۹۶۵۸۰
۷۱۴۴
۷۱۴۴

محاسبه سیکل قاعدگی، چگونه؟

اگر تصمیم به باردار شدن دارید بد نیست بدانید چگونه می توانید سیکل خود را به طور دقیق تری محاسبه کنید.

اگر تصمیم به باردار شدن دارید بد نیست بدانید چگونه می توانید سیکل خود را به طور دقیق تری محاسبه کنید.

اگر شما جزو آن دسته از آدم ها هستید که بدون توجه به زمان پریودتان در زمان های مختلف رابطه جنسی برقرار می کنید احتمالا بعد از گذشت ۶ ماه باردار خواهید شد. اما اگر قصد دارید با برنامه ریزی دقیق تری زمان شروع بارداری و تولد فرزندتان را مشخص کنید توصیه می شود سیکل خود را محاسبه کرده و در زمان معینی نزدیکی داشته باشید.

هدف اصلی محاسبه سیکل قاعدگی تعیین زمان تخمک گذاری است. نزدیکی در زمان تخمک گذاری احتمال بارداری را در شما افزایش می دهد.

سیکل قاعدگی چیست؟
فاصله بین شروع خونریزی قاعدگی شما تا شروع قاعدگی بعدی را یک سیکل می گویند. سیکل طبیعی بین 21 تا 35 روزه است . بنابراین اگر سیکل های شما منظم است ( به طور مثال اگر هر ماه سیکل شما 27 - 28 روزه است ) می توانید به آسانی روز تخمک گذاری خود را مشخص کنید. زمان تخمک گذاری همیشه 14 روز قبل از شروع قاعدگی بعدی است. به این منظور کافی است به مدت چند ماه روز شروع پریود خود را در تقویم ثبت کنید. زمانی که از طول سیکل خود اطمینان حاصل کردید همین 14 روز را از زمان حدسی قاعدگی بعدی خود کم کنید. مثلا اگر سیکل شما 30 روزه است ، 14 را از 30 کم کرده و عدد 16 به دست می آید. بنابراین تخمک گذاری شما حوالی روز 16 ام پس از شروع قاعدگی تان رخ می دهد. این فاصله ی 3 - 4 روزه زمان مناسبی برای برقراری رابطه جنسی جهت باردار شدن است.

اما اگر سیکل قاعدگی شما نامنظم است، محاسبه ی زمان تخمک گذاری با استفاده از این روش دشوار و حتی غیرممکن خواهد بود. شما می توانید از یکی از 5 روش جهت تعیین تخمک گذاری استفاده کنید.

روش تقویمی
درجه حرارت پایه بدن
ترشحات سرویکس
روش علامتی حرارتی
استفاده از کیت تخمک گذاری


منبع: zimed

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.