۹۹۸۸۷
۳۳۱۰
۳۳۱۰

نشانه های سقط جنین، چیست؟

دردی که با سرفه و عطسه شدت می‌یابد، درد نوک شانه، دردهایی که می‌تواند علامت شروع سقط جنین باشد.

دردی که با سرفه و عطسه شدت می‌یابد، درد نوک شانه، دردهایی که می‌تواند علامت شروع سقط جنین باشد، دردهای مبهم لگنی، احساس فشار در لگن، دردهای شکمی یا کمردرد جزو علل دردهای شکمی در بارداری است.

ماریا صادقی درباره علل دردهای شکمی در بارداری، اظهار داشت: حاملگی خارج رحمی جایگزینی جنین در محل خارج از رحم است که معمولاً در یکی از لوله‌ های فالوپ و به ندرت تخمدان‌ها اتفاق می افتد. این نوع حاملگی در هفته اول بارداری یا حتی قبل از اینکه فرد از بارداری خود مطلع شود رخ می‌دهد و در صورت عدم تشخیص به موقع می‌تواند منجر به پارگی لوله فالوپ و گاهی مرگ شود. این عامل می‌تواند یک از دلایل دردهای شکمی باشد.

دبیر انجمن علمی مامایی ایران گفت: پس از مثبت شدن تست بارداری بدون مشاهده جنین در رحم، درد و حساسیت شکمی، لکه‌ بینی، خونریزی که می‌تواند مستمر یا متناوب باشد، دردی که با سرفه و عطسه شدت می‌یابد، درد نوک شانه یا هر علامتی مربوط به شوک مانند نبض ضعیف، رنگ‌پریدگی، ضعف و بی‌حالی است و همچنین دردهایی که می‌تواند علامت شروع سقط جنین باشد جزو دیگر علل دردهای شکمی است که معمولاً به دنبال این دردها خونریزی‌های سقط اتفاق می‌افتد.

دبیر انجمن علمی مامایی ایران ادامه داد: درد ممکن است انقباضی و ریتمیک باشد در برخی بیماران درد به صورت کمردرد و در برخی دیگر به صورت دردهای مبهم لگنی یا احساس فشار در لگن حس می‌شود. صادقی گفت: در صورت بروز این علایم سقط محتمل است. در واقع این دردها تا هفته ۲۰ بارداری می‌تواند نشانگر سقط جنین باشد همچنین دردهایی که می‌تواند موجب شروع انقباض‌های زایمانی باشد و بین هفته ۲۰ تا ۳۷ بارداری اتفاق می‌افتد به عنوان شروع زودرس دردهای زایمانی تلقی می‌شود.

وی ادامه داد: دردهای مبهم لگنی، احساس فشار در لگن، دردهای شکمی یا کمردرد در صورتی که بیمار سابقه قبلی کمردرد نداشته باشد، لکه‌بینی و خونریزی و افزایش ترشحات نیز جزو دردها جدی هستند و باید حتماً به پزشک مراجعه شود. دبیر انجمن علمی مامایی ایران اظهار داشت: دردهای شکمی و کمردرد و انقباض‌های پی در پی می‌تواند از علایم پارگی و خونریزی جفت باشد که باید هر چه سریعتر به پزشک مراجعه شود.

وی گفت: برخی دردها مانند فرو رفتن جسم تیز در بدن هستند این دردها به ویژه هنگام تغییر وضعیت مانند بلند شدن از تخت یا صندلی یا جابجایی در رختخواب اتفاق می‌افتد از طرفی ممکن است بیمار درد را به صورت مبهم بعد از فعالیت‌های روزانه یا به دنبال راه رفتن زیاد احساس کند این دردها معمولاً خفیف، ناگهانی، تیز، مستمر و مبهم است و معمولاً در سه ماهه دوم شروع می‌شود.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.