۱۹۵۱۲۲
۱۵۹۰
۱۵۹۰

داشتن رابطه زناشویی، چند بارش طبیعیه؟

میزان و تعداد دفعات نزدیکی دغدغه ایست که اغلب از طرف زنان مطرح می‌شود.

میزان و تعداد دفعات نزدیکی دغدغه ایست که اغلب از طرف زنان مطرح می‌شود. مخصوصا زنانی که خود یا همسرشان طبع سرد دارند و پایین بودن تعداد رابطه برایشان نگران کننده می‌شود. تعداد رابطه جنسی، اول از همه به توافق، تمایل و نیاز طرفین بستگی دارد. عدم توافق در تعداد دفعات نزدیکی یکی از عوامل شروع دلخوری‌ها و مشکلات زناشویی است. اما گاهی دیدگاه غلط درباره تعداد دفعات طبیعی به عنوان محرکی برای بالا بردن این دفعات عمل می‌کند. معمولا مردان در این شرایط از داروها و مکمل‌ها تنها برای رضایت همسرشان استفاده می‌کنند. با اطلاع از تعداد دفعات طبیعی نزدیکی دید زوجین به رابطه جنسی تغییر کرده و می‌توانند بهتر به مسائل زناشویی خود بپردازند. در ادامه درباره تعداد دفعات طبیعی و معایب کم یا زیاد بودن دفعات نزدیکی می‌پردازیم.

میانگین تعداد دفعات نزدیکی چند بار است؟
تعداد رابطه جنسی در هفته یا ماه، چیزی نیست که بتوان مشخصا آن را بیان کرد. اما بر اساس تحقیقات، یک میانگین طبیعی برای تعداد رابطه در سال وجود دارد. بر این اساس، در سن ۱۸ تا ۲۹ سالگی، میانگین نزدیکی حدود ۱۱۲ بار در سال، یعنی ۲ بار در هفته می‌باشد. در سن ۳۰ تا ۳۹ سالگی، ۸۶ بار در سال یعنی حدودا ماهی ۶-۷ بار و در سن ۴۰ تا ۴۹ سالگی، به میزان ۶۹ بار در سال (یعنی نصف جوانان ۱۸تا۲۹ سال) می‌رسد.
این میانگین در سه دوره بخصوص ممکن است تغییر کند. در اوایل ازدواج معمولا رابطه به تعداد زیادی افزایش پیدا می‌کند. همچنین در دوره بارداری و بعد از زایمان اغلب میزان رابطه جنسی کاسته شده و این مسئله موضوعی نگران کننده نمی‌باشد.

چه عواملی در کاهش تعداد رابطه جنسی موثر است؟
عوامل مختلفی می‌تواند روی کاهش رابطه جنسی تاثیر بگذارد. افزایش سن همراه با افزایش تعهدات خانوادگی، مشکلات و دغدغه‌های شغلی و مالی و ناراحتی‌های جسمی، یکی از مهم‌ترین دلایل کاهش تعداد رابطه جنسی بین زن و شوهر است. تغییرات مهم و تغییر در سبک زندگی، مشکلات روحی و روانی مثل افسردگی یا اختلالات اضطرابی نیز در کاهش تعداد دفعات نزدیکی اهمیت دارد.

چند بار نزدیکی در طول هفته طبیعی است؟
همانطورکه گفته شد، تعداد ۲ تا ۳ بار در هفته برای زوجین زیر ۳۰ سال و تعداد ۱تا۲ بار در هفته برای زوجین ۳۰تا۳۹ سال، میزان طبیعی تعداد دفعات نزدیکی می‌باشد.
نکته مهم این است که رابطه جنسی مثل دارو نیست که سر ساعت و وقت معینی انجام شود. سالم‌ترین تعداد رابطه جنسی بین زن و شوهر، زمانی است که هر دو میل و انرژی کافی برای برقراری رابطه را داشته باشند و از نزدیکی لذت ببرند. این تعداد می‌تواند بسیار متغیر باشد. به عنوان مثال زوجی در هفته ای 10 بار رابطه دارند اما پس از این هفته، ممکن است تا 1ماه رابطه ای نداشته باشند. بنابراین، هیچ چهارچوبی وجود ندارد که بر اساس آن بهتر یا بدتر بودن تعداد دفعات نزدیکی تعیین شود. این خود زوجین هستند که بر اساس میزان نیاز و توانایی و شرایط خود، تصمیم می‌گیرند که چه زمانی رابطه داشته باشند.

کمتر از چه میزان رابطه خطرناک است؟
اگر تعداد رابطه جنسی در سال به زیر ۱۰ بار، یعنی کمتر از ماهی یک بار کاهش یابد، می‌تواند نگران کننده باشد. با اینکه حتی نداشتن رابطه جنسی نیز در برخی از موارد نمی‌تواند علتی برای مشکل بنیادی باشد، اما تحقیقات نشان داده که با کم شدن رابطه جنسی، روابط بیشتر به سمت خیانت، خشم و طلاق کشیده می‌شود. به همین دلیل، توصیه می‌کنیم که زوج‌ها حداقل یک بار در هفته یا دو هفته یک بار رابطه جنسی داشته باشند.
مسئله دیگر نیز این است که اگر در اکثر موارد یکی از زوجین تمایل داشته باشد و دیگری نداشته باشد، حتما باید به یک مشاوره جنسی مراجعه شود تا این مشکل بر طرف گردد. عدم تمایل یکی از طرفین، می‌تواند مشکلات متعدد روحی برای فرد مقابل داشته باشد. گرم بودن یک طرف و سرد بودن طرف مقابل، مسئله ایست که باید پیش از ازدواج و به کمک مشاوره ازدواج حل و فصل شود تا در طول ازدواج، مشکل حادی پیش نیاید.

بیشتر از چه میزان رابطه جنسی غیر معمول است؟
معمولا، میزان بالای رابطه جنسی، نمی‌تواند جای نگرانی داشته باشد، مخصوصا اگر هر دو طرف رابطه، تمایل و نیاز داشته باشند و از رابطه پر تعداد لذت ببرند. اما تعادل در هر چیزی ضروری است، حتی اگر همیشه لذت بخش باشد. تعداد زیاد رابطه جنسی می‌تواند نشانگر بیش فعالی و اعتیاد جنسی باشد و مشکلاتی را برای بدن ایجاد کند. اگر همسرتان یا خودتان دچار بیش فعالی جنسی هستید و نمی‌توانید تمایل خود با رابطه را، مخصوصا با وجود مخالفت همسرتان کنترل کنید، لازم است که به روانشناس مراجعه نمایید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.