۷۹۵۶۶
۱۵۳۴
۱۵۳۴

انتخاب درست برای ازدواج، راهنمایی کنید

می خواستم در مورد بهترین سن ازدواج و همینطور انتخاب درست همسر کمکم کنید .

پرسش: می خواستم در مورد بهترین سن ازدواج و همینطور انتخاب درست همسر کمکم کنید



پاسخ: برای انتخاب همسر لازم هست دختر و پسر یکسری شرایط و آمادگی ها را کسب کرده باشند . یکی از این شرایط ، بلوغ جسمانی است.

بلوغ دیگر بلوغ عقلی است
رشد فکری پس از بلوغ جسمانی رو به تکامل می رود. پس از بحران های بلوغ، فرد استعدادها، توانائیها و امکانات محیطی خود را بهتر می شناسد و نسبت به شخصیّت خود بیشتر آگاهی می یابد. در نتیجه تصمیماتش بیشتر از عقل نشأت می گیرد تا احساساتو این بلوغ پس از بلوغ جسمی و در سالهای بعد ایجاد میشود
از موارد دیگر نیز بلوغ و رشد عاطفی است
از مهمترین عوامل موفقیّت در زندگی زناشویی، برخورداری از رشد عاطفی است که فرد میتواند احساسات منفی و مثبت خود را مهار کندو در ابراز خشم و ترس، گریه و شادی، محبّت و غیره در محدوده مورد قبول جامعه عمل می کند، نه همانند یک کودک.
رشد عاطفی نیز مانند رشد عقلی به سنّ تقویمی نیست، بلکه به میزان یادگیری، تجارب فرد و از همه مهمتر تعامل عاطفی کودک با والدین و دیگر بزرگسالان آموخته می شود.
همچنین بلوغ اجتماعیبرای یک ازدواج موفق ضروریست ، زیرا رشد اجتماعی رابطه نزدیکی با رشد عقلی و رشد عاطفی دارد. فردی که از رشد اجتماعی برخوردار است روابط اجتماعی (از جمله رابطه بین زن و شوهر) را بهتر درک می کند، به دیگران احترام می گذارد، حقوق دیگران را محترم می شمارد، نقش، وظایف و مسئولیتهای مربوط به خویش را به نحو أحسن انجام می دهد.
همچنین برای داشتن ازدواجی موفق لازم هست دختر و پسر بلوغ را در زمینه اخلاقیات تجربه کرده باشند .
روابط زناشویی همانند هر ارتباط اجتماعی دیگر بین انسانها با در نظر گرفتن ارزشهای اخلاقی و معنوی زن و مرد است که منجر به سعادت و معنویت زندگی آنان می گردد.

اگر دختر و پسر این شرایط را داشته باشند میتوانند زندگی مشترک موفقی را تجربه کنند .این مهم نیز پس از گذر از سن نوجوانی ایجاد میشود . برای دختران بالای سن 18 سال و برای پسران بالای سن20 سال . اما همانطور که عنوان هم شد همه این شرایط بستگی دارد به اینکه فرد در چه شرایطی رشد کرده و محیط و توارث موثر هست و سن مشخصی را نمیتوان برای این منظور دقیق عنوان نمود .و در نهایت توصیه میکنم کتاب جوانان و انتخاب همسر، علی اکبر مظاهری، انتشارات پارسایان، را مطالعه نمایید .




منبع: تبیان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.