سیکل تخمک گذاری در زنان، چگونه محاسبه می شود؟
اگر می خواهید براساس بررسی تاریخ چرخه ی قاعدگی، بارورترین روزهایتان را بیابید، محاسبه گرهای تخمک گذاری را امتحان کنید.
اگر می خواهید براساس بررسی تاریخ چرخه ی قاعدگی، بارورترین روزهایتان را بیابید، محاسبه گرهای تخمک گذاری را امتحان کنید. فقط تاریخ آخرین عادت ماهانه و نیز طول معمول چرخه را وارد کنید. این ابزار روزهای باروری آنی شما را پیش بینی می کند. با پیگیری دیگر نشانه های تخمک گذاری، ابزار فوق العاده ای خواهید داشت تا مسیر لقاح جنین را سرعت بخشید.
یادتان باشد..
اسپرم در داخل بدن بانوان حدود سه تا پنج روز زنده می ماند، بنابراین امکان دارد آمیزش جنسی حتی پیش از رخداد تخمک گذاری نیز به بارداری بینجامد. اگر برای باردار شدن تلاش می کنید، ضروری نیست که آمیزش جنسی زیادی داشته باشید یا همه چیز را برای دقیقه ی تخمک گذاری آماده سازید.
سوال بسیاری از بانوان این است که چرخه ی قاعدگی سالم چگونه باید باشد؟
متاسفانه بسیاری از بانوان یا آگاهی چندانی نسبت به این موضوع ندارند یا اطلاعات اشتباه به آنان داده شده است.
چرخه ی قاعدگی عادی چگونه است؟
چرخه ی عادت ماهانه باید طول مدت بیست و شش تا سی و دو روز داشته باشد. این دوران باید شامل چهار یا حداکثر پنج روز خونریزی باشد..
خونریزی کمتر از چهار روز بسیار کوتاه و بیش از پنج روز بسیار طولانی است. نباید هیچ گونه درد داشته باشید، حتی درد تخمک گذاری.
هرگز نباید عوارض عادت ماهانه را با این فکر تحمل کنید که به خودی خود ناپدید می شوند. این نشانه ها گاهی علایم عوارض زنانه ای مثل آندومتریوز، آدنومیوز (بیماری خوش خیم رحم) یا سندرم تخمدان پلی کیستیک است که پزشک زنان یا متخصص زنان و زایمان باید آن را معاینه کند.
چه عواملی بر چرخه قاعدگی تاثیر می گذارند؟
-رژیم غذایی ضعیف/ خوراکی هایی مثل شکر، غلات فراوری شده و هرزخوری همگی باعث التهاب در بدن می شوند. در نتیجه، به بی نظمی هورمونی و عادت ماهانه ی دردناک می انجامد.
-الکل/ اکثر نوشابه های الکلی حاوی میزان فراوانی شکر است که باعث التهاب در بدن می شود. این مواد با هورمون ها مداخله می کنند و بر کبد نیز تاثیر می گذارند. جالب اینجاست که طب چینی اعتقاد دارد که کبد بر چرخه ی قاعدگی حکمرانی می کند.
- خواب ضعیف/ محرومیت از خواب به کاهش هورمون هایی مثل سروتنین می انجامد که بر حالت احساسی نیز تاثیر دارد. کمبود خواب بدن را از ترمیم خود نیز باز می دارد و به عوارض دیگر می انجامد.
-آسیب دیدگی / هر زمان که بدن به بازسازی نیاز دارد، مثلا پس از جراحی، ابتلا به ویروس یا سرماخوردگی، انفلوآنزا. این موارد به بی نظمی چرخه ی قاعدگی می انجامد. یعنی بدن خونریزی از رحم را متوقف می سازد تا خودش را ترمیم کند.
-افزایش یا کاهش وزن / بسیاری از ورزشکاران دراثر کمبود چربی بدن عادت ماهانه نمی شوند. همین امر در مورد افراد سنگین وزن نیز صادق است. چربی بیشتر یا کمتر از اندازه با باروری و چرخه ی قاعدگی سالم مداخله می کند. تمام هورمون های بدن از چربی و پروتئین ساخته شده اند.
- مسائل احساسی / این مشکل بزرگی است. می دانیم که بیماری باعث فشار بر بدن می شود اما اگر احساسی مثل عصبانیت یا استرس شدید داشته باشید باعث انسداد در سیستم می شود که نتیجه ی آن درد جسمی است. احساسات وضعیت درد را نیز تشدید یا بدتر می کنند و مسائل احساسی باعث مشکل هورمونی می شوند.
اگر درد، لخته ی خون یا بی نظمی های دیگر ادامه یافت، باید نزد متخصص زنان و زایمان بروید تا ویژگی های شما ارزیابی و مشکل مشخص شود.
منبع:
لحظه نما
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼