۱۷۳۷۰۴
۱۵۵۹
۱۵۵۹

کاهش درد پریودی، پانزده روش موثر

کم و بیش، این هفت روز عادت ماهانه، مثل کابوسی برای، اکثر دختران و زنان می باشد.

کم و بیش، این هفت روز عادت ماهانه، مثل کابوسی برای، اکثر دختران و زنان می باشد. بعضی از خانمها در این دوره دچار دردهای شدیدی می شوند که منجر به در بستر ماندن ایشان تا آخر هفته می گردد. درد دوره عادت ماهانه، شوخی بردار نیست.

روشهای موجود جهت مدیریت درد دوره عادت ماهانه (قاعدگی یا پریودی)
در این دوره، انقباض و گرفتگی عضلات به حالات مختلفی مانند درد های قابل تحمل، کمی قابل تحمل و غیر قابل تحمل، بروز می نمایند. در صورت وقوع گرفتگی عضلانی با دردی غیر قابل تحمل، بیشتر خانمها به دنبال استفاده از دارو می باشند که درمانهایی موقتی هستند. روشهایی در محدود نمودن درد دوران عادت ماهانه وجود دارند که بانوان را به حال عادی خود باز می گردانند. چه در دوره عادت ماهانه و چه خارج از این دوره.

۱- ورزشهای همیشگی خود را انجام دهید
ورزش مناسب، برای همگان از اهمیت خاصی برخوردار است.به ویژه در دوره عادت ماهانه، خانم ها به ورزش های راحت و سبک پرداخته، که احساس راحتی و آرامش به ایشان دست دهد. قدم زدن و راهپیمایی به مدت ۲۰ دقیقه، تا حد عرق کردن کامل، ورزشی مناسب، در این دوره، به شمار می رود.
هنگام فعالیت، بدن شما دوپامین آزاد می سازد، که به هورمون سرخوشی و خوشحالی نیز معروف است. دوپامین به افزایش سطح هورمونی دیگر به نام سراتونین، که ضد استرس و افسردگی است، کمک می نماید. ورزش، به حفظ سلامت و درستی عملکرد سوخت و ساز بدن، که تاثیری بسیار در کاهش و یا توقف درد دوره ماهانه دارد، کمک می نماید. شنا کردن، از دیگر ورزش های مناسب بانوان، به ویژه برای این دوره، می باشد.

۲- از افراط در انواع ورزش خوداری نمایید.
انجام ورزش های ساده، دوران ماهانه سالمی را برای بانوان به ارمغان می آورند. اما ورزشهای سخت و سنگین، می توانند نتایجی وارونه به بار آورند. هنگام دویدن یا هر نوع فعالیت بدنی سنگین دیگر، بدن، تولید هورمون های تناسلی را متوقف می نماید. علاوه بر اینکه در چنین شرایطی، بدن بانوان متحمل استرس و رژیم نامناسب غذایی نیز می گردد. ورزش سنگین، میزان احتمال در تاخیر عادت ماهانه را افزایش داده، و در دوره ماهانه باعث گرفتگی عضلات و درد شدید می شود. همیشه بهتر است، قبل از اقدام به برخی ورزش های سنگین، با پزشک خود مشورت نمایید.

۳- استرس نداشته باشید.
استرس بیش از حد باعث ایجاد فشار زیاد، بر روی جسم و روح و روان شما می گردد. در هنگامی که می خواهید باردار شوید، اضطراب و افسردگی، نقش بسیار بد و منفی و صدمه زننده ایی را ایفا می نمایند. استرس رابطه مستقیمی با ناباروری دارد. هورمون باروری و ایجاد دوره های ماهانه خانم ها، یکسان است، پس اگر یکی از این دو، تحت تاثیر قرار گیرد، دیگری نیز خود بخود اثر خواهد پذیرفت و می تواند موجب گرفتگی عضلات گردد. این بار اگر دچار اضطراب به سراغ شما آمد، به درمان آن بپردازید، به مدیتیشن روی آورید و یا به موسیقی مورد علاقه و آرام بخش گوش فرا دهید و یا هر کار آرام بخش دیگری را انجام دهید تا این اضطراب را از خود دور نمایید.

۴- قرص های ضد بارداری میتوانند بر روی دوره ماهانه شما اثر بگذارند.
برخی اوقات، قرص های ضد بارداری اثراتی متضاد و نامناسب بر روی دوره ماهانه بانوان دارند، گرچه یکی از دلایل تجویز این قرصها، تنظیم دوره های ماهانه خانمها می باشد. اما این قرص ها به چند ماهی زمان نیاز داشته تا با بدن مطابقت پیدا نمایند. این امر موجب لکه بینی های خارج از قاعده، و گرفتگی و درد می گردند. اگر می خواهید بدن شما به سرعت با این قرص ها مطابقت پیدا نمایند، آنها را مرتب و سر وقت میل نمایید.

۵- کلسیم مصرف نمایید.
دختران و به ویژه خانمها، با افزایش سن، به کلسیم بیشتری نیاز دارند چون احتمال بیشتری جهت ابتلا به پوکی استخوان در ایشان به وجود می آید. با مادر شدن و شیردهی نوزاد، نیاز به کلسیم افزایش یافته، وجود کلسیم کافی از به وجود آمدن استخوان هایی ضعیف و شکننده و خراب شدن دندان ها جلوگیری می نماید. مصرف روزی ۱۲۰۰ میلی گرم کلسیم برای جلوگیری از این مشکلات، توصیه می گردد.

۶- به امگا-۳ نیز نیاز دارید
علاوه بر کلسیم، اگر مقادیر کافی امگا-۳ نیز به بدن شما برسد، کمک بزرگی در سهولت تحمل درد دوره ماهانه می نماید. علت این است که اسید های چرب در کمک به جلوگیری از تکرار علائم دوره ماهانه، بسیار کمک نموده و موثر می باشند، به این معنا که دریافت مرتب امگا-۳، عملا در غلبه بر دردهای ناشی از دوره ماهانه به بانوان کمک می نماید. می توانید از قرص های حاوی امگا-۳ استفاده نموده و یا آن را از منابع طبیعی مثل آجیل، ماهی و آووکادو تامین نمایید.

۷- زیاد آب بنوشید
آب (آب خالصH۲O) برای سوخت و ساز بدن ما بسیار لازم و حیاتی می باشد. علاوه برآن، در جلوگیری از پرخوری نیز مفید واقع می گردد. نوشیدن آب، در تمیز نگاهداشتن اجزاء و اندام های بدن، کمک شایان توجهی می نماید. پر آب نگه داشتن بدن، نکته ایی کلیدی در کاهش درد های ماهانه بانوان بوده، باعث جلوگیری از احساس نفخ و خستگی شدید در ایشان می گردد.

۸- وزن خود را همواره کنترل نمایید.
وزن از دیگر عوامل مهم و کلیدی در کنترل درد های مربوط به دوره ماهانه بانوان است. از پزشک خود بخواهید، میزان وزن متناسب با قد شما را تعیین نماید. داشتن اضافه وزن، خطر بی نظمی در دوره ماهانه را افزایش می دهد، باعث میزان خونریزی شدیدتر شده، درد ناشی از این دوره را افزایش داده و باعث طولانی تر شدن دوره ماهانه می گردد. چربی بیش از حد انباشته در بدن، باعث افزایش هورمون استروژن گردیده که بر تخمدان ها اثر گذاشته و تولید تخمک می نماید.

۹- رعایت رژیم غذایی سالم یک اصل مهم می باشد.
در طول دوره ماهانه، حفظ رژیم غذایی سالم، یکی از مهمترین اموری است که باید در رعایت آن بسیار کوشید. هنگامی که هورمون ها(در دوره ماهانه بانوان.مترجم) به طرزی غیر قابل کنترل ترشح می گردند، بر روی خلق و خو و طرز تفکر شما اثر می گذارند و در ای حالت، رعایت رژیم سالم غذایی کاری دشوار می باشد، ولی حتما باید اجرا گردد، و این امر از هیچ طریقی بجز متوازن نگاه داشتن رژیم همیشگی غذایی، محقق نمی گردد. تحقق این امر، به داشتن دوره ماهانه ایی با کمترین ناراحتی و درد می انجامد.

۱۰- در دوره ماهانه خود، از خیر زدودن موهای ناحیه تناسلی بگذرید.
جالب اینکه، که هیچ دلیل علمی در رابطه با زدودن موهای ناحیه تناسلی و دردهای ماهانه خانمها وجود نداشته و هنوز یافت نشده است. جالب اینجاست که انجام این کار در دوره ماهانه، آن هم با استفاده از مومک و دیگر انواع مشابه و شیمیایی آن، به علت وجود درد در ناحیه کناری خط بیکینی(BiKini) شنا می باشد که خانم ها تصور می کنند با زدودن موهای این ناحیه از شر درد خلاص می گردند، که البته اتفاقی برعکس رخ خواهد داد، یعنی درد دو برابر شده، و عادت ماهانه، به یکباره و ناگهانی اتفاق می افتد. بهتر است این کار را به وقت دیگری موکول نمایید.

۱۱- آب گرم درمانی نمایید.
اگر دچار گرفتگی عضلانی و درد در حال افزایش ناشی از آن هستید، با استفاده از بطری یا کیسه آب داغ، با گرمایی در حد تحمل، و قرار دادن آن بر روی ناحیه پایینی شکم خود، به جریان خون فاقد لخته، کمک نموده، گرفتگی عضلانی را نیز بر طرف کنید. در واقع و بر اساس گفته بسیاری از پزشکان، درمان با آب گرم همانند داروهای ضد درد عمل می نماید.

۱۲- شکلات سیاه میل نمایید.
از دیگر روشهای مقابله با دردهای دوره ماهانه، خوردن شکلات سیاه می باشد که بسیار بهتر از شیر و یا شکلات سفید است. شکر آن کم بوده ویک قالب از آن، تمامی مواد مغذی و لازم را شامل می باشد. خوردن شکلات سیاه، میزان خون از دست داده شده را کاهش داده، میزان منیزیم را در بدن پایین می آورد. بعلاوه، شکلات سیاه، بهبودی رفتار و ثبات خلق را به ارمغان می آورد. اگر دارای حالات روحی متغییر و نوسانی می باشید، مقداری شکلات سیاه میل نموده، به تغییرات مثبت ناشی از آن، در ثبات حالات و خلق و خوی خود، توجه نمایید!

۱۳- از کم خوابی پرهیز نمایید.
هیچ اهمیتی ندارد تا چه حد پر کار هستید و ساعات زیادی را به کار و فعالیت مشغول می باشید، آنچه که مهم است، داشتن خواب کافی برای شماست. خواب نقشی حیاتی در امر سوخت و ساز بدن شما ایفا می نماید. بعلاوه، کمبود خواب، باعث ایجاد خستگی دائم، بد خلقی و تضعیف روحیه می گردد. بخصوص در دوره ماهانه این بی خوابی به سراغ خانمها می آید و باعث تمایل بانوان به کمتر خوابیدن می گردد. مهم نیست که به زور خوابیدن در این دوره چقدر ناراحت کننده می باشد، و نگرانی در مورد لکه بینی هم بیمورد است. آنچه که مهم است، داشتن خواب کافی به ویژه در این دوره ماهانه است. یک موسیقی آرامش بخش شما را به خواب برده، و علاوه بر آن داشتن خواب کافی در این دوره، از گرفتگی عضلانی و درد ناشی از آن جلوگیری می نماید.

۱۴- زمانهای پریود شدن خود را ثبت نمایید.
مهم است که به ثبت زمانهای پریود شدن خود بپردازید. این کار باعث می گردد تا شما از زمان دقیق آغاز انتظار برای عادت ماهانه بعدی خود مطلع و از قبل خود را آماده نموده باشید. با این آمادگی قبلی، تمامی مواردی که قبلا در این مقاله ذکر گردیدند را رعایت خواهید فرمود. مواردی مثل: مصرف غذای سالم، عدم زدودن موهای ناحیه شرمگاهی(توسط مومک و یا دیگر مواد شیمیایی مشابه)، افزودن امگا-۳ به رژیم غذایی خود، مصرف مقدار لازم کلسیم(که باید آن را مرتب مصرف نمایید)، نوشیدن مقادیر زیادی آب و از همه مهمتر، به همراه داشتن نوارها و پدهای بهداشتی.

۱۵- خوشحال باشید.
خوشحال بودن یکی از آن کارهای سخت و دشوار در دوره ماهانه می باشد. اما اگر بخواهید می توانید با نوسانات خلق و تغییرات رفتاری خود به مقابله برخاسته و آنها را مغلوب خود سازید. از لحظه به لحظه امور روزانه خود لذت ببرید و به خسته کنندگی و یکنواختی آنها توجه نکنید. از کمترین چیزها و امکانات موجود در زندگی خود خوشحال، و به بهترین نحو از آنها بهره ببرید. گاهی به طبیعت گردی و لذت بردن از آن بپردازید. با خانواده و دوستان خود، گرد هم آیید و صمیمی باشید. هنگامی که خوشحال و فعال هستید، از گرفتگی ها و درد های عضلانی رنج نخواهید برد. حتی اگر کمی گرفتگی و درد هم داشته باشید، به آن توجهی نمی نمایید چون دیگر موارد مهم و حیاتی، در زندگی، برای شما مطرح می باشند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.