۱۷۵۶۵۴
۵۴۳۸۸
۵۴۳۸۸

تاثیر الکل بر بدن زنان، حتما بخوانید

مصرف نوشیدنی های الکلی می تواند به شکل گیری قاعدگی های نامنظم و همچنین ناباروری منجر شود.

مصرف نوشیدنی‌های الکلی باعث دهیدراته شدن (بی‌آبی) بدن می‌شود. علاوه بر این الکل ذخیره‌ی منیزیم را از بین می‌برد. منیزیم ماده‌ی معدنی است که خواص ضد التهابی فوق‌العاده ای دارد و دردهای دوره‌ی عادت ماهانه را تسکین می‌دهد. همچنین باید بدانید که نوشیدنی‌های الکلی باعث تحریک احساسات نیز می‌شود.
کبد با متابولیزه کردن استروژن و پروژسترون به منظم کردن چرخه قاعدگی زنان کمک می‌کند. مصرف بالای الکل می‌تواند موجب آسیب رسیدن به کبد شود و در عملکرد آن برای متابولیزه هورمون‌های زنانه اخلال ایجاد می‌کند.
مصرف نوشیدنی های الکلی می تواند به شکل گیری قاعدگی های نامنظم و همچنین ناباروری منجر شود. نوشیدن الکل می تواند بر چرخه قاعدگی تاثیرگذار باشد. سموم موجود در الکل می توانند آسیب دائمی بافت را موجب شوند و در تعادل هورمونی که برای حفظ چرخه قاعدگی حیاتی است، اختلال ایجاد کنند.
در حقیقت، مصرف الکل با سطح افزایش یافته هورمون های جنسی استروژن و تستوسترون پیوند خورده است. تغییرات در این هورمون ها بر تخمک گذاری تاثیرگذار است و از این رو، بر عادت ماهانه تاثیر گذاشته و به قاعدگی های نامنظم منجر می شود.

رابطه مصرف مشروبات الکلی با سرطان سینه
جوآن پینکرتون مسئول اجرایی انجمن یائسگی آمریکای شمالی عنوان کرد این تحقیق نشان می دهد از دست رفتن بیشتر توده عضلانی منجر به سارکوپنیا می شود و تحقیقات دیگر نیز نشان داده افزایش حتی یک لیوان مشروبات الکلی می تواند منجربه افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه شود، در نتیجه خانم هایی که در دوران بعد از یائسگی قرار دارند باید مصرف الکل را محدود کنند.
این تحقیق به صورت آن لاین در تاریخ هفت ژوئن 2017 در ژورنال منوپوز منتشر شده است.
با مصرف الکل، مصرف غذاهای کالری زا کاهش یافته، بدن از چندین ماده مغذی خالی شده ونیاز اضافی به سائر مواد مغذی پدید می آید.
برخلاف سائر مواد مغذی انرزی زا (پروتئین، قند و چربی) الکل فقط به عنوان یک ماده سوختنی توسط سلولهای کبدی بکار میرود. به طور طبیعی کبد چربیها را میسوزاند.
وقتی الکل مصرف میشود چربیها نمیسوزند بلکه در کبد ذخره شده و یا وارد خون میگردد. در تیجه چربیهای بالقوه زیان آور در دستگاه گردش خون افزایش می یابد یا احتمال آسیب کبدی وجود دارد. مصرف الکل میتواند موجب بالا رفتن فشار خون، وارد شدن آسیب به عضلات قلب و سیروز و هپاتیت کبدی گردد. الکل میتواند خطر ابتلا به سرطان دهان، حلق و مری را افزایش داده و باعث آسیب زدن به دیواره معده و روده گردد. آسیب وارده به معده و روده میتواند در نهایت موجب تضعیف جذب قدرت مواد مغذی توسط بدن شود.
اگر به دلیل کالری زایی الکل مصرف غذا کاهش یابد، سوء تغذیه نتیجه خواهد شد. مصرف الکل نوعی سرحالی و نشاط در فرد ایجاد میکند که اشتها و میل به غذا را در فرد کاهش میدهد.
با تداوم مصرف الکل سلولها کبد دیگر قادر به استفاده از ویتامین D نیستند در حالی که این ویتامین برای سلامتی استخوانها، دندانها و برای تولید چندین هورمون ضروری میباشد. لذا مصرف لکل بر فرآیندهای داخلی بدن تأثیر سوء میگذارد.
مصرف الکل بر بینایی تآثیر میگذارد. سلولهای چشم به طور طبیعی برای حفظ بینایی نیاز به ویتامین A دارند. با نوشیدن الکل این ویتامین برای تبدیل الکل به انرژی مصرف میشود و در اثر کمبود آن، هنگام شب، دید چشم دچار اختلال شده و تار میگردد.
یکی از عوارض تجزیه الکل در بدن تخریب ویتامین B6 میباشد. در نتیجه این تخریب فرد ممکن است دچار کم خونی، خستگی، تمرکز ضعیف، سستی و بیحالی گردد.
الکل یک ماده ادرار آور است و میتواند سبب کم آبی سلولهای بدن شود. با دفع ادرار، همراه با آب، ویتامینها و مواد معدنی از جمله ویتامینهای B، C، منیزیم، کلسیم، روی و پتاسیم از بدن خارج میشوند. با مختل شدن عمل جذب اسید فولیک، به علت مداخله الکل در سوخت و ساز ویتامینها، از دریافت این ویتامین توسط بافتهای بدن جلوگیری میشود. کمبود اید فولیک میتواند موجب کم خونی، سستی و بیحالی و ضعف جسمی و روحی گردد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.