۷۰۰۴۷
۶۰۸۳
۶۰۸۳

عوارض خودارضایى در زنان، همراه با راه درمان

استمناء و خودارضایى داراى آثار سوء و پیامدهاى منفى زیادى است.

پرسش: آیا عمل استمناء گناه است و اگر این چنین است چگونه آن را ترک کنم و اگر ازدواج کنم می توانم آن را ترک کنم و مشکلی در زندگی زناشویی پیش می آید.

پاسخ: استمنا علاوه بر اینکه گناه است از گناهان کبیره هم هست و روایات فراوانی از نبی اکرم و امامان معصوم در این زمینه وارد شده است : رسول اکرم (ص): آگاه باشید لعنت خدا و ملائکه بر استمنا کننده (کسی که با دستش نکاح میکند)است. امام صادق (ع) : سه گروهند که خداوند در روز قیامت با آنان سخن نمی گوید و نظر رحمت نمی کند و برای آنان عذابی دردناک است یکی لواط کننده دیگری استمنا کننده و روایات فراوان دیگر (میزان الحکمه/جلد ۹ / ص ۲۲۱) استمناء و خودارضایى داراى آثار سوء و پیامدهاى منفى زیادى مى‏ باشد از جمله: تحلیل رفتن قواى جسمانى و آسیب‏ پذیرى سریع در برابر بیمارى‏ها.

ضعف بینایی ؛ ضعف مفاصل و پیرى زودرس ؛ ضعف شدید حافظه و ناتوانى در تمرکز حواس ؛ اضطراب و افسردگى ؛ یأس از زندگى و بى‏ نشاطى ؛ رخوت و سستى و احساس کسالت دائمى ؛ ضعف اراده و عدم اعتماد به نفس شدید ؛ پرخاشگرى و عصبانیت زود و سریع ؛ ناتوانی جنسی و عدم تمایل به رابطه زناشویی که نتیجه اش از هم پاشیدن زندگی مشترک می باشد و ... در صورت استمرار حتى افکار و روحیات انسان را نیز تهدید مى ‏کند به همین خاطر، اسلام خودارضایى را حرام و گناه شمرده است .برای جلوگیری از ارتکاب مجدد آن دستور العمل زیر ارائه می شود:

۱- سعى کنید همیشه پیش از خواب مثانه خود را تخلیه کنید. ۲- هرگز شکم خود را بیش از حد معمول پر نکنید بلکه تا چند لقمه دیگر که جاى دارید دست بکشید. ۳- از پوشیدن لباس‏هاى تنگ و چسبان اجتناب ورزید. ۴- هرگز فکر گناه را به ذهن خود راه ندهید و از تصور و تخیل امور جنسى و شهوانى سخت پرهیز کنید. ۵- از خواندن، شنیدن، نگاه کردن به امور و تصاویر شهوت‏ آفرین دورى کنید. ۶- از خوردن مواد غذایى محرک مانند: خرما، پیاز، فلفل، تخم‏ مرغ و غذاهاى چرب اجتناب و یا به حداقل اکتفا نمایید.

۷- از نگاه کردن و دست‏ورزى به اندام جنسى خود پرهیز کنید. ۸- هرگز به رو نخوابید. ۹- هیچ‏گاه تنها در یک مکان نباشید تا فرصت و زمینه گناه از بین برود. ۱۰- براى تخلیه انرژى زاید بدن به طور منظم و زیاد ورزش کنید. ۱۱- هیچ‏گاه بیکار نباشید و همیشه براى مشغول ساختن خود به فعالیتى مطلوب و مثبت برنامه داشته باشید. ۱۲- روزه مستحبى بگیرید و اگر قادر نیستید، روزه تربیتى بگیرید یعنى به کمترین مقدار غذا و کم‏حجم‏ترین نوع غذاها اکتفا کنید و وعده غذایى خود را کم کنید. ۱۳- هرگز به نامحرم نگاه نکنید، حتى اگر به ارتباط کلامى با آنها مجبور باشید. ۱۴- به بدى گناه و عواقب آن بیاندیشید و تا زمانى که به گناه آلوده نشده ‏اید بیشتر در فکر زیان‏ هاى خطرات، آبروریزى و عقاب آن باشید.

۱۵- به محض لغزش فوراً توبه کنید و سعى کنید که دیگر تکرار نشود. ۱۶- قرآن زیاد بخوانید و در معانى آیات آن تفکر کنید. ۱۷- در مجالس مذهبى، دعا و توسل و موعظه زیاد شرکت کنید. ۱۸- از کتبى که جنبه موعظه و بیدارگرى قلبى دارد بهره بگیرید و مقید باشید در روز چند ساعت به مطالعه این‏گونه کتب بپردازید. براى مثال مجموعه کتاب‏هاى شهید دستغیب توصیه مى ‏شود به خصوص کتاب گناهان کبیره، قلب قرآن، ایمان، قلب سلیم و معاد و سرای دیگر ... ۱۹- اوقات فراغت خود را با مطالعه، ورزش، زیارت، عبادت و عیادت از نزدیکان و... پر کنید.

۲۰- به معاد و قیامت فکر کنید. ۲۱- ذکر لاحول ولا قوة الا باللَّه را زیاد برزبان جارى سازید. ۲۲- عبادت‏هاى خود مانند نماز و روزه و... را صحیح و دقیق و در اول وقت انجام دهید و در انجام هر چه کامل‏تر و بهتر نماز خود بکوشید و در این مورد از کتاب آداب ‏الصلوة امام خمینى بهره بگیرید. ۲۳- از محیطهاى آلوده، سخت دورى کنید و بیشتر وقت خود را در کتابخانه بگذرانید و بى ‏علت در خیابان‏هاى آلوده نباشید. لازم است هر چه سریع‏تر و کامل‏تر به دستورالعمل‏هاى فوق‏ الذکر عمل کنید و دیگر هرگز به سراغ آن عمل نروید.

منبع: تبیان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

مشاوره ویدیویی

    • اخبار داغ
    • جدیدترین
    • پربیننده ترین
    • مطالب مرتبط

    برای ارسال نظر کلیک کنید

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.