۲۰۱۷۳۸
۳۶۶۸
۳۶۶۸

علت درد پستانها، نشانه بارداری است؟

زمانی که سلول تخم لقاح یافته با مادر ارتباط خونی برقرار می کند، بدن زن از باردار بودن مطلع شده و شروع به تغییر خواهد کرد.

باردار شدن به معنای آغاز سیلی از تغییرات هورمونی در بدن مادر است. این تغییرات به طرق مختلف خود را نشان خواهند داد که یکی از آنها درد، تورم و حساسیت پستانهاست. ممکن است در همان هفته های ابتدایی بارداری متوجه حساس شدن سینه های خود شده باشید و از خود بپرسید که آیا درد سینه نشانه بارداری است؟ برای اطلاع از پاسخ این سوال با ما همراه باشید.

آیا درد سینه نشانه بارداری است؟
زمانی که سلول تخم لقاح یافته با مادر ارتباط خونی برقرار می کند، بدن زن از باردار بودن مطلع شده و شروع به تغییر خواهد کرد. این تغییرات که در اثر دگرگونی های هورمونی رخ می دهد بخش های مختلف بدن مادر را درگیر خواهد کرد. با توجه به این که معمولا بانوان در روز های پیش از قاعدگی نیز کمی درد را در سینه هایشان حس می کنند، این سوال مطرح می شود که آیا درد سینه نشانه بارداری است؟
در پاسخ به پرسش آیا درد سینه نشانه بارداری است؟ باید به شما بگوییم که بله. دگرگونی های پستانی از جمله درد، حساسیت پستان ها، مورمور شدن پستان ها، تورم سینه ها و ... همه و همه می تواند نشانه ای از بارداری باشد. با پیشرفت بارداری این تغییرات را بیشتر از پیش حس خواهید کرد. به طوری که ممکن است بعد از دو تا سه ماه لاجرم مجبور شوید که یک سینه بند جدید با سایز بزرگتر برای خودتان تهیه کنید. لازم است بدانید که بزرگ شدن، سنگین شدن و تورم پستان ها سبب افتادگی آنها و نیز کشیدگی پوست پستان می شود. بنابراین انتخاب و استفاده مداوم از سینه بند متناسب با اندازه پستان ها نباید فراموش شود. حتی در هنگام خواب هم حدالامکان از سینه بند مناسب استفاده کنید تا سینه هایتان دچار افتادگی نشود.

یکی دیگر از سوالات رایج در میان بانوان این است که آیا درد نوک سینه نشانه بارداری است؟
درپاسخ باید بگوییم که این تغییرات هورمونی تمامی بخش های درونی و بیرونی بافت پستان ها را تحت تاثیر قرار می دهد. این تغییرات هورمونی سبب می شود که نوک پستان ها بزرگ تر، متورم تر و حساس شده و رنگ آنها به مرور تیره تر شود. این تغییرات بافتی گاها سبب سوزش و خارش نوک پستان ها می شود که جای نگرانی ندارد. فقط سعی کنید که از سینه بند نخی و نرم استفاده کنید تا پوست نوک پستانتان را تحریک نکند.
برخی از مادران با ورود به ماه چهارم و پنجم ترشح مایعی زرد رنگ به نام کلستروم و یا همان آغوز را از سینه های خود مشاهده می کنند که امری کاملا عادی است. اگر ترشح این مایع سبب خیس شدن لباس زیرتان شده و شما را آزار می دهد، استفاده از پد های شیردهی را شروع کنید.
با پیشرفت هرچه بیشتر بارداری رگ های زیر پوست پستان ها برجسته شده و مشخص تر می شود که در بانوان سفیدپوست مشهودتر است. یکی دیگر از تغییراتی که در این دوران مشاهده می کنید تیره شدن و حتی گسترده تر شدن هاله اطراف پستان است که به علت تکثیر سلول های غدد، ممکن است نواحی برجسته ای نیز در آن مشاهده شود.
در اثر تغییرات هورمونی ناشی از بارداری، ابتدا سلول های بافت غدد و سپس سلول های بافت همبند و نیز بافت چربی شروع به تکثیر می کند. به تدریج سلول های آلوئول های شیری تکثیر شده، مجاری شیری نیز علاوه بر طویل شدن منشعب می شوند تا پستان ها برای شیردهی به نوزاد آماده گردند. البته معمولا این تغییرات هر دو پستان را به طور نسبتا هماهنگ تحت تاثیر قرار می دهد بنابراین ایا درد یک سینه نشانه بارداری است؟ ممکن است که یکی از سینه ها بیشتر متورم شده و در خلال تغییرات هورمونی دردناک تر شود، اما معمولا این علائم در هر دو سینه با هم رخ می دهد.
به یاد داشته باشید که روند بارداری هر مادری همانند اثر انگشت منحصر به فرد است. هیچ دلیل وجود ندارد که این بارداری شما همانند قبلی باشد. بنابراین اگر در روزهای اول بارداری تغییرات چشمگیری را در سینه هایتان مشاهده نمی کنید، اصلا به این معنا نیست که اشکالی وجود دارد و یا در طی روند شیردهی دچار مشکل خواهید شد. بنابراین می توان اینگونه نتیجه گرفت که نشانه ها و علائم بارداری در افراد مختلف متفاوت است. اکنون با مطالعه این مطلب دریافتید که آیا درد سینه نشانه بارداری است؟ آیا این نشانه در تمامی افراد مشاهده می شود؟

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.