۱۸۰۴۳۲
۱۲۰۳
۱۲۰۳

برای بچه دار شدن، نکاتی که باید بدانید

سنی که بهتر است ما صاحب فرزند شویم ، برای زن ۲۰ سال تا ۴۰ سال است اما بین ۲۵ سال تا ۳۵ سال ، بهترین وقت خواهد بود و برای مرد تا ۵۰ سال.

سنی که بهتر است ما صاحب فرزند شویم ، برای زن ۲۰ سال تا ۴۰ سال است اما بین ۲۵ سال تا ۳۵ سال ، بهترین وقت خواهد بود و برای مرد تا ۵۰ سال.
به همین دلیل است که در مراکز علمی و یا موسسات پزشکی ، آن زمان که سن مرد از ۵۰ گذشت ، معمولا برای تولید مثل از او استفاده نمی کنند و یا در مراکزی که اسپرم را نگه می دارند یا مایل هستند که نطفه ای را حفظ کنند ، از چنین مردی بهره نمی گیرند. چون فرض بر این است که بعد از ۵۰ سالگی ، موارد و مسائل و مشکلاتی به وجود خواهد آمد.
به یاد داشته باشیم : جز در شرایط استثنایی که مربوط به حالات و یا سن و سال است زن و شوهر حتما باید یک سال تامل کنند و بعد از یک سال که از ازدواجشان گذشته ، موضوع داشتن فرزند را به صورت جدی مطرح و برمبنای آن عمل کنند.
بنابراین این که به محض ازدواج ، صاحب فرزندی شوید ، اشتباه بزرگی است ، زیرا زن و شوهر که در گذشته پسر و دختر بوده اند ، ابتدا باید نوعی زن و مرد یا زن و شوهر بشوند و بعدا بتوانند ، مسائل و مشکلات خودشان را حل کنند و آمادگی لازم را برای داشتن فرزند در خودشان به وجود بیاورند و مطمئن باشند که مسائل و مشکلاتی نیست که با آمدن فرزند افزایش می کند و یا گرفتاری های تازه ای را موجب شود.

تعداد فرزندان و فاصله ی سنی بین آنها:
پیشنهادهایی که در دنیای امروز می شود داشتن دو یا سه فرزند است. زیرا فرزند تک و تنها مسائلی را دارد و در حالی که فوائدی برای پدر و مادر و برخی از اوقات کمی برای خودش دارد ، معمولا باعث مشکلاتی میشود و گرفتاری هایی را ایجاد می کند و ممکن است سبب نارضایتی ها و یا اختلافاتی شود.
به همین دلیل است که داشتن یک فرزند کمی زیر سوال است و داشتن 4 فرزند نیز ، مسائل و مشکلاتی را به وجود می آورد. ولی حتما در دنیای امروز فرزند پنجم ، به دلیل این که هیچ پدری و مادری توان آن را ندارند که به صورت تمام و کمال خودشان را در اختیار همه ی فرزندانشان بگذارند و چنین نیرو ، وقت و انرژی و امکان سازگاری تقریبا وجود ندارد ؛ توصیه می شود.
بنابراین 2 تا 3 فرزند مورد نظر و مناسب خواهد بود و معلوم است که بهترین فاصله ی سنی بین این 2 تا 3 فرزند ، بین 20 تا 30 ماه و در شرایط خاص تا 35 ماه است. در نتیجه بهتر است که فاصله ی سن بچه ها از 3 سال نگذرد.
زیرا در حالی که در آغاز کار ، ممکن است که مسائل و مشکلاتی را به وجود بیاورد ، خوشبختانه بعدا به دلیل نزدیکی اما نه نزدیکی زیاد ، سبب خواهد شد که آنها بتوانند (( دوست و یار )) همدیگر باشند و ما را کمک کنند.
از آنجایی که در دنیای امروز بهتر است و حتما بهتر است که یک نفر به ویژه مادر ، در 2 تا 3 سالگی و یا تا 2 ، 3 سالگی فرزندش ، کنار آنها باشد ، در نتیجه شما باید خودتان را برای 4 تا 6 سال ، ماندن در خانه و مواظبت از 2 فرزند یا فرزندی که مایلید داشته باشید، آماده کنید.

چه ماهی برای تولد فرزند مناسب تر است؟
مطالعات نشان می دهد که در نیمکره ی شمالی به نظر می رسد که بهترین ماه تولد برای بچه ها ، خرداد ، تیر و مرداد است. یعنی اواخر بهار و اوایل تابستان ، بهترین است و بدترین ماه دی و بهمن است و علت اصلی آن سرمای هواست.
بنابراین هرچه که محل زندگی به قطب شمال نزدیک تر باشد ، رعایت این اصول اهمیت بیشتری دارد.
عادت ماهانه و تخمک گذاری در زن:
می دانیم که دختر ۲ یا ۳ سال بعد از آغاز عادت ماهانه اش ، آمادگی این را پیدا می کند که تخمک گذاری را شروع کند و صاحب فرزند شود. بنابراین به مجرد ظهور عادت ماهانه ، دختر ، آمادگی داشتن فرزند را ندارد.
زیرا همچنان تخمک سالم و قابل استفاده ای ، به موقع از او به وجود نمی آید ، تا بتواند صاحب فرزندی شود. همچنین حدود ۱۲ تا ۱۶ روز که به طور متوسط ، ۱۴ روز است ، بعد از آغاز عادت ماهانه ، تخمک رها می شود و برای اینکه زن یا دختر بداند که آیا حامله است یا نیست ، بهترین کار این است که هر روز صبح قبل از حرکتی و قبل از خوردن آب یا هر نوع ماده ی دیگری ، درجه ی حرارت بدن خودش را اندازه بگیرد ، در روزی که تخمک آزاد شده باشد ، درجه حرارت ۳۷.۵ خواهد بود که البته کمی از آن همچنان باقی می ماند ولی به هر حال نشانه ی این است که روز تخمک گذاری چنین مادر یا دختری ، مثلا ۱۳ یا ۱۴ روز بعد از عادت ماهانه است و این تقریبا نظمی قابل پیش بینی دارد.
اگر چنین اتفاقی بیفتد ، تخمک حدود یک روز یا ۲۴ ساعت منتظر اسپرم می ماند و اگر نه ، تقریبا از میان می رود.
ولی اسپرم ۲ یا ۳ روزی میتواند همچنان دوام داشته باشد. معلوم است که اگر در این فاصله ، رابطه ی جنسی برقرار شود و رابطه ی زناشویی اتفاق بیفتد ، مادر میتواند صاحب فرزندی باشد.
ذکر این نکته مهم می باشد که به نظر می رسد کودک ۹ ماه و هفت روز بعد از اولین روزِ آخرین عادت ماهانه ی مادرش ، به دنیا خواهد آمد . در نتیجه ۲۸۰ روز یا ۴۰ هفته طول می کشد تا فرزند ما از لحظه ای که سلول انسانی تشکیل شده ، به این دنیا قدم گذارد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.