باکره بودن یا نبودن، داستان ها و باورهایی که حقیقت ندارند
در ابتدا باید گفت تمام کسانی که عقیده دارند پاره نشدن بکارت، نشانه ای از باکرگی می باشد، تصور اشتباهی دارند که این تصور باید تصحیح شود.
اگر میتوانستم یک چوب جادویی را بچرخانم و اجی مجی کرده و دنیا را مجبور به توقف و همگان را متوجه یک چیز کنم، آن یک چیز، وضعیت پرده بکارت است که هر شخصی میتواند داشته باشد. این تکه از بافت تناسلی که معمولا بیشتر از چند سانتی متر، قطر ندارد، موضوع شایعات بسیاری( شایعات جنسی، شرم آور و شایعات مربوط به باکرگی) است و مساله اصلی این است که پرده بکارت چیزی است که ممکن است بیشتر افراد حتی آن را در طول عمرشان ندیده باشند و یا حتی لمس هم نکرده باشند.
باور بزرگ من درباره پرده بکارت، که من بارها و بارها قبل از نوجوانی شنیده ام، و قبل از اینکه حتی بدانم رابطه جنسی چیزی نیست جز بوسیدن های آتشی و احساسی، این است که اولین باری که یک زن، ئارد یک رابطه جنسی میشود، پرده بکارت پاره میشود که بسیار دردناک است و باعث مقدار زیادی خونریزی میشود. در حالیکه خونریزی و دردی که با اولین رابطه جنسی همراه میباشد، در مورد بعضی از افراد اتفاق نمی افتد.
تئوری باکره بودن یک زن چیست؟
تئوری باکره بودن یک زن، تاریخ پیچیده ای را پشت سر گذاشته است. بدین معنی که عموم افراد همواره به طور معمول، باکره بودن یک زن را با سالم بودن پرده بکارت او یکسان می دانند. خونریزی طی رابطه جنسی و پس از آن را گواهی قطعی بر سالم بودن پرده بکارت و نداشتن رابطه جنسی در گذشته می دانند. به این معنی که خونریزی بعد از اولین رابطه جنسی، این اطمینان را به وجود می آورد که یک زن، قبلا رابطه جنسی نداشته است. با این حال، واقعیت این است که چگونگی بکارت، فقط مربوط به فعالیت جنسی تان نمی باشد و به همین ترتیب، پی بردن به اینکه آیا پرده بکارت شما سالم و دست نخورده است یا نه، تقریبا غیر ممکن است.
در ابتدا باید گفت تمام کسانی که عقیده دارند پاره نشدن بکارت، نشانه ای از باکرگی می باشد، تصور اشتباهی دارند که این تصور باید تصحیح شود. برای دانستن اینکه چگونه بکارت با باکره بودن شخص ارتباط دارد یا نه، لازم است که در ابتدا بدانیم که پرده بکارت واقعا چیست.
آیا اینکه اولین رابطه جنسی، میتواند به پرده بکارت صدمه بزند، طبیعی است؟
دکتر ربکا برایتمن، متخصص زنان و زایمان در نیویورک، می گوید: پرده بکارت فقط یک تکه بافت نازک است که در حدود ۲ سانتی متر بوده و داخل دهانه واژن قرار دارد. هیچ کارکردی ندارد و وجودش برای پزشکان و دانشمندان، گیج کننده است و به طور گسترده ای به صورت معماگونه مورد توجه قرار گرفته است.
هر کسی بهتر است که اعتقاد به باورهای غیر ضروری در حیطه پرده بکارت را کنار بگذارد. هر چه رمز و راز کمتری در رابطه با این بافت تناسلی وجود داشته باشد، رابطه های جنسی بهتر و افراد سالم تری را خواهیم داشت.
منبع:
ورد نگار
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼