۱۶۸۴۴۶
۲ نظر
۱۰۴۴۳
۲ نظر
۱۰۴۴۳

چگونه درد قاعدگی را از بین ببریم؟

هر ماه خانم ها یک درد مشترک را تحمل می کنند که این درد بر اعصاب آنها هم تاثیر به سزایی دارد.

هر ماه خانم ها یک درد مشترک را تحمل می کنند که این درد بر اعصاب آنها هم تاثیر به سزایی دارد! برای کاهش درد زمان پریود در این مطلب برای شما راهکارهای مناسبی آورده ایم که امیدواریم برای شما مفید واقع شود.

دردهای زمان پریود چند نوع است؟
دردهای قاعدگی به دو نوع اولیه و ثانونه تقسیم می شوند. درد های اولیه دردهای معمول و رایج هستند که خیلی شدید نیست و قابل تحمل وکنترل است. اما دردهای ثانویه که بسیار شدید هستند ومعمولا با هیچ مسکنی تسکین پیدا نمی کنند، خطرناکند ونیاز به معاینه پزشک دارد. همچنین ممکن است علت دردهای قاعدگی ثانونه بیماری های زمینه ای مانند آندومتریوز باشد.

کاهش درد زمان پریود با ویتامین
پژوهش‌های تازه از تاثیر فوق‌العاده کلسیم و ویتامین‌D در پیشگیری از ابتلا به علا‌یمی که پیش از قاعدگی، زنان را گرفتار می‌‌کند و به آن "نشانگان پیش از قاعدگی" می‌گویند، خبر می‌دهند.
پژوهشگران کرده‌اند که رژیم غذایی سرشار از کلسیم و ویتامین D می‌تواند در کاهش بروز علایم این نشانگان موثر واقع شود. محققان اعتقاد دارند افرادی که در رژیم غذایی خود به مقدار کافی از غذاهای حاوی ویتامین D و کلسیم مانند شیر و پنیر و سایر لبنیات و همچنین جوانه‌ها و کلم بروکلی استفاده می‌کنند، دچار کمترین میزان علایم این بیماری می‌شوند. از نظر این محققان، دلیل کاهش علایم نشانگان پیش از قاعدگی توسط مواد مزبور، افزایش سطح هورمون‌های زنانه مثل استروژن و در عین حال کاهش پروژسترون است

قبل از پریود این غذاها را بخورید
یک هفته قبل از شروع پریود ، بهتر است از اسفناج (می‌توانید آن را بخارپز کرده و با ماست میل کنید که بسیار هم خوشمزه است)، تمشک و گردو استفاده کنید. همچنین از زعفران، رازیانه، ترخون، تره‌فرنگی، موسیر، فلفل‌سیاه، دارچین و پوست پرتقال بیشتری در موقع طبخ غذاها استفاده کنید. رژیم غذایی خود را به گونه‌ای تنظیم کنید تا از بروز یبوست در این دوران دور بمانید.

طب سنتی چه می گوید؟
بهتر است در این دوران از غذاهایی با طبع گرم استفاده شود. به علاوه خوردن غذاهایی که خونساز هستند نیز در این دوران توصیه می شود. غذاهایی مثل زرده تخم مرغ عسلی (حتما توجه شود که تخم مرغ سالم باشد)، حلوا، آب سیب و. . . مفید است.

کاهش درد زمان پریود با زنجبیل
این گیاه ریشه ای و تند، تسکین دهنده سنتی درد دل ، رفع دریازدگی و حالت تهوع است.این گیاه که ویژگی آسپرین و ضد التهابی دارد می تواند در تسکین دردهای ماهیچه ای ، آرتریت و میگرن موثر باشد .

دراز کشیدن حرفه ای
سعی کنید به هنگام دراز کشیدن پاهایتان را بالا بگیرید و زانوها را جمع کنید همچنین سعی کنید از ایستادن های طولانی مدت پرهیز کنید تا از بروز کمردرد در این دوران جلوگیری شود

چند توصیه کاربردی برای کاهش درد زمان پریود
گرما به رفع درد قاعدگی کمک می‌کند. می‌توانید روی شکم و کمر کمپرس گرم بگذارید یا اینکه حمام آب داغ بگیرید.
برای ناراحتی خفیف استفاده از داروهایی مثل: آسپرین، ایبوپروفن و یا مفنامیک اسید کافی است. گاهی ممکن است بسته به علت بیماری برای شما داروهای دیگری نیز تجویز شود.
انجام ورزش و فعالیت بدنی منظم، شدت درد و ناراحتی را در قاعدگی بعدی کمتر می‌کند. درد قاعدگی معمولا در دختران لاغر اندام شدیدتر بوده و آن به علت میزان کم توده چربی در بدن به طور کلی و در اطراف لگن آنهاست.
اگر بیش از حد لاغر هستید افزایش وزن به میزان کم نیز خواهد توانست به مقدار قابل توجهی درد قاعدگی را بکاهد. مصرف نوشیدنی‌ها و غذاهای کافئین دار را متوقف کنید. دربعضی از خانم‌ها مصرف چای می‌تواند علایم درد قاعدگی را کاهش دهد.
در صورتیکه درد قاعدگی با استرس و ناراحتی روحی ارتباط داشته باشد، روان درمانی یا مشاوره روانپزشکی توصیه می‌شود. استرس از یک طرف باعث تشدید دردها و از سوی دیگر باعث افزایش میزان خونروی می‌شود. برای کاهش درد و یا جلوگیری از قاعدگی‌های دردناک بهتر است از مصرف قهوه پیش از قاعدگی و یا در حین آن اجتناب کنید و در حد توان خود به انجام حرکات ورزشی ساده بپردازید. انجام حرکات نرمشی در حد اعتدال می‌تواند به کاهش درد به طور چشمگیر کمک کند. حرکات نباید سریع باشند و مدت زمان انجام آنها از پانزده دقیقه تجاوز نکند چون خود باعث تحلیل رفتن انرژی شما خواهد شد

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

نظر کاربران

  • Mina
    درباره چگونه درد قاعدگی را از بین ببریم؟

    همش ما دخترا بدبختیم

  • حدیث
    درباره چگونه درد قاعدگی را از بین ببریم؟

    دختر بودن عذابه

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.