۲۱۵۷۱۱
۴۳۶۶
۴۳۶۶

ولوواژینیت چیست؟

بسیاری از موارد می تواند باعث ایجاد عفونت در ناحیه واژن می شود. مخمر، ویروس ها، انگل ها، عفونت های مقاربتی می توانند باعث ایجاد عفونت در واژن شوند.

ولوواژینیت یک التهاب یا عفونت در ناحیه واژن است. ولوواژینیت می تواند زنان ، دختران و کودکان را تحت تاثیر قرار دهد که از علائم آن خارش واژن میباشد.

ولوواژینیت چیست
ولوواژینیت یک التهاب یا عفونت واژن است. این یک بیماری شایع است که زنان و دختران را در هر سنی می تواند تحت تاثیر قرار دهد و از علائم آن خارش واژن می باشد. این بیماری علت های متفاوتی دارد و با نام های ولووییت و واژینیت شناخته می شود. بسیاری از موارد می تواند باعث ایجاد عفونت در ناحیه واژن می شود. مخمر ، ویروس ها ، انگل ها ، عفونت های مقاربتی می توانند باعث ایجاد عفونت در واژن شوند.
ولوواژینیت در کودکان یکی از شایعترین بیماری ها در کودکان می باشد که با ترشح ، احساس ناراحتی ، خارش و گاهی علائم ادراری نیز همراه می باشد.ولوواژینیت در کودکان می تواند با استحمام روزانه ، استروئید ها و آنتی بیوتیک های موضعی با دوز کم درمان شود. یکی از مهمترین موارد بهداشتی در کودکان حمام می باشد و همچنین پوشیدن لباس زیر مناسب که می تواند از بروز دوباره عفونت جلوگیری کند.
ولوواژینیت در صورت درمان صحیح به سرعت درمان می شود. البته اگر در یک هفته بهبودی حاصل نشد به پزشک مراجعه کنید.ممکن است متوجه شوید که روش های درمانی جایگزین موثرتر باشد. اگر مخمر باعث ایجاد ولوواژینیت شود، این را بدانید که ممکن است عفونت بر گردد و همچنین معمولا به راحتی با درمان های خانگی این عفونت درمان می شود.

عوامل موثر ولوواژینیت
بسیاری از موارد می تواند باعث ایجاد عفونت در ناحیه واژن می شود. مخمر ، ویروس ها ، انگل ها ، عفونت های مقاربتی می توانند باعث ایجاد عفونت در واژن شوند.
باکتری ها
باکتری های متفاوتی می توانند باعث ایجاد ولوواژینیت شوند. عفونت باکتریایی می تواند باعث ترشح خاکستری سفید یا بوی ماهی شود.باکتری هایی که می تواند این عارضه را ایجاد کنند شامل استرپتوکوک ، گاردنرلا و استافیلوکوک می باشد.
مخمر
یکی از شایع ترین دلایل ولوواژینیت کاندیدا آلبیکنس است. این عفونت مخمر می تواند باعث خارش واژن و ترشح سفید رنگ پنیری شود.برخی از خانم ها بعد از استفاده از آنتی بیوتیک ها عفونت مخمر را تجربه می کنند.این امر به این دلیل است که آنتی بیوتیک ها می توانند باکتری های ضد قارچ که به طور طبیعی در واژن زندگی می کنند را از بین ببرند.
ویروس ها
ویروس هایی که می توانند باعث ایجاد ولوواژینیت شوند ، معمولا این ویروس ها از نظر جنسی منتقل می شوند که شامل تبخال است.انگل ها ، کرم های مایع ، زخم و شپش می توانند باعث التهاب روده و مهبل شوند.
عوامل محیطی
فاکتورهای محیطی می توانند باعث ولوواژینیت شود. بهداشت ضعیف و آلرژی می توانند باعث این بیماری شوند. لباس های تنگ می تواند روی پوست مالیده شود و باعث تحریک و رطوبت در ناحیه شوند. پوست تحریک شده نسبت به پوست سالم نسبت به ولوواژینیت حساس تر است و همچنین می تواند بهبودی را به تاخیر بیاندازد.

علائم ولوواژینیت چیست
علائم ولوواژینیت بسیار متفاوت می باشد و به علت انها بستگی دارد.بطور کلی علائم می تواند شامل تحریک ناحیه تناسلی ، خارش واژن ، التهاب واژن ، ترشحات واژن ، سوزش هنگام ادرار باشد.

ولوواژینیت چگونه درمان میشود
درمان صحیح ولوواژینیت به نوع عفونت و ارگانیسم ایجاد کننده دارد. برای درمان می توانید از درمان های خانگی و یا درمان دارویی استفاده کنید. البته قبل از درمان خانگی می بایست با پزشک مربوطه مشورت کنید.برای درمان واژینیت می توانید از کرم های واژن ، شیاف ، پماد های موضعی ، قرص های خوراکی استفاده کرد.
درمان خانگی ولووژینیت
سیر خرد شده و روغن نارگیل به دلیل خاصیت ضد باکتریایی می تواند به درمان این بیماری کمک کند.حمام گرم و کم عمق که فقط ناحیه مفصل ران را در بر گیرد بسیار مفید است. روغن درخت چای یا مقدار کمی سرکه یا نمک دریایی در حمام ممکن است در از بین بردن برخی از باکتری ها کمک کند.
درمان دارویی
پزشک پس از بررسی و مشخص شدن عوامل ایجاد ولوواژینیت داروهای آنتی بیوتیک خوراکی ، کرم های آنتی بیوتیک ، کرم های ضد باکتریایی ، قرص های ضد قارچ خوراکی ، آنتی هیستامین ها و کرم های استروژن تجویز کند.
البته پاکسازی و موارد بهداشتی بسیار مهم است و ممکن است به جلوگیری از سوزش کمک زیادی کند. این امر به ویژه در مورد عفونت های باکتریایی نیز صادق است. همچنین از حمام های حباب ، صابون های عطر ، دوش و پودر های شستشو خودداری کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.