۲۰۴۸۳۶
۷۸۷
۷۸۷

کاهش درد پریودی، هشت راهکار مفید و سریع

زمانی در ماه است که شما دچار درد و گرفتگی عضلات، نفخ و به‌ طور کلی التهاب در ناحیه زیر شکم می‌شوید و باید به دنبال راهکارهایی برای گاهش درد پریودی باشید.

زمانی در ماه است که شما دچار درد و گرفتگی عضلات، نفخ و به‌ طور کلی التهاب در ناحیه زیر شکم می‌شوید و باید به دنبال راهکارهایی برای گاهش درد پریودی باشید. اگر این علائم در دوران قاعدگی در شما شدید است، سعی کنید این راهنمایی‌های مفید برای کاهش درد پریودی را بخوانید. قاعدگی یا عادت ماهانه یا پریود به ریزش پوشش داخلی رحم گفته می‌شود، که به‌طور منظم در جنس ماده از اوایل سنین جوانی، در دوران بلوغ تا دوران یائسگی رخ می‌دهد.
مدت خونریزی قاعدگی، معمولاً ۳-۵ روز طول می‌کشد، اما بین ۲-۸ روز نیز می‌تواند متغیر باشد. حجم متوسط خونریزی در هر سیکل ماهانه قاعدگی ۳۵ میلی‌لیتر است.هر سیکل قاعدگی به‌طور متوسط ۲۸ روز طول می‌کشد، یک سیکل قاعدگی طبیعی بین ۲۱ تا ۳۵ روز متغیر است.

کاهش درد پریودی با مصرف مایعات فراوان (هیدراته)
در گذشته تصور می‌کردند که مصرف آب در دوران پریود ، نفخ ایجاد می‌کند ، اما هیدراته ماندن در این دوران به از بین بردن نفخ کمک می‌کند.مصرف آب کافی در این دوران(حداقل دو لیتر در روز) به افزایش سرعت هضم و جلوگیری از احتباس آب(زندانی شدن آب) ناشی از تغییرات هورمونی ماهانه کمک می‌کند.

کاهش مصرف نمک و کافئین
از مصرف غذاهای فراوری‌شده و فست‌فود‌هایی (fast food) با میزان بالای نمک اجتناب کنید ، این کار به حفظ میزان آب بدن و به حداقل رساندن نفخ کمک می‌کند. کافئین (این ماده در قهوه، چای و یا نوشابه یافت می‌شود.) می‌تواند با افزایش اسیدیته معده و روده ، باعث درد معده می‌شود و با افزایش گرفتگی عضلات معده ، ناراحتی معده را تحریک می‌کند. لازم نیست برای کاهش درد پریودی ، میزان قهوه یا چای مصرفی صبحگاهی خود را حذف کنید اما تعداد فنجان قهوه‌ای که روزانه می‌خورید را محدود کنید.

دریافت کلسیم کافی برای کاهش درد پریودی
غذاهای غنی از کلسیم مانند کلم بروکلی، ماست، کلم و شیر ، به‌طور طبیعی با اسپاسم‌های عضلانی مبارزه و به کاهش درد پریودی کمک می‌کند. زنان روزانه حداقل ۱۲۰۰ میلی‌گرم کلسیم نیاز دارند و استفاده از سبزیجات برگ سبز مثل کلم پیچ و اسفناج نه تنها میزان زیادی کلسیم را برای شما به ارمغان می‌آورد، بلکه مزایای دیگری نیز برای بدن دارد.

راهکار کوتاه برای کاهش درد پریودی
کاهش درد پریودی و گرفتگی دوران قاعدگی با داروهایی مانند ایبوپروفن، آسپیرین یا ناپروکسن امکان پذیر است. اگر دوره قاعدگی شما منظم است ، می‌توانید یک روز قبل از شروع دوره قاعدگی ، یکی از این قرص‌ها را برای کاهش درد پریودی مصرف کنید و از ناراحتی و دردهای شدید دوران قاعدگی خلاص شوید.

کاهش درد پریودی با تمرین‌های ورزشی ملایم
عضلات شکمی‌تان را با تمرین یوگا ملایم بکشید. در حالی که شما ممکن است به اندازه کافی برای حفظ تناسب اندام طبیعی، پر انرژی نباشید ، اما افزایش جریان خون به منطقه لگن می‌تواند به سرعت گرفتگی عضلات را تسکین دهد. راه رفتن، دویدن، شنا کردن و یا کشش می‌تواند برای کاهش درد پریودی و بسیاری از ناراحتی‌های ناشی از دوره قاعدگی‌ مؤثر باشد. ورزش همچنین باعث آزاد شدن اندورفین(endorphin) می‌شود ، درنتیجه شما احساس آرامش بیشتری کرده و از سفت شدن و گرفتگی عضلات جلوگیری می‌کند.

برای کاهش درد پریودی شکلات بخورید
مصرف روزانه شکلات برای کاهش درد پریودی ، توسط متخصصان توصیه می‌شود.یک تکه شکلات تلخ ، باعث تحریک ترشحات سروتونین می‌شود ، که به شما احساس خوب می‌دهد. سوزش، اضطراب و نوسانات خلقی شما در دوران قاعدگی، با مصرف شکلات، بهبود می‌یابد. سطح بالای کاکائو در شکلات تلخ برای تسکین روح بسیار مفید است.

کاهش درد پریودی با اجتناب از مصرف چربی‌های اشباع
اگرچه استیک قرمز خوب به نظر می‌آید، اما گوشت قرمز حاوی سطح بالایی از چربی‌های اشباع شده است که باعث افزایش سطح استروژن شده و علائم دوران قاعدگی را تشدید می‌کند. بنابراین، در طی هفته قاعدگی، در مصرف گوشت قرمز و چربی‌های اشباع شده افراط نکنید.

گرم کردن نواحی درد برای کاهش درد پریودی
انتقال حرارت به عضلات ، گرفتگی عضلات را کاهش می‌دهد ، در حالی که عضلات شما را آرام می‌کند، باعث می‌شود اضطراب و احساس تلاطم شما کاهش یابد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.