۲۸۶۸۸
۲۶۵۰
۲۶۵۰

سیگار کشیدن زنان، یائسه شان می کند؟

اگر دوست دارید بار دیگر بچه دار شوید، بد نیست به این مسئله توجه داشته باشید که ممکن است وقت زیادی برای یک بارداری سالم، وجود نداشته باشد.

به یک بچه دیگر فکر می کنید؟ اگر دوست دارید بار دیگر بچه دار شوید، بد نیست به این مسئله توجه داشته باشید که ممکن است وقت زیادی برای اینکه بار دیگر یک بارداری سالم داشته باشید، وجود نداشته باشد.

سیگار کشیدن زنان، یائسه شان می کند؟

البته هنوز هم شانس برای دوباره بچه دار شدن وجود دارد. برای اینکه دریابید که تا چه اندازه آمادگی بارداری دوباره را دارید، به هشت سؤالی که مطرح می شود، پاسخ دهید.

سنتان چه قدر است؟

سن، یکی از مهم ترین عامل های مؤثر در بارداری است. حتی مؤثرترین راه کارهای مبارزه با عدم باروری هم نمی تواند زمان را به عقب بازگردانند.

محققان معتقدند یکی از مهمترین دلیل های افزایش عدم باروری زنان در این دوره و زمانه این است که خانم ها بارداری خود را به سال های آخر موکول می کنند.

به همین دلیل برای بارداری دوباره با مشکل مواجه می شوند. برخی از محققان معتقدند که باروری زنان زمانیکه به سن 20 سالگی می رسند، به بالاترین اندازه خود می رسد.

هم چنین بیش تر پزشکان با این نظریه موافقند که از 30 سالگی، هم کیفیت و هم کمیت تخمک ها در زنان شروع به کاهش یافتن می کند.

البته این روند، یک روند تدریجی است و اینگونه نیست که ناگهان آغاز شود و ناگهان تمام شود، بلکه در روندی تدریجی رخ می دهد. بنابراین هیچ دلیلی برای ترسیدن وجود ندارد؛ اما اگر 30 سالتان شده است، ممکن است دوست نداشته باشید 10 سال بگذرد تا دوباره بچه دار بشوید.

در سن 35 سالگی، تقریبا سه چهارم خانم ها می توانند بدون هیچگونه درمانی دوباره باردار شوند، اما در سن 40 سالگی، تنها نیمی از آنها شانس دوباره باردار شدن را دارند. در سن 45 سالگی، تنها 10 درصد خانم ها امکان بارداری دوباره را دارند.

سیگار می کشید؟

اگر سیگار می کشید، بهتر است بدانید که شانس بارداری تان در هر سنی کم می شود. نیکوتین موجود در سیگار به تخمک ها آسیب می رساند. یک زن هر چه قدر در طول روز بیشتر سیگار بکشد، شناس بارداری اش کمتر و کمتر می شود.

سیگار کشیدن همچنین موجب کهولت زودرس می شود و خانم هایی که سیگار زیاد می کشند، زودتر از دیگر خانم ها دوران یائسگی را تجربه می کنند. این خود باعث می شود که امکان بارداری دوباره، زودتر از دست برود.

قسمت خوب ماجرا این است که اگر همین حالا هم سیگار را کنار بگذارید، خیلی از مشکلات برطرف می شود. البته این اتفاق به سرعت رخ نمی دهد، اما بالأخره رخ خواهد داد.

وقتی خانم سیگاری، سیگار را کنار می گذارد، چند ماه طول می کشد تا تاکسین و سمهای مربوط به سیگار از بدنش دفع شود. حتی قرار گرفتن در محل هایی که دیگران در آن سیگار می کشند نیز می تواند برای خانم هایی که قصد بارداری دوباره دارند، خطرناک باشد.

یکی از تحقیق های محققان نشان داده است که کسانی که در خانه یا در محل کار در معرض دود سیگار قرار دارند، در مقایسه با دیگر زنان، در مدت زمان یک سال، شانس بارداریشان کمتر است.

آیا زایمان قبلی تان سخت بوده؟

حتی اگر زایمان قبلی تان آن قدر سخت بوده است که مجبور به سزارین شدید، اصلا به این معنی نیست که شما شانس بارداری دوباره ندارید، مگر این که بافت رحم شما دچار آسیب شده باشد.

این مسئله می تواند به صورت بالقوه بر باروری اثر منفی بگذارد. از سوی دیگر، حتی یک بارداری بدون مشکل هم به هیچ وجه به این معنا نیست که بار دوم هم، بارداری به همین راحتی خواهد بود.

اگر بارداری نخست شما بدون اتفاق بدی به سرانجام رسید، این امکان وجود دارد که در بارداری بعدی نیز مشکلی برایتان به وجود نیاید. البته نمی توان این مسئله را 100 درصد تضمین کرد، چون در بارداری دوم، عامل هایی مانند بالا رفتن سن نیز می توانند اثر خود را بگذارند.

آیا وزنتان مناسب است؟

کم وزن بودن بیش از اندازه و سنگین وزن بودن بیش از حد و غیرطبیعی ممکن است روی توانایی خانم ها برای بارداری اثر گذار باشد. برای مثال، برای یک خانم که قدش حدود 155 سانتی متر است، داشتن وزنی بیشتر از 80 کیلوگرم و کمتر از 50 کیلوگرم غیرطبیعی است و ممکن است در باروری او اثرگذار باشد.

اگر دوران قاعدگی طبیعی باشد، ممکن است وزن بدن، در توانایی شما برای بارداری، اثر چندانی نداشته باشد، اما اگر وزنتان زیاد است و دوران قاعدگی تان نیز نامنظم است، بهتر است با پزشک مشورت کنید.

از سوی دیگر، اگر بیش از اندازه لاغر هستید یا به تازگی وزن زیادی کم کرده اید و دوران قاعدگی‌تان نامنظم یا متوقف شده است، شاید اضافه کردن وزن برایتان مفید نیز باشد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.