۹۱۴۴۰
۲۱۸۰
۲۱۸۰

سرد مزاجی در رابطه زناشویی، قابل درمان است؟

پزشکان متخصص زنان و همچنین متخصصان مجاری ادرار، امروزه در درمان بخشی از عوامل سرد مزاجی موفقیت زیادی کسب کرده اند.

سرد مزاجی جنسی به نیاز جنسی ضعیف، بی رغبتی به داشتن مقاربت، بیزاری و نفرت و یا ناسازگاری و یا هرگونه تلاشی از طرف شریک خود، عدم احساس آرامش در حین مقاربت، نفرت از آمیزش به علت تجارب ناهنجار قبلی، احساس درد بلافاصله قبل از آمیزش و یا در حین و بعد از آمیزش، انقباض ماهیچه های اطراف مهبل به طوری که هنگامی که مرد قصد ورود آلت داشته باشد دخول به واژن را ناممکن یا مشکل می سازد، کاهش جریان خون به واژن و منطقه لگن و عدم توانایی مرد در رسیدن به ارگاسم طوری که مبتلا بودن به مشکلات فوق، همسر را تحت فشارهای روحی و روانی شدیدی قرار می دهد تعریف می شود.

نقش عوامل درونی و بیرونی
نکته ای که نباید از آن غافل بود این است که آیا فرد از اوّل دارای این مشکلات بوده و یا اینکه اخیراً به آن دچار شده است؟ همچنین نقش عوامل درونی ، آموزشی و ... در سرد مزاجی را نباید دست کم گرفت.

سرد مزاجی را می توان از زاویه های مختلف مورد بررسی قرار داد؛
از جمله زوایای فیزیکی، فیزیولوژیکی و روانی به این دلیل است که بخشی از زنان مشکل تحریک شدن و رسیدن به ارگاسم در حین مقاربت را دارند و بخشی دیگر بدلیل ناآگاهی، با ساختمان و کارکرد جنسیت زن و بالاخره بی توجهی و بی اعتنایی همسر خود، ناخشنود و ناراضی می باشد.
اگر در یک رابطه دو طرفه آگاهی داشته باشند و ضریب هوشی جنسی متعارفی داشته باشند آنگاه عامل سن در سرد مزاجی تأثیر زیادی نخواهد داشت.
این مطلب زمانی روشن می شود که زنان در هر سنی ممکن است دچار سرد مزاجی شوند حتی در۲۰ سالگی، با این همه، تعدادی از محققان در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند که اختلال جنسی بیشتر در دورۀ بعد از یائسگی که تولید هورمون بدن تقلیل می یابد، دیده می شود. هر چند که بر سر این موضوع نیز توافق چندانی بین محققان وجود ندارد.

درمان سرد مزاجی
علت سرد مزاجی اگر فیزیولیوژیکی باشد مثلاً کاهش جریان خون به واژن، ضعف حسی در واژن،کلیتوریس و به طور کلی این منطقه، به دلیل آسیب دیدگی عصب ها، یا کاهش تولید هورمون و یا یک بیماری مثل دیابت باشد، درمان آن هم راحت تر است.
پزشکان متخصص زنان و همچنین متخصصان مجاری ادرار، امروزه در درمان بخشی از عوامل سرد مزاجی موفقیت زیادی کسب کرده اند. امّا شرط موفقیت درمان این است که دلیل و ریشه مشکل دقیقاً شناسائی می شود که البته کار چندان آسانی نیست. مثلا احساس درد در هنگام آمیزش، آیا ناشی از التهاب یا انقباض ماهیچه های اطراف مهبل، یا تحریک نشدن کافی و عدم مرطوب بودن واژن و یا اینکه یک مسئله روانی است و اینکه همسر علاقه چندانی به شوهر ندارد.
همچنین با دستگاه دیگری می توان میزان حساسیت کلیتوریس و احتمال ناراحتی در کار عصب ها در این ناحیه را هم مشخص کرد.
با استفاده از هورمون های تستسترون که برای زنان تا حدودی همان اثر ویاگرا را دارد بسیاری از زنان، در اثر فشارهای مختلف به انواع قرص های ضد استرس و مسکن رو می آورند، این قرص ها در کاهش تمایل جنسی تأثیر زیادی دارند و باید در حد امکان آنها را کنار گذاشت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.