات بد را از خود دور کنید مثل سیگار کشیدن و در عوض عادات خوب و مناسب را بیشتر جذب کنبد مثل ورزش کردن و سالم خوردن و آشامیدن.
برخی مواد غذایی توانایی بیشتری در پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان دارند. مانند:
قارچ
قارچ ها حاوی آنتی اکسیدانی به نام ال-ارگوتیونئین هستند که توانایی خود در زمینه پیشگیری از سرطان را نشان داده است.
جوانه بروکلی
آنها حاوی ترکیبات ضد سرطان مانند گلوکورافانین هستند. کارشناسان بسیاری جوانه های بروکلی را به عنوان منبعی منحصر به فرد از آنزیم های سمزدا که از سلول های انسان در برابر سرطان محافظت می کنند، در نظر گرفته اند.
عدس
عدس حاوی فولات، فیبر، و بسیاری مواد مغذی دیگر است که بدن را در ارائه عملکرد درست یاری می دهند. مطالعات جدید نشان از تاثیر به سزای عدس و حبوبات بر جلوگیری از سرطان سینه در خانم ها دارد.
تخم مرغ
تخم مرغ سرشار از پروتئین و چربی است، از این رو یکی از مواد غذایی محبوب در وعده غذایی صبحانه محسوب می شود. اما تخم مرغ حاوی ماده مغذی مهمی به نام کولین نیز است که توانایی خود در کاهش چشمگیر خطر ابتلا به سرطان پستان را نشان داده است.
فیبر زیادی مصرف کنید
نتایج یک پژوهش آمریکایی که روی نزدیک به ۸۳۲۳۴ زن انجام گرفته، نشان می‌دهد آن دسته از زنانی که دوره‌ی پیش از یائسگی را می‌گذرانند و روزانه ۵ واحد میوه و سبزیجات مصرف می‌کنند ۲۳ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار می‌گیرند. این خواص میوه و سبزیجات به ویژه به خاطر سرشار بودن آن‌ها از فیبرها، مواد معدنی و نیز به خاطر غنی بودن‌شان از اسید فولیک ها (ویتامین B۹) و لیکوپن ها (رنگدانه های حل شدنی قرمز) می‌باشد.
مواد غذایی سرشار از فیبر: آلو خشک، خرما، زردآلو، انجیر، عدس، لوبیا سفید، نخود.
مواد غذایی سرشار از اسید فولیک: شاهی، جعفری، ماش، رازیانه، مارچوبه.

مواد غذایی سرشار از لیکوپن: گوجه فرنگی، هندوانه، گریپ‌فروت صورتی.

برخی از چربی‌ها را فراموش کنید
شاید گذشتن از پیتزا، شیرینی‌ها، بیسکویت‌های اشتها آور و ...سخت باشد اما باید بدانید که خوراکی‌های صنعتی سرشار از چربی‌های مُضری به نام چربی‌های «ترانس» یا «هیدروژنه» هستند که خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می‌دهند.
پژوهشی که Inserm و مؤسسه‌ی گوستاو روسی در سال 2008 انجام داده‌اند، نشان می‌دهد که خطر ابتلا به سرطان سینه نزد زنانی که میزان اسیدهای چرب ترانس خون‌شان بالاست تقریباً به میزان دو برابر بیشتر است.
همچنین توصیه می‌شود مصرف مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب اشباع شده (چربی‌های حیوانی مثل خامه، سرشیر و...) محدودتر شود. چرا که این مواد غذایی نیز خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می‌دهند.
توجه داشته باشید اگر در فهرست ترکیبات محصولی، کلماتی چون «روغن‌های نباتی هیدروژنه یا نسبتاً هیدروژنه» وجود داشته باشد آن محصول حاوی چربی‌های ترانس است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.