۷۹۵۰۶
۱۹۹۵
۱۹۹۵

نیازهای زن در زندگی زناشویی، چگونه است؟

همه احادیث و روایات را که ازدواج را امری مهم میشمارد را قبول دارم .

پرسش: همه احادیث و روایات را که ازدواج را امری مهم میشمارد را قبول دارم . اگر این احادیث و روایات و آیه های قران به علاوه بچه دار شدن و بعلاوه زنان شاغل را کنار بگذاریم من یک سوال دارم: اگر زن و مرد نخواهند بچه دار شوند و زن هم شاغل نباشد قرار است زن در زندگی چه کند؟صبح و شب بخوابد و فقط یه غذا درست کند؟ نقش زن در زندگی چیست؟ مرد به چه انگیزه ای (به غیر از انگیزه الهی) باید زن را به خانه بیاورد و یک نان خوار اضافی برای خودش درست کند؟ بر فرض که ما با انگیزه الهی چنین کاری کردیم.خود زن چه فکری میکند؟ نقشش در زندگی چیست؟ چگونه به این بیت پاسخ میدهد : از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود؟ لطفا به نحوی راهنمایی کنید که من بفهمم زن هم به اندازه مرد سختی میکشد و برای ازدواج ترغیب شوم.(البته غیر از سختیهای بچه دار شدن و بزرگ کردن بچه)



پاسخ: فائده اصلی زندگی زناشویی آن چیزهایی که شما ذکر کرده اید نیست، بلکه فائده اصلی آن نیاز عاطفی ای است که خداوند در مرد و زن قرار داده است و جز با ارتباط عاطفی با جنس مخالف پاسخ کاملی به آن داده نمی شود. با این آرامش است که انسان می تواند نصف دین خود را حفظ کند؛ و از این طریف با این سؤال اساسی ربط دارد که "از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود؟"
زن ومرد در کنار هم باید زندگی شان را چنان تنظیم کنند که برای تکامل پیشرفت بهتری داشته باشند، از این رو حضرت علی علیه السلام همسرشان حضرت فاطمه علیها السلام را این گونه می ستایند: "نعم العون علی طاعة الرب" نه این که ایشان خوب همسری اند برای کار در خانه. مرد هم باید برای همسرش این گونه باشد.
بله، بچه داشتن هم که در حقیقت نوعی ادامه حیات انسان در نسل او است در درجه بعدی، در امر ازدواج مهم است؛ و لذا توصیه شده حتی المقدور زنی را به همسری برگزینید که ولود باشد؛ یعنی عقیم نباشد.




منبع: تبیان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.